Jump to content

Polecam użytkownika (poleca TYLKO kupujący)

bury22
 Share

Recommended Posts

Tez jestem za takim czymś, jak kolega wspomniał wyżej

Ze przejrztsciej by było w profilu jakaś zakładkę zrobić cos na wzór Allegro czy Ebay

Ale takie cos to juz chyba Kamil i Moderatorzy muszą zatwierdzić

Ja moge polecić Nakamichi i Sinoffa

Nigdy nie było problemów i pełen

profesjonalizm

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pawel S. - pomoc w naprawie tweetera, niestety już nie dało się nic zrobić ale same chęci i nastawienie na plus. Polecam

POWER-BOX - skrzynia 15l wykonana solidnie i w dobrych pieniądzach. Polecam

REX - zakup zestawu tempo, wszystko tak jak w opisie, kontakt też niczego sobie. Polecam

to i ja polece kupujacych jak i sprzedajacych

Hehepack

kepke23

Andreas(dawno temu kupileem velocity ale bez zadnych problemow)

jubyv8

dziurek

marabela

rysiuCT

graxor

Plazma

lklukasz

aeron

Domino987

Raflip(szcczególnie polecam ze wzgledu na pomoc w sprowadzeniu z DE)

piotrek

wiecej nie pamietam a bylo ich jeszcze :)

Cursor

Raadek

Cober

Yasica

Balcer

K@mil

Powalla

MkGustav

PassatEQ

Marbella

Zip

Downloader19

PanJarek2

Karollo

Granol

Aeron

Kwiku

Pawellaby

Wihitedevil

Ruby

Stochus

Arczi

Kuudlaty

Zola

Kuman

Marcin-Real

Rav

Disaster3

Trafalgar

Blackdragon8904

Bor

1grzecho

sonicpl

asikson

Piotrekzx6r

kłosiol

Fahoo

Z nimi wszystkimi robiłem interesy i wszystkich moge polecic.

Tych których pominałem( a pewnie tak sie stało) przepraszam.

• 2 weeks later...

To i ja cos dopisze, z gory zaznaczam, ze to oczywiscie nie wszystkie osoby, nie pamietam juz kto kupil ode mnie 2 xtanty i 2 sony c90 oraz wiele wiele glosnikow, chetnie dopisze jak mi ktos na privie sie przypomni :D

Z tych co poamietam:

Tbrek - znamy sie z Tomkiem od paru lat, dziesiatki transakcji w obie strony oczywiscie wiele na slowo honoru :)

CASKP - zawsze wszystko super, zaufanie pomimo, ze nigdy nie widzielismy sie na oczy, nie przeszkadza to jednak wysylac sobie klocki do testow za pare tysi

Bury -  Konkretny czlowiek, zero owijania w bawelne

Truck - Pomimo, ze czesto brakuje mi cierpliwosci do czytania jego wpisow swoj chlop, P.S. sorry nie moglem dzis odebrac telefonu ;)

Green - dystanse troche dlugo sie robia ale poza tym niczego zlego nie moge napisac, zawsze wszystko ok

italiano - gdyby nie ten Gość i jego bezinteresowna pomoc nie cieszylbym sie klockami jakie pomogl mi kupic, dzieki za zaufanie bo kupowal mi towar na slowo, ze wezme

nakamichi - naprawial mi piec, zreszta co tu duzo pisac Człowiek legenda

Sinoff - raz sie widzielismy na oczy i od razu widac, ze konkretny czlowiek

To i ja dopisze osoby z którymi bez problemów załatwiałem interesy lub od których dostałem wiele cennych rad:

JacekTDi

Stanec

Mastah22

Disaster

Lklukasz

Cober

Pawel S

Swest

Hehepack

Marcin-real

Hi_sound

Rob123

Szakal6661

Hehepack

Mm-ais

Truck

pawel_luk1

Jeżeli kogoś pominąłem to przepraszam, pamięć ułomna bywa :)

Ja tu nie sprzedaje bo nie mam co ale kupowałem i polecam:

rafaelptak66 - Świetny kontakt, pomocna dłoń po prostu Wszystkich takich sprzedających

Hehepack - Dośc dawno robił mi skrzynkę pod yakuze ale takze dobry kontakt, wykonanie. Polecam tych kolegów

:ok:

To jeszcze:

mastah22 - super wykonane pierścionki pod tweeterki, wysłane bez wpłaty - dopiero po montażu - polecam :)

POWER-BOX - kupowane RE AUDIO RE8S4 u Niego - super cena, wszystko wzorowo :)

whitedevil - zdaje się subwoofer Earthquake, stan, kontakt - super :)

gregor10 - woofersy Em-Phasera - wszystko jak należy

To ja też ze swojej strony mogę polecić użytkowników z którymi załatwiałem interesy:

kriss1981 - wzorowe wywiązanie z umowy i terminów płatności

truck - bardzo mi pomógł przy przesyłce z Niemiec włącznie z przelewem powierzonej mu gotówki

Sinsemilla - transakcja jak najbardziej ok, bardzo rzeczowy i pomocny użytkownik

grubyBASS - bardzo szybka transakcja, błyskawiczna płatność i dobry kontakt

Adamu - konkretny i rzeczowy użytkownik, wysoki poziom w załatwianiu transakcji zarówno przed jak i po

To i ja od siebie dopisze 3 grosze :)

Green  - Zawsze bezproblemowo w jedną i 2 stronę, bardzo przyjemny i rzeczowy człowiek.

Wooly24 - Miło załatwione transakcje ponadto bardzo konkretny i spokojny czlowiek

riws  - Mogę śmiało wysłać każdą kasę w ciemno. wszystko pozalatwiane jak nalezy. Zawsze pomocny przy transakcjach z Niemcowni i nie tylko.

Bor - Rownież nie mam najmniejszych zastrzerzeń bardzo opanowy i mily czowiek

DJRobus1 - Polecam rzeczowo konkretnie i szybko w jedną i 2 stronę

marcin-real - jako kupujacy jestem bardzo zadowolony przedmiot był porzadnie zapakowany kasa wyslana na gębę. Wszystko szybko i sprawnie wyszło

wau - transakcja przebiegla bez żadnych zastrzeżeń również wszystko załatwione na gębę szybko i przyjemnie.

CSKP - Nie mam żadnych zastrzeżeń konkretnie rzeczowo wie co ma wie co umie zrobić wie jak doradzić i nie zedrzeć majątku z człowieka. do tego bardzo mily kontakt.

lklukasz - brałem system Ama + Mission do klienta samochodu bezproblemowo nawet o chorych porach był możliwy odbiór sprzętu

Maniek - Sprzetem nie handlowaliśmy tylko pomoc w strojeniu i innych pierdolach w doprowadzeniu mazdy do stanu grywalności. bardzo miło i rzeczowo załatwione punktualnosc i dobry kontakt telefoniczny to coś co bardzo lubie.

pavliq - Kupowałem kilka wzmacniaczy na przestrzeni czasu i śmiało moge polecić konkretnie i rzeczowo można bylo sie umowic w odpowiadajacym mi miejscu w warszawie.

aeron - szybka platnosc i wzorowo przeprowadzona transakcja.

Jak sobie przypomne to dopiszę. Mimo że niektórzy z nich znajdują się na czarnej liście ja osobiście problemu nie miałem. Czasem to po prostu wynika z niedogadania się. W moim odczuciu jakim jesteś dla ludzi tacy oni są dla Ciebie. Tego się trzymam i jak widać nieźle na tym wychodzę.

Pozdrawiam

V.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Jako kupujący mogę polecić użytkownika jaco76. Bezproblemowy kontakt, szybka wysyłka, wzmacniacz porządnie zapakowany. Z transakcji jestem 100% zadowolony.

Pozdrawiam

dobra to ja ze swojej strony polecam, nie bede sie dokladnie rozwodzić w szczegółach co i jak (bo moge nie wszystko pamietac), dla mnie kryterium w interesach jest:
(szczerość, terminowość, fachowość, dokładność, konkrety i tzw. brak próby wyebania Cie jak tylko można) - alfabetycznie, żeby nie bylo ze kogos bardziej faworyzuje a kogos mniej :P

CASKP - transakcje sprzętem
Cober - transakcje sprzetem jak i fachowe pogadanki
Emil - transakcje sprzętem, możliwość korzystania z miejsca i garażu
grissley - transakcje sprzetem
Grzegorz1969 - transakcje sprzetem i fachowe pogadanki
hihol - transakcje sprzętem
lklukasz - zwrotki, części, strojenie, pomoc w zlozeniu pewnych rzeczy do kupy, no i fachowe pogadanki
mastah22 - transakcje jak i uslugi (czary-mary z aluminium)
maxtz - uslugi, transakcje i fachowe podejscie do tematu jak i cenne porady
nakamichi - transakcje sprzetem jak i fachowe pogadanki (hameryki nie odkryje - kopalnia wiedzy)
P-A-B-S - transakcje sprzetem
pawel_luk1 - transakcje sprzetem
Pawelszu - transakcje sprzetem
Pawel_S - usługi
Piotrsaint - transakcje sprzetem
Plazma - transakcje sprzetem
Raadek - sprzęt, skrzynki, słupki, zwrotki, strojenie, pomoc w sprawdzeniu problemow z radiem i nie tylko no i fachowe pogadanki
raflip - transakcje sprzetęm i ogolnie pomoc
tbrek - transakcje sprzetem/akcesoriami jak i fachowe pogadanki
truck - transakcje sprzetem
Wolf - transakcje sprzętem i fachowe pogadanki
zeb - transakcje sprzetem

Pewnie tego jest wiecej ale na chwilę obecną tyle pamiętam (oczywisice głownym kryterium byly transkacje i uslugi a tam z kim mozna rzeczowo pogadac i doradzic się tez dodałem mimo ze takich osob jest wiecej)