korerta Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Cześć, jestem Wojtek mam 22lata niedługo 23 posiadam mazdę MX-6 II 1992r. i mam zamiar zmienić całe nagłośnienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktusek1831 Posted January 12 Share Posted January 12 Cześć, jestem Oskar z okolic Warszawy i zamierzam poprawić fabryczne nagłośnienie w starym mercedesie 😀 Na forum zaglądałem wcześniej jako duch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
disaster3 Posted January 27 Share Posted January 27 cześć jestem Bartek, nie było mnie 10 lat , ostatnio potknąłem sie o ARC Audio 4200SE, który leżał tak samo 10 lat w garderobie.... dzieje się tutaj coś? 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
warsawolf Posted February 7 Share Posted February 7 Siema wszystkim forumowiczom !!!! Jestem początkujący. Będę was prosił o rady w przy montażu car audio w BMW E91. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosiu Posted March 5 Share Posted March 5 Cześć, tu fanatyk Micry K11, pół-elektronik, pół-elektryk, pół-programista i pół-człowiek, czyli Daniel spod Wrocławia. Mam ambicje SQ, planuję przerobić moją Micrę na Maybacha i pojechać nią na zlot. Aktualnie pod Stegiem QM 75.4 wygrzewam zestaw MT650C-II. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragox25xev Posted March 6 Share Posted March 6 Siema jestem Przemo ,pochodze z Poznania. Posiadam opla vectre C kombii dieselka 1.9 po mapie;) Lubie posłuchać rapu, obecnie posiadam fabryczny zestaw audio ale chce od podstaw poprawić jakość grania:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrbean Posted March 7 Share Posted March 7 Witam, jestem Andrzej, pochodzę z woj. zachodniopomorskiego. Aktualnie jeżdżę A4 B8 Sedan (lift). Założyłem tutaj konto w celu poszerzenia wiedzy na temat zmodernizowania mojego audio. Moja aktualna modernizacja: - skrzynia basowa dedykowana BASSER + głośnik Rockford Fosgate R2D4-10 + wzmacniacz JBL Stage A3001 + Rockford Fosgate RF-HLC konwerter sygnału Hi-Low - głośniki przód Ground Zero GZIC16X. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nygus7 Posted March 18 Share Posted March 18 Cześć, tutaj Krzysztof z Gdańska. Mam Mercedesa SLK którego zamierzam nagłośnić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jodek Posted March 21 Share Posted March 21 Witam wszystkich, jako laik w temacie zamierzam powoli przegryzać się przez meandry wiedzy tajemnej związanej z car audio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katosh Posted March 28 Share Posted March 28 Siemanko. Zmieniłem auto na passata b7 i chciałbym zmienić jego brzmienie. Nie znam się, a tutaj przyszedłem po pomoc. Wrocław Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
studzinsky_ Posted April 1 Share Posted April 1 Cześć w dailycarze mam b&o ale robię projekt fiata 126p i składam audio. Pomożecie ? 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sider84 Posted April 19 Share Posted April 19 Dzien dobry, witam z Gliwic. Wszedłem w posiadanie Megane 2 CC i chcialbym zmodyfikować troche nagłośnienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChronosMj Posted April 30 Share Posted April 30 Cześć Mam na imię Jerzy i mieszkam w stolicy. Mam zamiar wstawić jakiś dobre głośniki do mojego BMW (ze zdjęcia profilowego) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drozdu15 Posted May 1 Share Posted May 1 Czesc, jestem Oskar i znalazlem sie tu po to aby wycisnac z mojego audio maksymalne doznanie sluchowe. Posiadam F30 z wzmacniaczen Audison Forza i kompletem dedykowanych glosnikow Match. Pochodzę ze Szczecina ale mieszkam w Zurychu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Springbooks Posted May 4 Share Posted May 4 Hej. Na imię mam Michał. zalogowałem się na forum bo szukam porady w usprawnieniu dźwięku w aucie, konkretnie przekrzyczeniu klekotu starego diesla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maroxxxi Posted May 7 Share Posted May 7 Witajcie mordeczki oczywiscie jestem nowy i jak każdy z ,,nas" mam zamiar usprawnić swój dotychczasowy zestaw car audio , a głównie chodzi o wzmacniacz i suba . Trafiłem do Was poprzez Google autko Zafira 1.6 benzyna z 2005r. Aktualnie mieszkam poza granicami naszego państwa 😛 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrkubix Posted May 14 Share Posted May 14 Cześć, Kuba z ten strony. Szukam rozwiązania na polekszenie audio na gwarze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filofix Posted May 25 Share Posted May 25 Witam wszystkich milośników car audio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz K Posted May 26 Share Posted May 26 Dzień Dobry. Nazywam się Tomasz K. Jestem muzykiem amatorem. Mam jedno pytanie odnośnie głośników do małego systemu nagłośnienia który zrobiłem z części systemu kar audio. System się sprawdza, lecz na próbę kupiłem tanie głośniczki i chciałem uzyskać poradę jakie kupić docelowo. Pytanie tylko czy opisać sprawę na tym wątku powitalnym, czy gdzie indziej? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted Friday at 08:56 PM Share Posted Friday at 08:56 PM Tematów o głośnikach jest mnóstwo ,wystarczy tylko poszukać w dziale dla początkujących.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohe Posted Sunday at 09:06 PM Share Posted Sunday at 09:06 PM Cześć. Tu Marcin. Próbuję naprawić audio w moim kamperze. Napiszę o tym w osobnym wątku. Mieszkam w Killaloe w Irlandii. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts