Flash Posted July 7, 2021 Share Posted July 7, 2021 Dzieńdoberek wszystkim, po prawie 20 latach przerwy wracam do car audio. Kiedyś była to Fabia z Morelami, wzmacniaczem U-dimension i Clarionem 9255 a teraz będzie Leon II docelowo chyba nawet bez radia ale z DSP, Mosconi I Focalami kx2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mathewusz Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Witam wszystkich, jestem Mateusz na forum dotarłem pierwszy raz wiele lat temu ale teraz dopiero zabieram się za budowę swojego pierwszego audio na porządnie od początku do końca i uznałem że wypada się w końcu przywitać ;) Na warsztat idzie Hyundai Tucson z 2006 roku, trafiłem tutaj x-lat temu szukając zestawu głośników do poprzedniego samochodu Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gozda Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Cześć. Jestem totalnie zielony i szukam kilku informacji potrzebnych mi do wyboru głośników do Focusa mk3.Adam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
binebenek Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Witam klubowiczów. pochodzę ze śląska a na co dzień poruszam się BMW E39. Nagłośnienie to morel zasilany phoenix gold. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filo301 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Cześć, mam na imię Filip. Zajmuje się szeroko pojętą elektroniką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mlodyvb Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Siema. Jestem Tomek i zaczynam przygode z Car audio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto1 Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Witam, mam na imię Kamil, interesuję się motoryzacją oraz wracam do car audio po kilku letniej przerwie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanSzarlej Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 Serwus,Jestem Szarlej, pochodzę z Ursynowa, obecnie mieszkam pod Warszawą. Lubię dobrze brzmiące systemy (niekoniecznie płasko ;)). Do tej pory najbardziej urzekło mnie brzmienie słuchawek Harmana&Kardona, oraz stare HiFi Panasonica.W car audio jestem totalnym laikiem. Dlatego przyznaję się szczerze od razu i bez bica, ze wjeżdżam tu na typowego pasożyta, szukającego informacji Jeśli nabędę jakąś wiedzę, to będę przekazywał dalej - obiecuję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janek22 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Witam. Mam na imię Jan, jestem z Warszawy. Autko jakie chcę nagłośnić to Lexus IS 300h. Na forum trafiłem za pomocą wyszukiwarki Google. Mam taką chorobę, że lubię sam "dłubać". Tracę przy tym sporo czasu a i kasy trochę się rozchodzi. Niestety samemu trudno jest mi znaleźć odpowiedzi na wiele pytań związanych z car audio, dlatego trochę was pomęczę. Mam nadzieję, że dacie radę to wytrzymać Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klehr8 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Witam wszystkich na imię mi Wacław i od 4 lat zajmuję się tematem CA ale jedynie hobbistycznie i powoli się uczę wszystkiego. Aktualnie jeżdzę Hondą Jazz II o której tematów na temat audio jest niestety jak na lekarstwo to też po części muszę zdać się na siebie ale jakoś to idzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfuxd Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Witam jestem Dawid mowia na mnie Wolf Swoją przygodę z car audio zaczynam pisać od tego tygodnia. P.s nie lubię pisać o sobie ;)Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bidsko Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Witam Wszystkich. Mam na imie Tomasz, mieszkam na slasku. W podeszlym juz wieku 34 lat pomyslalem, ze zrobie cos dla siebie i sprawie sobie całkiem znośne nagłosnienie w moim Mondeo mk4, stąd też moja obecność na tym forum. Nie posiadam zbyt wielkiej wiedzy w temacie, dlatego chętnie poczytam co i jak. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epidian Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Witam wszystkich, jestem Artur mam prawie 40 lat jestem z okolic Rzeszowa, car audio hobbystycznie bawię się jakiś czas, mam 2 pacjentów hyundai tucson i peugeot 206. Mam nadzieję że pomożecie w rozwiązaniu paru problemów związanych z instalacją CA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arusiek4320 Posted August 25, 2021 Share Posted August 25, 2021 Witam, mam na imię Arek i wydaję mi się, że podstawową wiedzę na temat systemów audio domowych jak i samochodowych posiadam, lecz mam małe doświadczenie co do obsłuchania się w różnych modelach głośników i wzmacniaczy. Mam 18 lat i samochodem do nagłośnienia będzie VW Golf 4 97'. Proszę o wyrozumiałość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aadamkee Posted August 26, 2021 Share Posted August 26, 2021 Cześć wszystkim,Jestem Adam, a moim celem jest sprawienie by moje Mégane III RS grało prawie tak samo przyjemnie jak jeździ ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dworek Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Cześć! Mam na imię Łukasz, jestem z WWA i pracuję właśnie nad wyciszeniem Audi 100 C4 '92 sedan. Jestem na etapie końcowym wyklejania matami, zacząłem też kompletować wyposażenie CA. Będę Was prosił o rady, bo się nie znam, a wymyśliłem sobie fajne audio w aucie :-DMam już SW i radio, teraz najtrudniejszy wybór czyli wzmacniacz i głośniki :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNskilele Posted August 31, 2021 Share Posted August 31, 2021 Cześć. Nazywam się Łukasz, mam 20 lat i pochodzę z malej miejscowości na Podhalu- Harkabuz. W kwestii car audio jestem totalnym laikiem, dlatego dołączyłem na forum żeby poczytać o tym i o tamtym. Moje auto to Seat Leon 1 1.9TDI FR. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujek_oskar Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 Cześć, jestem Oskar, mam 26 lat i mieszkam pod Częstochową. Coraz bardziej zaczynam wciągać się w świat Car Audio, dlatego postanowiłem założyć tutaj konto. Mój samochód to Mercedes kl. E W210 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lama Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 CześćNazywam sie Adrian. Forum obserwuje od dawna. Jestem zdecydowany do zakupu sprzętu i w związku z tym liczę na Waszą pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optajmus Posted September 18, 2021 Share Posted September 18, 2021 bry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierak2012 Posted September 19, 2021 Share Posted September 19, 2021 Witam. Adam 31 lat. Posiadam C-Maxa 2004 i właśnie chciałbym w nim zamontować coś lepszego niż oryginalne radio. Doświadczenie w Car Audio zerowe, w aucie lubię słuchać rocka i dobrego rapu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FamilyAgression Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Witam, Mam na imie Daniel i mieszkam w okolicach Krakowa. Jestem świeżym posiadaczem Audi A4 B5 2.8 [98'] w Quattro. Z tematem car audio za pan brat nie jestem, natomiast chciałbym to zmienić tj dowiedzieć się czegoś w tej sprawie, coś zmienić u siebie w limbo... no z tego co widzę 'trochę tego będzie' przeglądając niektóre z wpisów. Do samego poszukiwania zmian odnośnie nałośnienia zmotywowały mnie głośniczki na tylnej półce dające o sobie znać w dość nie oczekiwany przeze mnie sposób. Trafiłem tu dzięki koledze, który poinformował mnie o takim 4um doradzając tym samym, żeby się ich... pozbyć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike.mike Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Część jestem Michał mieszkam pod Olsztynem, mój samochód to Alfa 147.I a tym oto samochodzie chce zamontować car audio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebaa Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Cześć wszystkim. Mam na imię Sebastian, jestem z Łodzi. Swoją przygodę z car audio dopiero zaczynam. Pozdrawiam wszystkich!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pemo Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Cześć, jestem Przemek,mieszkam koło Łodzi. Uczę się podstaw CA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts