SebekDS Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Witam, no i zaczyna się od nowa... Niestety pierwsze działania będę musiał skoncentrować na DVD dla dzieciaków ale może do wiosny uda się postawić system, będę relacjonował na bieżąco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassikora Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 W białym jeszcze nie widziałem Cudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted October 24, 2020 Author Share Posted October 24, 2020 Białych faktycznie mało, dzięki Zamówiłem już radio od Chevroleta Cruze, posłuży jako zintegrowany z autem panel do sterowania DVD, bo niestety wywijanie pilotem w czasie jazdy nie jest ani wygodne ani bezpieczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deo Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Sebek, możesz wyjaśnić jak zamierzasz to radio z CC zaaplikować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted October 24, 2020 Author Share Posted October 24, 2020 Sam panel a tak naprawdę tylko jego środkowa cześć będzie wykorzystana, wybór padł z uwagi na układ przycisków, w załączeniu zdjęcia panelu radia i miejsca, w które powędruje (zdjęcia przykładowe znalezione w sieci). Do pełnej obsługi DVD potrzebuje tylko 9ciu przycisków, zostają wiec jeszcze dwa wolne akurat na ON/OFF i do pilota od bramy co by się nie walał znów po aucie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4diwr0c Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 i sie zacznie rzeźba w g...nie lubie takie tematy a jakieś wyświetlacze dla dzieciaków będziesz wstawiać czy już masz na pokładzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted October 24, 2020 Author Share Posted October 24, 2020 Wymontowalem z DSa, siedziały tam dwie sztuki 10,2” zamówione od MyFrendów, rzeźbienie będzie przy ich montażu, bo na to nie mam jeszcze pomysłu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deo Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Będę śledził, Twoje poczynania w rzeźbieniu i może w swoim B8 coś zastosuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudy972 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 Wymontowalem z DSa, siedziały tam dwie sztuki 10,2” zamówione od MyFrendów, rzeźbienie będzie przy ich montażu, bo na to nie mam jeszcze pomysłu jest taki gość na fb w KRK który takie rzeczy potrafi bardzo ładnie i estetycznie zrobić. Gdybyś chciał komuś zlecić. Będzie wyglądać jak fabryka;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
znachor32 Posted October 24, 2020 Share Posted October 24, 2020 z chęcią bym poznał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted October 24, 2020 Author Share Posted October 24, 2020 Jak nie wyjdzie po mojej myśli tj. nie będzie wygladalo jakby tak było od nowości to będę szukał pomocy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted October 27, 2020 Author Share Posted October 27, 2020 Znów się wakacje przypomniały, ach ten zapach szpachli :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted October 28, 2020 Author Share Posted October 28, 2020 Jeszcze kilka drobnych poprawek i będzie można kłaść lakier strukturalny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4diwr0c Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Noo ładnie ładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassikora Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Robota pierwsza klasa Dobrze będzie Ci sterować lewą ręką? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted October 28, 2020 Author Share Posted October 28, 2020 Niestety nie za wygodnie, ale nie było innego miejsca, które nie psuło by wyglądu wnętrza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonio Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Jeszcze kilka drobnych poprawek i będzie można kłaść lakier strukturalny FD51DB75-FB88-462A-84D4-8196294B4D78.jpegSebek to UMI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassikora Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 Niestety nie za wygodnie, ale nie było innego miejsca, które nie psuło by wyglądu wnętrza.Oj skąd ja to znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted October 29, 2020 Author Share Posted October 29, 2020 Sebek to UMI. Oj skąd ja to znam...Przy audio nie będzie kompromisów więc przy DVD musza jakieś być. Pytanko:Panowie, czy przy wprzypadku instalacji z przewodem masowym z klem do wzmacniacza robić BIG3 klema-karoseria i karoseria-silnik czy lepiej silnik-klema? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4diwr0c Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Big 3 zawsze robisz tak samo Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted October 29, 2020 Author Share Posted October 29, 2020 Ok, dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniutek Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Będę obserwować temat. Obecnie też jeżdżę Talismanem z 2017. Możesz zdradzić jaka koncepcja i jakie klocki w planie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted October 29, 2020 Author Share Posted October 29, 2020 W planie są 3 drogi + sub, góra Focal Utopia pędzone z 4 kanałów Sinfoni 50.4 (obecnie jest na przeglądzie i tuningu), ML6P pędzone z dwóch mostków kolejnego 50.4 i SWANS F12S w closecie pędzony z Sinfoni 150.2. Wszystko aktywnie z Helix DSP.3 a źródło to XDuoo X10T II. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniak1985 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Chyba widziałem fotki na instagramie z przeglądu i pozbycia się zwrotnic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted October 29, 2020 Author Share Posted October 29, 2020 Nie mam instagrama ale na FB były na pewno. Oprócz wyrzucenia zwrotnic wpadły nowe wzmacniacze operacyjne BurrBrown i kondy w torze audio i zasilaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts