raflip Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Tez jestem za takim czymś, jak kolega wspomniał wyżej Ze przejrztsciej by było w profilu jakaś zakładkę zrobić cos na wzór Allegro czy Ebay Ale takie cos to juz chyba Kamil i Moderatorzy muszą zatwierdzić Ja moge polecić Nakamichi i Sinoffa Nigdy nie było problemów i pełen profesjonalizm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiceq Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Pawel S. - pomoc w naprawie tweetera, niestety już nie dało się nic zrobić ale same chęci i nastawienie na plus. PolecamPOWER-BOX - skrzynia 15l wykonana solidnie i w dobrych pieniądzach. PolecamREX - zakup zestawu tempo, wszystko tak jak w opisie, kontakt też niczego sobie. Polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonsr60 Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 to i ja polece kupujacych jak i sprzedajacychHehepackkepke23Andreas(dawno temu kupileem velocity ale bez zadnych problemow)jubyv8dziurekmarabelarysiuCTgraxorPlazmalklukaszaeronDomino987Raflip(szcczególnie polecam ze wzgledu na pomoc w sprowadzeniu z DE)piotrekwiecej nie pamietam a bylo ich jeszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastah22 Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 CursorRaadekCoberYasicaBalcerK@milPowallaMkGustavPassatEQMarbellaZipDownloader19PanJarek2KarolloGranolAeronKwikuPawellabyWihitedevilRubyStochusArcziKuudlatyZolaKumanMarcin-RealRavDisaster3TrafalgarBlackdragon8904Bor1grzechosonicplasiksonPiotrekzx6rkłosiolFahoo Z nimi wszystkimi robiłem interesy i wszystkich moge polecic.Tych których pominałem( a pewnie tak sie stało) przepraszam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwiku Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 To i ja dodam od siebiemastah22zomer1980 pomógł bardzo kris1981marabellazbuchana owca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piooner Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Polecam użytkownika jaco76 wszystko w jak najlepszym porządku:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_gol Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Chciałbym polecić użytkownika zip, za pomoc w sprowadzeniu subwoofera z USA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michallll Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 zaczek111 - za dls ca 20 , polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaczek111 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 michallll- też polecam !!! Forumowicz godny polecenia-szybko,sprawnie,zero problemów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4Real Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 zomer1980-również polecam,pomoc w wykonaniu skrzynie,super szybka sprawa,polecam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrsaint Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 To i ja cos dopisze, z gory zaznaczam, ze to oczywiscie nie wszystkie osoby, nie pamietam juz kto kupil ode mnie 2 xtanty i 2 sony c90 oraz wiele wiele glosnikow, chetnie dopisze jak mi ktos na privie sie przypomni Z tych co poamietam:Tbrek - znamy sie z Tomkiem od paru lat, dziesiatki transakcji w obie strony oczywiscie wiele na slowo honoru CASKP - zawsze wszystko super, zaufanie pomimo, ze nigdy nie widzielismy sie na oczy, nie przeszkadza to jednak wysylac sobie klocki do testow za pare tysiBury - Konkretny czlowiek, zero owijania w bawelneTruck - Pomimo, ze czesto brakuje mi cierpliwosci do czytania jego wpisow swoj chlop, P.S. sorry nie moglem dzis odebrac telefonu ;)Green - dystanse troche dlugo sie robia ale poza tym niczego zlego nie moge napisac, zawsze wszystko okitaliano - gdyby nie ten Gość i jego bezinteresowna pomoc nie cieszylbym sie klockami jakie pomogl mi kupic, dzieki za zaufanie bo kupowal mi towar na slowo, ze wezmenakamichi - naprawial mi piec, zreszta co tu duzo pisac Człowiek legendaSinoff - raz sie widzielismy na oczy i od razu widac, ze konkretny czlowiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasica Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 To i ja dopisze osoby z którymi bez problemów załatwiałem interesy lub od których dostałem wiele cennych rad: JacekTDiStanecMastah22DisasterLklukaszCoberPawel SSwestHehepackMarcin-realHi_soundRob123Szakal6661HehepackMm-aisTruckpawel_luk1 Jeżeli kogoś pominąłem to przepraszam, pamięć ułomna bywa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lksgrzegorz Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Ja tu nie sprzedaje bo nie mam co ale kupowałem i polecam: rafaelptak66 - Świetny kontakt, pomocna dłoń po prostu Wszystkich takich sprzedającychHehepack - Dośc dawno robił mi skrzynkę pod yakuze ale takze dobry kontakt, wykonanie. Polecam tych kolegów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SynDmx Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Sprzedaż, kupno, naprawy itd mogę polecić:TruckSzakal6661Marcin-realPalusBRCGinterbbartasswlkpGreendemocar.plKarolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarever Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Do polecanych userów z mojej strony dochodzi mastah22 - rzeźbił mi słupki pod tweetery, robota wykonana profesjonalnie i błyskawicznie, kontakt również świetny. Polecam wszystkim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Od siebie polecę: bogus1984kremien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogus1984 Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 To jeszcze: mastah22 - super wykonane pierścionki pod tweeterki, wysłane bez wpłaty - dopiero po montażu - polecam POWER-BOX - kupowane RE AUDIO RE8S4 u Niego - super cena, wszystko wzorowo whitedevil - zdaje się subwoofer Earthquake, stan, kontakt - super gregor10 - woofersy Em-Phasera - wszystko jak należy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonless Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 To ja też ze swojej strony mogę polecić użytkowników z którymi załatwiałem interesy: kriss1981 - wzorowe wywiązanie z umowy i terminów płatnościtruck - bardzo mi pomógł przy przesyłce z Niemiec włącznie z przelewem powierzonej mu gotówkiSinsemilla - transakcja jak najbardziej ok, bardzo rzeczowy i pomocny użytkownikgrubyBASS - bardzo szybka transakcja, błyskawiczna płatność i dobry kontaktAdamu - konkretny i rzeczowy użytkownik, wysoki poziom w załatwianiu transakcji zarówno przed jak i po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampirek Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 To i ja od siebie dopisze 3 grosze Green - Zawsze bezproblemowo w jedną i 2 stronę, bardzo przyjemny i rzeczowy człowiek.Wooly24 - Miło załatwione transakcje ponadto bardzo konkretny i spokojny czlowiekriws - Mogę śmiało wysłać każdą kasę w ciemno. wszystko pozalatwiane jak nalezy. Zawsze pomocny przy transakcjach z Niemcowni i nie tylko.Bor - Rownież nie mam najmniejszych zastrzerzeń bardzo opanowy i mily czowiekDJRobus1 - Polecam rzeczowo konkretnie i szybko w jedną i 2 stronęmarcin-real - jako kupujacy jestem bardzo zadowolony przedmiot był porzadnie zapakowany kasa wyslana na gębę. Wszystko szybko i sprawnie wyszłowau - transakcja przebiegla bez żadnych zastrzeżeń również wszystko załatwione na gębę szybko i przyjemnie.CSKP - Nie mam żadnych zastrzeżeń konkretnie rzeczowo wie co ma wie co umie zrobić wie jak doradzić i nie zedrzeć majątku z człowieka. do tego bardzo mily kontakt.lklukasz - brałem system Ama + Mission do klienta samochodu bezproblemowo nawet o chorych porach był możliwy odbiór sprzętuManiek - Sprzetem nie handlowaliśmy tylko pomoc w strojeniu i innych pierdolach w doprowadzeniu mazdy do stanu grywalności. bardzo miło i rzeczowo załatwione punktualnosc i dobry kontakt telefoniczny to coś co bardzo lubie.pavliq - Kupowałem kilka wzmacniaczy na przestrzeni czasu i śmiało moge polecić konkretnie i rzeczowo można bylo sie umowic w odpowiadajacym mi miejscu w warszawie.aeron - szybka platnosc i wzorowo przeprowadzona transakcja. Jak sobie przypomne to dopiszę. Mimo że niektórzy z nich znajdują się na czarnej liście ja osobiście problemu nie miałem. Czasem to po prostu wynika z niedogadania się. W moim odczuciu jakim jesteś dla ludzi tacy oni są dla Ciebie. Tego się trzymam i jak widać nieźle na tym wychodzę. PozdrawiamV. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fosgate1988 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 "jaco76" - zdecydowanie POLECAM super kontakt, wszystko zgodne z tym co opisuje "kepke_23" - twoje Alpinki zawsze miło zaskakują 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dBomega Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Jako kupujący mogę polecić użytkownika jaco76. Bezproblemowy kontakt, szybka wysyłka, wzmacniacz porządnie zapakowany. Z transakcji jestem 100% zadowolony. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastah22 Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Polecam Coobah- świetny kontakt, perfekcyjnie przeprowadzona wymiana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
disaster3 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 dobra to ja ze swojej strony polecam, nie bede sie dokladnie rozwodzić w szczegółach co i jak (bo moge nie wszystko pamietac), dla mnie kryterium w interesach jest:(szczerość, terminowość, fachowość, dokładność, konkrety i tzw. brak próby wyebania Cie jak tylko można) - alfabetycznie, żeby nie bylo ze kogos bardziej faworyzuje a kogos mniej CASKP - transakcje sprzętemCober - transakcje sprzetem jak i fachowe pogadankiEmil - transakcje sprzętem, możliwość korzystania z miejsca i garażugrissley - transakcje sprzetemGrzegorz1969 - transakcje sprzetem i fachowe pogadankihihol - transakcje sprzętemlklukasz - zwrotki, części, strojenie, pomoc w zlozeniu pewnych rzeczy do kupy, no i fachowe pogadankimastah22 - transakcje jak i uslugi (czary-mary z aluminium)maxtz - uslugi, transakcje i fachowe podejscie do tematu jak i cenne poradynakamichi - transakcje sprzetem jak i fachowe pogadanki (hameryki nie odkryje - kopalnia wiedzy)P-A-B-S - transakcje sprzetempawel_luk1 - transakcje sprzetemPawelszu - transakcje sprzetemPawel_S - usługiPiotrsaint - transakcje sprzetemPlazma - transakcje sprzetemRaadek - sprzęt, skrzynki, słupki, zwrotki, strojenie, pomoc w sprawdzeniu problemow z radiem i nie tylko no i fachowe pogadankiraflip - transakcje sprzetęm i ogolnie pomoctbrek - transakcje sprzetem/akcesoriami jak i fachowe pogadankitruck - transakcje sprzetemWolf - transakcje sprzętem i fachowe pogadankizeb - transakcje sprzetem Pewnie tego jest wiecej ale na chwilę obecną tyle pamiętam (oczywisice głownym kryterium byly transkacje i uslugi a tam z kim mozna rzeczowo pogadac i doradzic się tez dodałem mimo ze takich osob jest wiecej) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonless Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Zapomniałem wcześniej dodać: marcin_plock - konkretny i uczciwy uzytkownik, pełne zaufanie, polecam i jeszcze: arturbp - szybka, miła i przyjemna transakcja, polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coobah Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Rowniez polecam kolege Powalla - wysylkowa wymianka z doplatami w bardzo milej atmosferze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts