Jump to content

Po prostu OFF TOPIC

mastah22
 Share

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

No o tym mówię  :wink:

W ogóle- w mojej małej mieścinie, w okolicach roku '00, taką e31 kupił pewien tatuś swojemu synkowi na 18-tkę...  :looka:

Nie ma sprawiedliwości na tym świecie.

Owszem . 

Jade sobie dziś do miasta , a kolo cmentarza uchował się patrol policji , a ja 70 na zegarku  :looka:  . Zjechałem na bok , zgasiłem auto . 

- Dzien dobry. 

- Dzien dobry , dokad sie tak spieszymy ? 

- Po brata do szkoły . 

- Mhm .... A co to za glosniki na słupkach ? Scan-speaki ? 

I w tym momencie troszkę zdębiałem  :szok:  ze natrafilem na osobe bardziej zaznajomiona w temacie .

- Nie , kappy cs1 .

- A wysokie ? 

- Simplexy 25 

- Proa simplex ? Jaki model dokladnie ? 

- Wariacja vify .

- Aha a radio ?

- Clarion 958 . . . ..

I tak mu musialem pokazywac i wymieniac wszystkie komponenty systemu  . 

Na koniec dodal ze ma scany 2095 i DRZ9255  i puscil mnie dalej . 

Wy się kurna nie śmiejcie z tym spotem , na ford klub polska pojechałem na spota zachodniopomorskiego Foką do stargardu i jakiś kolo klepie mnie po plecach i mówi że chyba się znamy , no i od słowa do słowa okazało się że dał mi pińcet 2 miechy wcześniej na obwodnicy Stargardu , a zapamiętał mnie bo się spieszyłem i nie zauważyłem lizaka do kontroli :P gonił mnie kilkanaście kilometrów :)

Wy się kurna nie śmiejcie z tym spotem , na ford klub polska pojechałem na spota zachodniopomorskiego

Ja kiedys przyjechałem na spota audi a3 i opowiadam kumplowi, że wygrałem właśnie sprawę w sądzie z policją i w ogole, jak w chuja polecieli... a kolo wyjmuje odznakę i mówi do mnie "wiem jak jest" ... już nigdy moje życie nie wyglądało tak samo :)

Witam panowie po miesięcznej przerwie. Więcej nie będę pisał w nie swoich tematach w giełdzie.

Słyszał ktoś cokolwiek o subie Helix E10w, taki płaski jak naleśnik. Na allegro jest jeden w fajnej cenie.