Jump to content

Jesteś nowy, więc tutaj się witamy... Czytaj pierwszy post!

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Cześć, tu fanatyk Micry K11, pół-elektronik, pół-elektryk, pół-programista i pół-człowiek, czyli Daniel spod Wrocławia. Mam ambicje SQ, planuję przerobić moją Micrę na Maybacha i pojechać nią na zlot. Aktualnie pod Stegiem QM 75.4 wygrzewam zestaw MT650C-II. 

Siema jestem Przemo ,pochodze z Poznania. Posiadam opla vectre C kombii dieselka 1.9 po mapie;) Lubie posłuchać rapu, obecnie posiadam fabryczny zestaw audio ale chce od podstaw poprawić jakość grania:)

Witam, jestem Andrzej, pochodzę z woj. zachodniopomorskiego. Aktualnie jeżdżę A4 B8 Sedan (lift). Założyłem tutaj konto w celu poszerzenia wiedzy na temat zmodernizowania mojego audio. Moja aktualna modernizacja:

- skrzynia basowa dedykowana BASSER + głośnik Rockford Fosgate R2D4-10 + wzmacniacz JBL Stage A3001 + Rockford Fosgate RF-HLC konwerter sygnału Hi-Low

- głośniki przód Ground Zero GZIC16X.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Czesc, jestem Oskar i znalazlem sie tu po to aby wycisnac z mojego audio maksymalne doznanie sluchowe. Posiadam F30 z wzmacniaczen Audison Forza i kompletem dedykowanych glosnikow Match. Pochodzę ze Szczecina ale mieszkam w Zurychu.

Witajcie mordeczki :) oczywiscie jestem nowy i jak każdy z ,,nas" mam zamiar usprawnić swój dotychczasowy zestaw car audio , a głównie chodzi o wzmacniacz i suba . Trafiłem do Was poprzez Google :)

autko Zafira 1.6 benzyna z 2005r. Aktualnie mieszkam poza granicami naszego państwa 😛

• 2 weeks later...

Dzień Dobry. Nazywam się Tomasz K. Jestem muzykiem amatorem. Mam jedno pytanie odnośnie głośników do małego systemu nagłośnienia który zrobiłem z części systemu kar audio. System się sprawdza, lecz na próbę kupiłem tanie głośniczki i chciałem uzyskać poradę jakie kupić docelowo. Pytanie tylko czy opisać sprawę na tym wątku powitalnym, czy gdzie indziej? Pozdrawiam.