szymin89 Posted June 28, 2022 Share Posted June 28, 2022 Najpewniej by było zrobić otwór pod odpowiednim kątem wtedy obudowa była by stabilna.Jakiś czas miałem drukowane obudowy tw i mid, te od tw miały po prostu podłużną dziurę i można było regulować do woli, druk był tylko dosyć słaby w tym miejscu, trzeba by wzmocnić klejem te miejsce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuigiSu Posted November 29, 2022 Author Share Posted November 29, 2022 Niestety projekt zakończony. Cymbał mi wymusił pierwszeństwo, szkoda całkowita Graty są na sprzedaż Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Przykro mi. Szkoda autka, wstaw na giełdę graty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedrula76 Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Przykro 😥. Szkoda autka i włożonej w nie pracy. Rozumiem Cię bo podczas wakacji gradobicie "zamordowało" moje e90. A czemu klocki od razu na sprzedaż? Nic nowego nie będzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymin89 Posted November 30, 2022 Share Posted November 30, 2022 Będzie nowy samochód i nowe graty;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted December 3, 2022 Share Posted December 3, 2022 szkoda tak zakończonej historii ale cóż... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuigiSu Posted December 6, 2022 Author Share Posted December 6, 2022 W dniu 30.11.2022 o 13:23, Jedrula76 napisał: Przykro 😥. Szkoda autka i włożonej w nie pracy. Rozumiem Cię bo podczas wakacji gradobicie "zamordowało" moje e90. A czemu klocki od razu na sprzedaż? Nic nowego nie będzie? Raczej już tak grubo nie będę szedł. Ewentualnie zmienię klocki ale póki co przez to, że sprawca zbiegł z miejsca to zanim dostanę kasę z ubezpieczenia to minie torche czasu a kasa sie przyda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedrula76 Posted December 6, 2022 Share Posted December 6, 2022 No to faktycznie LIPA po całej linii. Szkoda😕. Powodzenia w walce z ubezpieczycielem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts