4diwr0c Posted March 5 Share Posted March 5 A czym ewentualnie wzmocnisz żeby nie furkotało? Komora po przerobieniu boczków będzie tak ciasno siedzieć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted March 7 Author Share Posted March 7 Sama konstrukcja nie powinna drgnąć, ścianki 7-8mm, na wysokości głośnika oraz po środku będą rozpórki. Tyl trzyma się bez przykręcania na czerwono miejsca mocowania do drzwi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4diwr0c Posted March 8 Share Posted March 8 Solidnie👍👏 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted March 15 Author Share Posted March 15 Słupeczki już skończone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted March 15 Share Posted March 15 Pięknie wygląda, średniaki ukierunkowane pod lusterko a tweetery pomiędzy zagłówki. Jak się sprawdza takie ustawienie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted March 15 Author Share Posted March 15 Dziękuję, nie mam zielonego pojęcia, wiem tylko że będzie duże wyzwanie przy strojeniu… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted March 15 Share Posted March 15 Ojjj cieszy oko Świetna robota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozek260 Posted March 15 Share Posted March 15 13 minut temu, SebekDS napisał: Dziękuję, nie mam zielonego pojęcia, wiem tylko że będzie duże wyzwanie przy strojeniu… Ty lubisz wyzwania 👍 kibicuje 😎 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4diwr0c Posted March 17 Share Posted March 17 Sebek a Ty masz kurtyny? Nic nie wywali w kosmos w razie W? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted March 17 Author Share Posted March 17 Są, ale zaczynają się dopiero za łączeniem słupka z podsufitką. Przeprowadziłem przewody do drzwi, po usunięciu pary oryginalnych przewodów głośnikowych zrobiła się w złączu przestrzeń na przeprowadzenie 2x6mm A tak w ramach ciekawostki, przecięty zielony przewód jest od woofera, w drzwiach puszczone jakieś 1.5mm2 i można by pomyśleć, że nie ma lipy i zostawiamy, jednak za złączem po aucie leci już max 0,5mm2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4diwr0c Posted March 18 Share Posted March 18 Oszczędzają 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts