juby Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Siema Jako iż rooski zapodał temat http://www.strefacaraudio.pl/topic/26330-po-prostu-off-topic/page-81 w poście 1602 odnośnie utworzenia takiego tematu, ale chyba się wstydzi więc zakładam takowy. Temat ma służyć "wybadaniu" sprzętu CA i nie tylko na drugim końcu kraju, gdzie sprzedający nie chce np wysłać dodatkowych zdjęć, ogłoszenie jest na tablicy i tylko odbiór osobisty, i inne akcje, gdzie jest ryzyko popłynięcia na kasę, czas, itp. Zasada działania prosta jak konstrukcja cepa, ale podam przykład: Stacjonuję na dolnym śląsku. Wyczaiłem jakiś klocek na tablicy/ allegro na północy kraju. Gościu coś kręci, bo zdjęcia są robione mikrofalówką, a dodatkowych nie chce przesłać, bo coś tam. Klocek kosztuje parę zł, więc głupio wtopić. Dlatego zapodaję temat tutaj, opisując krótko sprawę, licząc, iż chłopaki z pomorza (w tym i rzeźnicy pomorscy) pomogą zbadać temat. Autka też można wybadać, choć nie każdy dysponuje wiedzą, żeby jakoś szczególnie sprawdzić dane auto- tu kwestia dopracowania tematu i dogadania się. Ze swojej strony mogę zapewnić szczere chęci w wybadaniu sprzętu (i aut, choć tutaj nie liczcie na jakąś ekspercką wiedzę z mej strony ale dodatkowe zdjęcia zawsze mogę zrobić) w mojej okolicy (Twardogóra, koło Oleśnicy na dolnym śląsku) Przykłady: - link z dzisiaj do tablicy: http://tablica.pl/oferta/glosniki-samochodowe-subwoofer-CID5-ID4YpQP.html#c6900f08a4 raptem 25 km ode mnie, a bywam tam dość często, - parę dni temu pojawił się link do tablicy, gdzie jakieś 15 km ode mnie był DLA A8 (podjechać, pomacać- żaden problem) Mogę także wpłacić jakąś zaliczkę, mogę sprzęt odebrać i zapłacić, a później się rozliczymy. Mogę zgarnąć sprzęt, zapakować i wysłać. Czyli praktycznie wszystko, na co pozwoli mi czas i fundusze Do zielonych- jak nie podwiesicie tematu, to Wam zrobię takie KABOOOOM na pikniku, że zobaczycie Ależ się rozpisałem. To chyba po tej herbacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaszunia1 Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Panowie szukam kogos w woj. Wielkopolskim w powiecie wolsztyńskim. jal by ktos sie znalazl to poprosilbym serdecznie o kontakt na pw albo gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BULII Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Pany ktoś z Niemodlina Opolskie znajdzie się chętny do pomocy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuki.gsx Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 w tym i rzeźnicy pomorscy) pomogą zbadać temat.Oj pomogą, pomogą. zrobię takie KABOOOOM na pikniku, że zobaczycieFikasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csbiczek Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Interesuje mnie miejscowość Mielec - jest ktoś z tych okolic i ma chwilę?;) Pw proszę jak coś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malutki Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Pany ktoś z Niemodlina Opolskie znajdzie się chętny do pomocy ?co trzeba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretor Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Szukam kogos z okolic Nisko podkarpacie,jak tak to prosze o pomoc,priv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretor Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Dalej szukam kogos z podkarpacia moze byc stalowa wola,kwestia dogadania sie....chodzi o sprawdzenie wzmaka.priv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrsaint Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Potrzebuję pomocy w zakupie sprzętu z UK proszę o pomoc gdyż sprzedający wysyła tylko na terenie UK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malutki Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 panowie kto może pomóc w drobnych zakupach w USA? chciałbym kupić pierdołę za 5$ http://www.ebay.de/itm/150903928788?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT#shpCntId Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csbiczek Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 malutki z tego co widzę są to zwykłe drabinki rezystorowe dostępne w polsce bez problemu, kwestia tylko dowiedzieć się jakie mają mieć wartości;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Można je zrobić samemu kiedyś o tym czytałem. Tak czy siak malutki odezwij sie na PW to coś poradzimy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulis Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Panowie pilna sprawa. Poszukuję zaufanej osoby, która pomoże w wysyłce kompletu kół z okolic Bochni do Warszawy. Oczywiście odwdzięczę się jakby coś to PW albo kom. 5073358 pięć dziewięć. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogus1984 Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Szukam kogoś z Katowic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretor Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 bogus1984pisz co potrzeba ???nie bywam codziennie ale jak nie ja to napewno ktos sie odezwie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
takeshi_td Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Wałbrzych i okolice? Pilnie potrzebuje kogoś z tych okolic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasylwek Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Witam, potrzebuję pomocy kogos z okolic Włocławka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooski Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Witam Panowie!Potrzebuję małej pomocy przy zakupach w miejscowości Bielsko Biała. Jest ktoś skory do pomocy? W razie czego proszę o priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasylwek Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Tym razem szukam kogoś "zaufanego" z okolic Ostrowca Świętokrzyskiego jest ktoś taki i pomoże trochę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Radzyń Podlaski, mamy tam kogoś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saltech Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Raadek co tam trzeba. Z Lublina 80 km ale większość w Lublinie pracuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marine_4000 Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Witam, potrzebuję pomocy kogos z okolic Włocławka.Aktualne jeszcze? Nie śledziłem tematu. Mogę pomóc we Włocławku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicher18gl Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Legnica ? Pomoc w oglądnięciu alusów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasylwek Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Włocławek już nie ale bardzo zależy mi na Ostrowcu Św. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts