stecko21 Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Hej Wracam do car audio po wielu latach nieobecności. Ostatnie zabawy w car audio to jakies millenium i opel kadet "łezka" 😄 Mam nadzieję że pomożecie 👍 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mokokoko Posted August 8, 2023 Share Posted August 8, 2023 siemanko, jestem patryk, jeżdże peugotem 307 i planuje coś zadziałać z audio bo jest gorzej niż źle, nie ogarniam tego tematu więc będę zadawał pytania pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
pww9 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Cześć.Jestem Paweł mam 38lat.Mieszkam w Żurominie.Chcę zmianić audio w Toyocie Avensis t27 z 2010r.Na pewno radio i głośniki przód odseparowane 165mm.Nie wiem czy jeszcze wzmacniacz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harry1982 Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Witam Szanowne Grono Fachowców z dziedziny Car Audio. Pacjent: A3 8P - są problemy, będą pytania 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yahmes Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Siema bydlaki, pacjent to Exeo. Drzwi przód i tył już wygłuszone, radio zmienione i głośniki z tyłu też. Trwają pracę nad przodem. Pzdr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mardok1986 Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Witam, jestem tu nowy, a zapisałem się do forum bo chcę dobrać odpowiednie graty do car audio w swoim oplu omega 3.0 v6 kombi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mardrak Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Cześć, mam na imię Marek. Dołączyłem do forum gdyż chcę poprawić jakość audio w mojej Skodzie Oktawi z 2007r. Pomysły już są, czas na realizację i zapewne potrzebna będzie jakaś pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
q3none Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Witam, mam na imię Jarek i dołączyłem do forum ponieważ chce poprawić brzmienie w mojej Megance 2010r. Liczę że dzięki waszej pomocy udami się to w końcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jake_Styles Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Witajcie. Nazywam się Tomek i mieszkam w Gdyni. Jestem elektro-mechanikiem. Modyfikuje kolejny zestaw audio i tym razem chciałbym uzyskać naprawdę ekstra dźwięk. Z tego powodu zarejestrowałem się na forum. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyquist Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 Dzień dobry Wszystkim! Dołączyłem do Forum (ponownie, miałem kiedyś konto, ale zniknęło...), gdyż mam dość nietypowy problem natury car-audio i wierzę, że tylko Wy coś podpowiecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSITORUN Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Heyka wszystkim, dołączam ponownie, kiedyś bardzo mocno interesowałem się CAR AUDIO, obecnie od czasu do czasu mam jakieś sprzęty na sprzedaż. Pozdro Michał / Toruń Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kornelkmc Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Cześć, mam na imię Kornel. Dołączyłem do forum gdyż chcę zbudować w moim RS dobre granie na poziomie hi-endu i czas na realizację. Mam nadzieję że dzięki użytkownikom zdobędę odpowiednią wiedzę. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas_j2 Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Cześć. Mam na imię Wojtek. Moje wozidelko to VW T4 Caravelle z silnikiem 2.5 TDI, które aktualnie cale odrestaurowuje. Będę miał parę pytań, stąd moja rejestracja na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistah Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Cześć, jestem Michał. Mieszkam we Wrocławiu. Mam Astrę J 1.4 turbo z 2017 i Yarisa 1.0 z 2016. Lubię grzebać przy samochodach, czasem nie wszystko da się jednak zriserczować samemu - wtedy potrzebne wsparcie bardziej doświadczonych kolegów 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rino Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 Witam wszystkich. Mam na imię Ryszard i mam 42lata. Zajmuję się handlem używanymi częściami do samochodów. Mój czas z car audio zatrzymał się na CTA-1505R Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustyn Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Witam wszystkich serdecznie! Mam na imię Artur. Walka będzie z montażem subwoofera w Skodzie Octavii III - mam nadzieję że tutaj dam radę to zrobić. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
caraudiovintage Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Witam mam na imię Marek mam 46 lat car audio bawię się już z 30 . Zajmuje się sprzedażą i doradztwem w sprawach vintage car audio do aut zabytkowych .pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapys Posted November 26, 2023 Share Posted November 26, 2023 Cześć, jestem Kacper. Sprzętem audio interesuję się od jakiegoś czasu, lubię majsterkować. Przychodzę tutaj, by zdobyć wiedzę i otrzymać rady od osób z większym doświadczeniem. Mój samochód to BMW E46 compact. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawko78 Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Witam, Paweł z tej strony, widzę że dobrze trafiłem bo mam wiele pytać odnośnie Car Audio. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krauziak Posted February 9, 2024 Share Posted February 9, 2024 W sumie jeszcze się nie przywitałem .Michał ,od 2007roku mieszkam w Irlandii . Posiadam Scenica 3ph2 z delikatnym modem jeżeli chodzi o audio ,to znaczy seria+ góra bose oraz megane2ph1 grandtour. Obecnie modzę to drugie aby podróż odbywała sie w atmosferze fajnego grania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loozek Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 Hej Grzegorz lat 30+ dwa mercedesy w jednym chcę zamienić archaiczne radio na androida okolice Krakowa. Przeszukując czeluście internetu trafiłem na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelAvensis Posted March 11, 2024 Share Posted March 11, 2024 Witam wszystkich serdecznie, drodzy forumowicze, na wstępie zaznaczę że w tematyce car audio jestem laikiem nie mniej jednak moje ucho podpowiada, iż posiadana przeze mnie Toyota Avensis z 2018 kombi ma okrutnie słabym system audio (charczenie, płaskie brzmienie, brak głębi....). Dlatego też zainteresowany jestem zleceniem wykonania instalacji wyciszającej drzwi wraz ze zmianą głośników + wzmacniacz w ww. aucie lub wykonaniem tego projektu własnym sumptem. Pozdrawiam Paweł Warszawa Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulit000 Posted March 27, 2024 Share Posted March 27, 2024 Trochę już czytam forum - czas się przywitać. Hej wszystkim 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebapila Posted March 30, 2024 Share Posted March 30, 2024 Hej, dzień dobry wszystkim i Wesołych Świąt! Kupiłem Skodę Kodiaq 2.0 TSI i od razu rozebrałem wnętrze do przysłowiowego rosołu żeby ją przyzwoicie wygłuszyć. Auto nowe, więc przyjemność z rozbierania duża. Wygłuszyłem kabinę, następne w kolejności drzwi i nadkola od zewnątrz. Szukam teraz jakiegoś przyzwoitego audio, najchętniej używanego. Myślałem o helix p six dsp MK2 i głośnikach do tego pasujących. Miejsce na subwoofer chyba pod siedzeniem, albo taki, który pasuje pod koło zapasowe.Proszę o opinie, bo raczej zielony jestem w temacie. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablozabrze Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 Witam, obecnie używam mojej starego subwoofera w walcu potocznie zwana Tuba na głośniku Magnat BullPowersub300 , pracuj na wzmacniaczu crunch gpx600.2 w innym aucie był carpower 350w. Szukam czegoś nowego pod wzmacniacz crunch gpx600.2 Pozdrawiam wszystkich użytkowników Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now