Jump to content

Ja Ci pomogę Ty mi pomożesz

juby
 Share

Recommended Posts

Siema :)

Jako iż rooski zapodał temat http://www.strefacaraudio.pl/topic/26330-po-prostu-off-topic/page-81 w poście 1602 odnośnie utworzenia takiego tematu, ale chyba się wstydzi :) więc zakładam takowy.

Temat ma służyć "wybadaniu" sprzętu CA i nie tylko na drugim końcu kraju, gdzie sprzedający nie chce np wysłać dodatkowych zdjęć, ogłoszenie jest na tablicy i tylko odbiór osobisty, i inne akcje, gdzie jest ryzyko popłynięcia na kasę, czas, itp.

Zasada działania prosta jak konstrukcja cepa, ale podam przykład:

Stacjonuję na dolnym śląsku. Wyczaiłem jakiś klocek na tablicy/ allegro na północy kraju. Gościu coś kręci, bo zdjęcia są robione mikrofalówką, a dodatkowych nie chce przesłać, bo coś tam.

Klocek kosztuje parę zł, więc głupio wtopić. Dlatego zapodaję temat tutaj, opisując krótko sprawę, licząc, iż chłopaki z pomorza (w tym i rzeźnicy pomorscy) pomogą zbadać temat.

Autka też można wybadać, choć nie każdy dysponuje wiedzą, żeby jakoś szczególnie sprawdzić dane auto- tu kwestia dopracowania tematu i dogadania się.

Ze swojej strony mogę zapewnić szczere chęci w wybadaniu sprzętu (i aut, choć tutaj nie liczcie na jakąś ekspercką wiedzę z mej strony :P ale dodatkowe zdjęcia zawsze mogę zrobić) w mojej okolicy  (Twardogóra, koło Oleśnicy na dolnym śląsku)

Przykłady:

- link z dzisiaj do tablicy: http://tablica.pl/oferta/glosniki-samochodowe-subwoofer-CID5-ID4YpQP.html#c6900f08a4 raptem 25 km ode mnie, a bywam tam dość często,

- parę dni temu pojawił się link do tablicy, gdzie jakieś 15 km ode mnie był DLA A8 (podjechać, pomacać- żaden problem)

Mogę także wpłacić jakąś zaliczkę, mogę sprzęt odebrać i zapłacić, a później się rozliczymy. Mogę zgarnąć sprzęt, zapakować i wysłać.

Czyli praktycznie wszystko, na co pozwoli mi czas i fundusze :)

Do zielonych- jak nie podwiesicie tematu, to Wam zrobię takie KABOOOOM na pikniku, że zobaczycie :D

Ależ się rozpisałem. To chyba po tej herbacie  :cool:

• 2 weeks later...
  • Replies 939
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Panowie pilna sprawa. Poszukuję zaufanej osoby, która pomoże w wysyłce kompletu kół z okolic Bochni do Warszawy. Oczywiście odwdzięczę się:) jakby coś to PW albo kom. 5073358 pięć dziewięć.

Pozdrawiam