Jump to content

Jesteś nowy, więc tutaj się witamy... Czytaj pierwszy post!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Cześć.Jestem Paweł mam 38lat.Mieszkam w Żurominie.Chcę zmianić audio w Toyocie Avensis t27 z 2010r.Na pewno radio i głośniki przód odseparowane 165mm.Nie wiem czy jeszcze wzmacniacz.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Cześć, jestem Michał. Mieszkam we Wrocławiu. Mam Astrę J 1.4 turbo z 2017 i Yarisa 1.0 z 2016. Lubię grzebać przy samochodach, czasem nie wszystko da się jednak zriserczować samemu - wtedy potrzebne wsparcie bardziej doświadczonych kolegów 😉

Witam wszystkich.

Mam na imię Ryszard i mam 42lata.

Zajmuję się handlem używanymi częściami  do samochodów.

Mój czas z car audio zatrzymał się na CTA-1505R 

Pozdrawiam

• 4 weeks later...

Cześć, jestem Kacper. Sprzętem audio interesuję się od jakiegoś czasu, lubię majsterkować. Przychodzę tutaj, by zdobyć wiedzę i otrzymać rady od osób z większym doświadczeniem. Mój samochód to BMW E46 compact.

• 1 month later...
  • 1 month later...

W sumie jeszcze się nie przywitałem :D .Michał ,od 2007roku mieszkam w Irlandii . Posiadam Scenica 3ph2 z delikatnym modem jeżeli chodzi o audio ,to znaczy seria+ góra bose oraz megane2ph1 grandtour. Obecnie modzę to drugie aby podróż odbywała sie w atmosferze fajnego grania. 

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Witam wszystkich serdecznie,

drodzy forumowicze, na wstępie zaznaczę że w tematyce car audio jestem laikiem nie mniej jednak moje ucho podpowiada, iż posiadana przeze mnie Toyota Avensis z 2018 kombi ma okrutnie słabym system audio (charczenie, płaskie brzmienie, brak głębi....). Dlatego też zainteresowany jestem zleceniem wykonania instalacji wyciszającej drzwi wraz ze zmianą głośników + wzmacniacz w ww. aucie lub wykonaniem tego projektu własnym sumptem.

Pozdrawiam

Paweł

Warszawa

Pozdrawiam 

• 3 weeks later...

Hej, dzień dobry wszystkim i Wesołych Świąt! Kupiłem Skodę Kodiaq 2.0 TSI i od razu rozebrałem wnętrze do przysłowiowego rosołu żeby ją przyzwoicie wygłuszyć. Auto nowe, więc przyjemność z rozbierania duża. Wygłuszyłem kabinę, następne w kolejności drzwi i nadkola od zewnątrz. Szukam teraz jakiegoś przyzwoitego audio, najchętniej używanego. Myślałem o  helix p six dsp MK2 i głośnikach do tego pasujących. Miejsce na subwoofer chyba  pod siedzeniem, albo taki, który pasuje pod koło zapasowe.Proszę o opinie, bo raczej zielony jestem w temacie. Pozdrawiam.

Witam, obecnie używam mojej starego subwoofera w walcu potocznie zwana Tuba na głośniku Magnat BullPowersub300 , pracuj na wzmacniaczu crunch gpx600.2 w innym aucie był carpower 350w. Szukam czegoś nowego pod wzmacniacz crunch gpx600.2 Pozdrawiam wszystkich użytkowników 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...