Cober Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Polecam Sinoffa za super skrzynkę. Wykonanie, kontakt oraz cała reszta na najwyższym poziomie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eszte Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 użytkownik raflip - raflip Sam zaoferował pomoc w sprowadzeniu sprzętu z Niemiec. Wyłożył za sprzęt, dogadał się ze sprzedawcą, wysłał do mnie paczkę... Takich ludzi jak ze świecą;) Polecam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
disaster3 Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 ja jeszcze raz polecam Tomka (maxtz) - interesy z nim to czysta przyjemnosc. Terminowosc, solidnosc, kreatywność, regularny kontakt o statusie.... normalnie mistrzostwo świata. Zdecydowanie polecam!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaczek111 Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 bury22- osoba z którą robienie interesów to czysta przyjemność .Zawsze można się z nim dogadać i pogadać.Oby takich osób jak najwięcej było na tym forum!!Jeszcze raz dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bury22 Posted April 29, 2013 Author Share Posted April 29, 2013 Także dziękuje zaczek111 transakcja poszła w Ciemno i jak widać kolega godny zaufania , Polecam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KabanPower Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Z przykrością przyznaje się iż zapomniałem o koledze WINCENT. W operacji „XES” ten chłopak był nie zastąpiony! Paczkę odebrał jego tata w USA i nam ja przesłał. Wincent z kolei wałczył o dopuszczenie do obrotu w Polsce. Również solidnie i błyskawicznie! Polecam!!!P.S. Mam nadzieje ze będę miał szanse na rewanż ;)No i TBREK! Wszystcy wiedzą dla czego! Jak gdzies dobrze cos poszlo, to znaczy byl TBREK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truck Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 WINCENT. W operacji „XES” ten chłopak był nie zastąpiony! Fakt! Vincent to solidna firma, załatwiałem już z nim parę rzeczy zawsze grubo ponad tysiaka, tak On jak i jego Tata, to uczciwi i bardzo w porządku ludzie. Mało takich. Polecam również Kabana, jak uzgodniliśmy tak zrobiliśmy licytowałem towar za sumę xxxxx, w ciemno, mając tylko na część pieniążki, resztę miał dołożyć Siergiej, na drugi dzień miałem kasę na koncie, bardzo uczciwy i słowny gość. To przyjemność załatwiać z nim jakiekolwiek sprawy. Polecam również użytkownika Grissley, także grubsza transakcja przeprowadzona słownie, przyjemnie i uczciwie, to co uzgodnione, to było. W ciemno można robić interesy z tym panem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Fajno milo mi to słyszeć Za równo Truck jak i Kaban wszystko gładko, szybko, totalnie bezproblemowo no i przede wszystkim słownie jak powiedzieli tak robili a to chyba najważniejsze. Jak dla mnie bardzo zaufane osoby i mam nadzieje że jeszcze nie raz będę mógł z nimi co nieco ogarnąć PS. Bardzo się cieszę że mogłem pomóc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Pono - Polecam ! Kupiłem od niego w dobrej cenie zestaw AMA + HK i to tylko "na gębę" tzn przesłałem mu kasę bez żadnej licytacji na allegro czy innego potwierdzenia transakcji. Potem gdy Pono miał już kasę na koncie, sam się do mnie "dobijał" żebym mu podał swój adres do wysyłki.Także szczerze polecam transakcje z nim Do tego bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka i pomoc po transakcji.Uczciwy gość ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rojass Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Polecam :Marine_4000 - kupił ode mnie skrzynkę, wszystko w terminie, świetny kontakt !jaco76 - kupiłem od niego DLS R6 - wszsytko zgodnie z umową i terminowo !rooski - kupiłem od niego skrzynkę w koło zapasowe, wszystko ok, małe opóźnienie, ale na bieżąco mnie informował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backonik Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Polecam Balcer,Wszystko ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolyska1 Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Polecam użytkownika Cobrak.Kupiłem od niego twerki morel tempo 6 i grają rewelka ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marine_4000 Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Witam,Jako że ja również kilka większych i mniejszych interesów na forum zrobiłem, chciałbym polecić użytkowników którzy ze mną handlowali. Miałem to szczęście, że wszystkie realizowane na SCA zakupy kończyły się sukcesem. Chronologicznie od początku: RysiuCT - Wszystko ok. Sprzęt zadbany zgodny z opisem.Pawellaby - drobne opóźnienia w wysyłce, ale generalnie przewaga na + ;)jezyk_05 - kontakt bezproblemowy, mino iż obiór sprzętu odbywał się przez osoby trzecie. rambo83 - wpłacił pieniądze w ciemno, bardzo dobry kontakt.Domino987 - Bez zastrzeżeń pewny sprzęt z pewnych rąk - polecam! raflip - Transakcja przebiegała bez najmniejszych problemów. Polecam z czystym sumieniem. M_A_X_A_M - super kontakt, głośniki w paczce były tak zabezpieczone jak czołgiści w T95 dodatkowo jakże istotne dziś wsparcie i porady posprzedażowe.rojass - wszystko bez zastrzeżeń. Dzięki wszystkim!Pozdro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bury22 Posted May 22, 2013 Author Share Posted May 22, 2013 Polecam użytkownika : 1. Boski , kupił ode mnie wzmaka wszystko bezproblemowo .2. Motyk , Clarion 958 - zero problemów , zdecydowanie Polecam !3. Dario84 , Zestaw BT bardzo sympatycznie i bezproblemowo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truck Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Polecam użytkownika:Damianko - TW - co uzgodnione to zrobione.Merida888- piecyk- również , szybko, rzeczowo i bardzo przyjemnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bury22 Posted May 22, 2013 Author Share Posted May 22, 2013 aaa Truck przypomniałeś mi z Damianko handlowałem MD142 i 100% zaufania ! , Powierdzam bardzo wporzo Kolega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truck Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 wpożo wporzo jak już fujarko. od w porządku... co nie zmienia faktu, że Damianko to sympatyczny i słowny forumowicz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianko Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 To i ja pochwałę kilku użytkowników za udane interesy. Tak więc w kolejności przypadkowej: - Bury22 za za średniaki które wielkością wprawiają inne w kompleksy - Truck za ostatni interes z ESB w roli głównej - Rades za mb quart - Tberk za dex'a p9r Pozdrawiam Damian PS. Do polecenia również Kamul, Sylwekzz oraz wydra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobih Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Jeszcze tu mnie nie było, ogromne plusy dla: + Raadek - udane transakcje, profesjonalny montaż i strojenie + wszelaka pomoc i wszystko inne co związane z ca+ raflip - ekspresowa i bezinteresowna pomoc z zakupem w DE+ riws - jw. + znakomity kontakt+ stanec - udana transakcja+ Mastah22 - pierścionki, siateczki, znakomita robota . Innych chwilowo nie pamiętam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viamortis Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Plusy zaległe dla :+ hehepack - Super wykonana skrzynka pod suba, śmiga już długo + Kepke - Radyjko w świetnym stanie 100 % zaufania ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaczek111 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Polecam użytkownika: Cober -zero problemów, bardzo dobry kontakt nie tylko telefoniczny. Osoba godna zaufania Interesy z Nim to czysta przyjemność Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backonik Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Plusy dla:Bogus1984 szybka transakcjaVampirek szybko sprawnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rav Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Witam, To ja je swojej strony chciałbym się podzielić pozytywną opinia o użytkownikach takich jak Xris, Jaco79 czy Kamil. A szczególnie duży pozytyw z mojej strony należy dwóm osobom z forum Mastah22 (pierwszy zestaw CA, mnóstwo porad) a w ostatnim czasie Marcin-real - w mojej ocenie praktycznie "firma CA" od zakupów sprzętu, doradzania, przez wykonanie różnych "dupereli" do auta po przede wszystkim mnóstwo cierpliwości w zakresie zagadnienie CA Życzę tym Panom wszystkiego dobrego, nie tylko w tematach związanych z CA, a pozostałym osobom szukającym pomocy na forum kontaktu z takimi osobami - bo odzwierciadlają one (w mojej ocenie) pozytywnego ducha, który powinien każde "forum" cechować SERDECZNE DZIĘKI PANOWIE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogus1984 Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Ja polecam Kolegów : Baconik - bardzo sprawna i pełna zaangażowania transakcja Szafa - również super transakcjadamcioss - wszystko w jak najlepszym porządku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lksgrzegorz Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Ja ze swojej strony polecam użytkowników:Rojass, bardzo dobry kontakt i sprawny sprzęt który kupiłemCober, kontakt super oraz klocki w świetnym stanie. Polecam tych kolegów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts