a5150g Posted November 28, 2018 Author Share Posted November 28, 2018 a nic nowego, dyrektor w starym miejscu bo tam gdzie planowałem trochę ciasno. Moze uda sie inaczej to rozwiązać. System przestrojony znowu w te wakacje. Popracowaliśmy z Pawłem nad skupieniami i sceną ogółem. Idzie w dobrym kierunku. Bedzie przeróbka słupków z lekką zmiana kierunku oraz żeby powiększyć komore dla sredniaka. Drzwi zostają bo mi bardzo pasują. Bedzie kasa to zostaje SUB do polepszenia. system bardzo mi odpowiada, najlepszy jaki miałem do tej pory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a5150g Posted December 3, 2018 Author Share Posted December 3, 2018 Heja, Dzięki uprzejmości Patryka, pożyczyłem ODR. Dla potomnych mają ten sam rozmiar i mocowania co Rainbow Profi, montaż 5 minut. Sie siedzi i sie słucha teraz. a dlaczego tak ? Bo bardzo chciałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozek260 Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Widziałem że to się tak skończy jak ich posłuchasz dbaj o nie Ps . Słuchałem autka trzyma bardzo bardzo wysoki poziom , ułożenie sceny skupienia kick tak jak lubię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a5150g Posted December 4, 2018 Author Share Posted December 4, 2018 Widziałem że to się tak skończy jak ich posłuchasz dbaj o nie Ps . Słuchałem autka trzyma bardzo bardzo wysoki poziom , ułożenie sceny skupienia kick tak jak lubię Sie wie ! Dzięki jeszcze raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrankArted Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 czy wie ktos czy sa w ogole lampy przednie Angels eyes do accord VIII? Lub cos podobnego Led? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassikora Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Poważnie pytasz? Do takiego auta takie coś zakładać? Są gusta i gusciki, ale Accordowi się takie " bajery" nie należą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBSONBERCIK Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 Hello.Z mojej wiedzy podpowiem. Nie pchaj się w żadne Angel Eye. One wyglądają nawet ciekawie i mogą look poprawić. Jednak to nie świeci zupełnie i z prawidłowym swieceniem nie ma nic wspólnego.Ledwo bździ. Nowe lampy oryginalne lub regeneracja obecnych odblasników projektorów i do tego Osram Nightbreaker lub Xenarc Cool Blue. Nawet Led od Philips z pasywny chłodzeniem nie dał im rady.Chyba że jakieś nowe Ledy wyszły. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a5150g Posted May 1, 2022 Author Share Posted May 1, 2022 Czas leci ho hoHonda ma się dobrze choć dostała strzała jakiś czas temu, maska i grill ucierpiał. Trzeba będzie wymienić kiedyś.Czas był sie zabrać za przeróbki.Nowe kierunki i konstrukcja słupków, kabeliki przy okazji., troche w bagażniku. Suba na razie nie ma, będzie cos nowego niedługo, oraz na drzwiach też Może ktoś jest z UK, i ma accorda to Sub robiony przez-mnie z Audio System HX10SQ jest na handel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a5150g Posted July 16, 2022 Author Share Posted July 16, 2022 Mało kto tu zagląda, ale może ktoś będzie chciał się zainspirować.Pełne komory ze sklejki 18mm, 9L netto. Dużo pracy ale WARTO.Panel montażowy dla głośnika jest wymienialny w razie potrzeby chęci zmiany głośnika na inny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Świetna robota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Piękna robota ;)Jak zmieniła się gra woofera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4diwr0c Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 jak wyżej, efekt wizualny świetny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a5150g Posted July 19, 2022 Author Share Posted July 19, 2022 Piękna robota ;)Jak zmieniła się gra woofera? Przestał grać z drzwiami co było celem tego zabiegu i zaczął pokazywać jak gra sam Jest to najlepsza możliwa w tym aucie aplikacja i odsłona głośnika który jest ze mną od początku.Dojdzie nowy dół do bagażnika i powinno być dobrze po zgraniu całości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a5150g Posted August 14, 2022 Author Share Posted August 14, 2022 Doszła nowa siatka. Oraz długo oczekiwane uzupełnienie dołu pasma Trunk IB z Acoustic Elagance. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Various Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 W dniu 14.08.2022 o 18:03, a5150g napisał: Doszła nowa siatka. Oraz długo oczekiwane uzupełnienie dołu pasma Trunk IB z Acoustic Elagance. Ulala ładnie I jak wrażenia? Masz więcej fotek z budowy tych komór? Co to za "nacinane" drewno na ściance? Sam kombinuję nad komorami ale nie umiem się za to zabrać.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a5150g Posted February 23 Author Share Posted February 23 Dzień dobry. Nadszedł czas na całe 4” średnicy i nowe słupki. Nie było łatwo upchać ale efekt jest dość dobry. pomalowane tylko dlatego że nie mogłem znaleźć sensownej osoby i ceny za usługę, oraz kto wie co będzie dalej wiec było by szkoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted February 24 Share Posted February 24 a5150g, pełna profeska w Twoim wykonaniu 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts