bury22 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Siemka !Ostatnio przeglądając forum zauważyłem że za mało pozytywnie o sobie piszemy . Tematy pod tytułem "czarna lista" już są i biją rekordy odwiedzin , więc myślę że zostawienie suchej informacji z kim robiliśmy biznes i z kim było wszystko ok .Przyda się równie dobrze jak czarna lista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woolly24 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 No to będę pierwszy:Bury22 daję Ci pierwszeństwo bo założyłeś temat - zawsze zero problemówGreen - jak wyżej pomimo czarnej listy.M_A_X_A_M - zaufany i opanowany człowiekMKgustav - bez stresu wysłałbym w ciemno każdą rzecz.Sylwek - jak wyżej plus ogromna uczynnośćHelsing - uczciwy i konkretnyKepke - zero problemów pomimo jednej transakcjiSzymon - konkretny sympatyczny człowiek.Vampirek - kolejna bardzo sympatyczna i godna zaufania osobaPassat_EQ - zaufany fachowiec, każdą usterkę zgłaszam do niego, polecam.batonx - pełna profeska, zakup pieca sinfoni przebiegł szybko, sprawnie i w miłej atmosferze.Hehepack - zero problemów.Boczuś - nowy nabytek forum, bardzo sympatyczny, rozmowny i godny zaufania.Za błędy w nazwach przepraszam, i obiecuję poprawę plus dopiszę tych o których zapomniałem. Dan124 - tak z każdym miałem okazję wymienić się towarem/pieniądzem w jedną lub drugą stronę. Chyba nie muszę przypisywać co było przedmiotem transakcji do każdego użytkownika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dareek Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 To będzie obszerny temat Ja ze swojej strony mogę polecić:rafaelptak66 - kupiłem 2 suby, wszystko się zgadzało, opis zgodny z przedmiotami i super kontakt.bogus1984 - Kupiłem zestaw głośnikowy na przód, w bardzo dobrym stanie, sprzęt szanowany i jak wyżej również super kontakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cober Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 RaadekTbrek -( ostatnio dość kosztowne transakcje poszły jedynie na "gębę". Dzięki za zaufanie)MAXAM,KepkeMalutki ( duzo przeszło przez jego ręce i też jedynie na "gębe"StanecSinoffmaxtzmastah22Tak na szybko przychodzą mi do głowy te osoby z którymi robiłem interesy ( osobiście znam ich ( wartych polecenia) duuuzo więcej ale interesów nie miałem okazji robić) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarever Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Mało interesów robiłem przez forum więc i skromna moja lista polecanych:bogus1984- Alpina 3549 ) Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truck Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 JacekTDi-sprzedaż A7-bezpoblemowo-polecamDisaster-zakup Lotusa 250/1, RCA DLS, EAGLE CABLE-bezproblemowo-polecamTbrek- sporo rzeczy zakup/sprzedaż-polecam, solidny adresSynDMX-sprzedaż Etona-bezproblemowo-polecamVincent-pomagał mi w dwóch sprawach z CA za przeszło 3 tys zł- pełna uczciwość-polecamPavliq-sprzedaż piecyka Pioneer-zero problemu-polecamMK Gustav-sprzedaż CV Vega-zero problemów-polecamLklukasz-wiele spraw-polecam-solidna firmaNakamichi-wiele spraw-polecam-solidny adresPanSiwy-wiele spraw-polecam-solidny adres Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayer Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Pewnie się niektórym narażę ale ja zacznę od... green... pozytywnie jak najbardziej... jak komuś zależy to skrzętnie wymienię co jak gdzie i za ile... a kwoty też nie były jak dla mnie małe. Prawie, że Zapco 300x by sie uzbierało z tego.I zapłacone kabelki nawet w ciemno odsyłałem do zawinięcia w peszel, bo poszedłem po rozum do głowy by gołych nie kłaść. Cóż.. Takie początki. W stosunku do mojej osoby... pozytyw i tyle. Chociaż trochę z matami marudził Ale w końcu dostałem gold-y STP w dobrej cenie. Cober. Bardzo wyrozumiały człek. Słowo to słowo... na kaskę zaczekał bez problemu. A co sie nagadaliśmy to nasze. Testuj dalej Kamil 10.1. Ja tam mega zadowolony jestem z HX2 =) Niebawem coś wiecej w instalce napiszę. I nie moge zapomniec o kolesiu, który mnie wkręcił w te całą zabawę, a który mieszka żabi skok ode mnie >> Domino987. Czyli Dominik. Pełen profesionalizm. A troszkę gratów kupiłem od niego. Choćby Alpinkę CDA9835R (właściwie od radyjka się zaczęło), RF 800a2, Blaupunkta GTA2200, kondek braxa, mnogo kabli, wytłumienie suba itp. Zawsze doradzi, wspomoże. A klocki ma z pewnego źródła i zgodne z opisem. Jak coś potrzebuje to pierwsze uderzam do niego =) Dobrze mieć taka osobę pod ręką, zwłaszcza jako raczkujący w naszym światku.Pełen szacun. P.S. Bury.. fajny temat =) Skoro białe jest czarne... to czemu czarnie nie może być białe Coś mi chyba nie wyszło porównanie =( I zapomniałem o Panu RysiuCT. Nawet nie wiedziałem, że ma tutaj konto. Mój Rodek to był pierwszy poważny piec...R2180A2 kupiony u niego. Do pędzenia podstawowego JL-a. Później RF P2. Doradził przed i po zakupie co do pieców. Miły kontakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi_sound Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Z tymi osobami miałem przyjemność robić interesy i szczerze mogę polecić ! Jak kogoś pominałem, to proszę o wybaczenie kepke_23 - radyjka zawsze w 100% sprawne i zgodne z opisem w przystępnej cenieRaadek - towar piersza klasa! Oprócz tego pomoc i wskazówki udzielone przez Radka, bezcenne stanec - rozdzielacz i druty RCA w super stanietbrek - pilot DLS który dostałem jako gratis, i do tej pory się nie zrewanżowałem Pawel S. - pierścionki z MDF'u zrobione ma wymiar w śmiesznych pieniądzach.yasica - współny zakup kondensatorów, oraz wymiana sprzętu, doradztwo i cenne wskazówki JacekTDI - jako sprzedający nie mam zastrzerzeń, kupujący chyba też nie ma...? Chociaż jeden panel pod Morel MT-37 wymagał poprawek... KaczorJunior85 - jako sprzedający byłem bardzio zadowolony! Oprócz tego kolega pamagał mi w zakupach na ebay za co sedreczne dzięki !swest - naprawa Helixa H500 Espirit, oraz spa Genesis DA100 w super cenie ! Nie wspomnę o wskazówkach które dostałem od niego dłubiąc sam przy różnego rodzaju sprzęcie Passat_EQ - wieloktorne naprawy głośników i kilku wzmacniaczy zawsze PROFI !doli19 - kupiec ALPINE CDA-9833R, zadowolony raczej Arcziflo - kupiec DLS A6, również zadowolony!waski - kupiłem od niego AS HX12SQ i oczywiście pełna profeska! Dodam, że głośnik kupowałem na raty. Dzięki za cierpliwość inco - sprzedaż Alpine 3544, wszystko elegancko!wit007- kupno Alpine 3523 x lat temu, oraz doradztwo sprzętowe eszte - sprzedaż Morel CDM-88 + Zwroty... Niestety okazało się, że morelki nie były w 100% sprawne, o czym nie miałem bladego pojęcia Nie mniej jednak dogadaliśmy się Kubsiol - sprzedaż STEG Q75.2, ogólnie gitara!Tomek Gółkowski- sprzedaż ALPINE MRV-1005 jak wyżej Więcej grzechów nie pamiętam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pono Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Powtórzę hehepack - polecam, sprzęt zgodny z opisem i doradzić też potrafi a klocków trochę się u niego przewinęłoDan124 - tu nie trzeba rekomendować... zwłaszcza zestaw amek, który robi dobrą robotę, także z jego wiedzy bardzo często korzystamrafaelptak66 - tu co prawda nie robiłem interesów, ale bardzo dobry kontakt i można troszkę o CA skubnąć z rafałem;) i podpytać o klocki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_gol Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 hehepack polecam, sprzęt zgodny z opisem, szybka wysyłka i uległy w stosunku do klienta (wysyłka pobranie kurierem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogus1984 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Więc ja coś skrobnę: Dan124 - zestaw na przód , jeżdżę ze wzmacniaczem pożyczonym od Niego na przodzielklukasz - zwrotki na przód pod w/w zestaw, profi robotahehepack - brałem dość dawno od Niego skrzynkę, bardzo dobry kontakt, super wykonaniesober - brałem od niego głośniki, rzetelny opis, szybko i sprawnieRysiuCT - tutaj reklama zbędna, kolejny piec od Niego zakupiłem, bo solidna firmaGazownik - od Niego zakupiłem zestaw na przód, wszystko Tip Topitaliano1980 - brałem PS-200T, nóweczka, przesyłka z UK szybciej u mnie, jak nieraz wysłana z PLriws - brałem 301T, super kontakt, sprzęt bardzo uszanowany, polecammienkin - brałem Helixa w8, bardzo konkretnie, szybko i bezproblemowomarcin-real - kabelki, konektorki, rozdzielacze, wzorowo załatwionedomator007 - Cerwin Vega V-Max12, Proa wysłane bez pieniędzy - szacunek dla Kolegibor - Sony XM-7557, super kontakt, bardzo !!! uczciwy, pozdro Borys wojtas - polecam, bdb kontakt, wymiana na subaPassatEQ - zawsze i wszędzie będę polecałtrafalgar - brałem kiedyś jakiegoś pieca, oczywiście wszystko jak należyYauhen - Szacunek za pomoc w sprawie skrzynek zomer1980 - pomocny Kolega, zawsze doradzi kamul - brałem piec Rockforda od Niego - wzorowoszafa - pomógł w sprawie Mercedresa dawid-ss - również podziękowania za udaną transakcję Jak sobie coś przypomnę, to dopiszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bury22 Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 Widzę że temat się przyjął więc może i ja dopiszę osoby z którymi miło mi było działać Wooly24 - w ciemno wysyłałem jak i dostawałem sprzęt prze handlowaliśmy troszkę Lklukasz - to samo co wyżej wymiana barterowa itp. w cimno wysyłałem jak i dostawałem stuffDan124 - jak wyżejHaPe - świeżak ,ale expresowa wpłata , dobry kontakt itpAsikson - kupiłe ode mnie parę sprzętów , sprzedał też Kepke - dzięki niemu stać mnie było kiedyś na 9833r Italiano - Mega wpożo gościu , rewelacyjny kontakt i suuuper załatwia się z nim interesyJacek TDI - Bardzo dobry kontakt , super się z nim handlowałoPaweł S - Super skrzynki !Piotrsaint - Bardzo dobry kontakt , wysyłał w Ciemno szmal bez zająknięcia Stochus - Brał suba , troszkę poczekał , ale warto było zaraz sprawdzę i dopisze jeszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Ja w sumie tylko pomagałem ale co tam Truck - Słowny, solidny i uczciwy, zero problemów z dogadaniem się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rob123 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Polecam:CASKPPassatEQRadekRysiuCT neutral ze wskazaniem na "polecam"TbrekYasica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooski Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Ja od siebie dodam:Malcolm_x za mp 5.16i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć od kogo kupowałem tweetery lotusa. Po awatarze wydaje mi się że to użytkownik Vampirek.Poleciłbym dużo więcej osób z forum audiocar bo wiem że gro czyta również to forum ale nick`i się pozmieniały i nie wiadomo kto jest kim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cober Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Zapomniałbym o Italiano wszystkich których wymieniłem polecam jako sprzedawców. ( sam juz nie wiem co komu sprzedawałem wiec nie wymieniam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaszunia1 Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Ze swoich transakcji polece jak najbardziej:tbrek-kubeczki do tw:) (do dzis na pokladzie)yasica-tutaj wielkie slowa podziekowania za wyrozumialosc ROBSONBERCIK-nowy nabywca pewnej marki jka i bardzo slowny kolega.sebus00-darmowe testy sprzetu jak i inne doswiadczenia z ca.acid- piecyk kickera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafaelptak66 Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Ja ze swojej strony polecę:Jako kupujący: nakamichi-pełen profesjonalizm!!!Dan124-szybka wysyłka,super kontakt!Lklukasz-jwKepke_23-jwRysiuCT-jwMkgustav-jwAche-jwMarcin-real-jwhehepack-jwrobert0102-jwrj-jwPassatEQ-jw Jako sprzedający:Darus627-szybka wpłata,super kontaktlksgrzegorz-jw.Kremien-jwbubu11-jwKuman-jwmanius-jwzmej-jwkarasbp-jw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Gółkowski Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 wit007,hi_sound,italiano1980Sama przyjemność.Komunikatywnie bardzo :)szybko zgodnie z umową bez niespodzianek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris1981 Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Ja polecam ze swojej strony: Raadek, Grzegorz1969, Bonless, Witt007. Dla mnie sama przyjemność, wzajemne zaufanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nynn Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Ja polecam użytkownika Truck. Kupowałem od niego dls'a a6. Bardzo dobry kontakt, szczegółowy opis, zdjęcia i wgl. Nawet paczkę wysłał przed wpłatą pieniędzy na konto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid-ss Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 To i ja dopiszę:pavliq - kupiłem u niego aliante 10Woolly24 - kupiłem u niego clarka 958 i sprzedałem mu dystanse alu czarneRysiuCT - kupiłem u niego Helixa W8 i coś tam jeszcze pewnieManiek - coś kupowałem i nie pamiętam co, dostałem do rąk własnych, no i pomógł mi przy moim dresiebogus1984 - kupował u mnie grzałkę do MB i chyba coś jeszczePassatEQ - rasowałem u niego swojego X'aPawel_S - kupowałem naklejki forumoweGreen - z 10 transakcji 7 bezproblemowych, ale niestety widnieje na czarnej liścieTbrek - wysyłałem mu dystanse po moich dotechachNicekt - sprzedałem mu JL 10W3V3 (chociaż nie jestem pewien tego do końca ale chyba jemu)szakal6661 - sprzedałem mu Tec SQ60.2 (j.w. nie jestem pewny do końca czy jemu, dawno to było)Emil - wzmacniacz MTX kupowałem u niego Pewnie jeszcze ktoś by się znalazł ale nie pamiętam do końca co i jak... Nie wiem czy ta lista ma sens ponieważ wątek będzie się ciągnąć bardzooo długo a każdy kogoś dopiszę i będą się też ludzie powtarzać. Lepiej jakbyśmy mieli w zakładce użytkownika plusy i minusy i tam wpisywali, taka opinia o użytkowniku. Coś jak na allegro. A w regulaminie dopisać "sprawdź użytkownika po przez wejście na profil przed dokonaniem z nim transakcji" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csbiczek Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Od siebie moge polecić kolegów z diyaudio z którymi już nie raz się handlowało:LklukaszPaweł SDan124z tu obecnymi jeszcze przyjemności nie miałem handlować;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaka22 Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 od siebie moge poleciec uzytkownika Bogus1984. Szybka wysylka i solidnie zapakowany towar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4Real Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Bogus1984-Kupiłem-Radio pionner,sprzęt taki jak opisywał,Przetrzymanie Vegi od domator007,100% uczciwość bardzo duza pomoc na temat CA,Mało tutaj takich jak on domator007- kupiłem-Cerwin Vega vmax 12-stan super tak jak zapewniał,wszelkie pomoce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts