Fresh'u Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Zamienię "pojedyncze" 54x54mm wkłady z organizera NORP16 na "podwójne" 54x108mm lub "poczwórne" 108x108mm (chyba cała seria NORP 14/16/20 posiada te same wkłady) . Aby wymiana była sprawiedliwa:- za "podwójny" oferuję dwa "pojedyncze",- za "poczwórny" oferuję cztery "pojedyncze". Nie trzymam w tych pojemnikach akcesoriów do szydełkowania, lecz akcesoria i elementy do Car-Audio. Pewnie nie tylko ja z tego forum, wykorzystuję w taki sposób te organizery. Może ktoś potrzebuje mniejszych pojemników i chętnie się zamieni, dlatego ta oferta się znalazła tutaj. PS. Zanim nadgorliwy człowieku znów usuniesz tę ofertę, przeczytaj regulamin działu "zamienię" i pokaż mi, który punkt regulaminu został "złamany": Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 11.W dziale sprzedam tematy mogą umieszczać osoby z minimum 3 miesięcznym stażem na forum oraz minimum 50 postami.12. Wystawiamy tylko i wyłącznie sprzęt Car Audio. Tematy zawierające sprzedaż innych przedmiotów (np. samochodów, telefonów, komputerów) będą natychmiastowo wyrzucane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Wywalają drzwiami to się wpycha oknem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh'u Posted June 24, 2022 Author Share Posted June 24, 2022 11.W dziale sprzedam ... Są 3 działy:- sprzedam- kupię- zamienię W p.11 wyraźnie mowa o dziale "Sprzedaż". Tematy zawierające sprzedaż innych przedmiotów... A zamiana, to nie sprzedaż. Wiedziałem, że tymi punktami będziecie Drodzy Koledzy operować. Ale sami zrozumcie, że w takim razie regulamin nie jest doprecyzowany. Nie chcę się "z nikim kopać", a jaki jest koń przecież każdy widzi. Nie będę ukrywał, że niecierpliwie, wiercąc się w fotelu, czekałem na Wasze trafione argumenty.Jedynie co mi zostało, bardzo Was przeprosić Panowie, za " wytkniętą dziurę w systemie".Rozumiem w takim razie, że na barter są także obostrzenia 3/50? Koledzy Raadek, powalla - jak już się "zainteresowaliście" tym ogłoszeniem, to nie macie przypadkiem takich pojemników na zamianę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Jeśli chodzi o mnie to jestem prawdziwym pasjonatem, sprzęt przechowuje na paletach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted June 25, 2022 Share Posted June 25, 2022 Są 3 działy:- sprzedam- kupię- zamienię Zobacz dział "zamienię " na samej górze temat UWAGA > " Z racji że nagminnie osoby się rejestrują aby tylko pohandlować , to ogłoszenie mogą zakładać osoby spełniające punkt 11 regulaminu działu sprzedam! tak więc Ty mógłbyś tu (czytaj dział sprzedam i zamienię) napisać dopiero 22 lipca i na dodatek jakbyś jeszcze 18 postów napisał . PS; co do skrzyneczek ... w obi pracuję ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh'u Posted June 25, 2022 Author Share Posted June 25, 2022 Zobacz dział "zamienię " na samej górze temat UWAGA > " Z racji że nagminnie osoby się rejestrują aby tylko pohandlować , to ogłoszenie mogą zakładać osoby spełniające punkt 11 regulaminu działu sprzedam! Wiem, czytałem, przyjąłem do wiadomości. Może od początku. Jest "Giełda", która się składa z podkategorii:- Kupię- Sprzedam- Zamienię WW regulaminie nie ma warunków odnośnie działu "Zamienię".Odnośnie działu "Sprzedam" tak, są 11.W dziale sprzedam tematy mogą umieszczać osoby z minimum 3 miesięcznym stażem na forum oraz minimum 50 postami.. I ten wycinek jest ciągle cytowany.Czyli, według regulaminu w "Giełdzie", w dziale "Sprzedam" warunkiem jest 3 miesięczne posiadanie konta oraz 50 postów, a w działach "Kupię" oraz "Zamienię", nie ma ograniczeń. Naprawdę czytałem regulamin, ze zrozumieniem."Z racji że nagminnie osoby się rejestrują aby tylko pohandlować , to ogłoszenie mogą zakładać osoby spełniające punkt 11 regulaminu działu sprzedam!"Punkt ten jednoznacznie nie definiuje jakie ogłoszenia i w jakim dziale. Jeśli byłby napisany w takiej formie, to wszystko jest jasne, niby dwa słowa a jak dużo mówią : "Z racji że nagminnie osoby się rejestrują aby tylko pohandlować , to ogłoszenia w dziale zamienię mogą zakładać osoby spełniające punkt 11 regulaminu działu sprzedam!" A ja głupi, chciałem tylko zamienić kilka malutkich, czerwonych pojemniczków. A wychodzi z tego debata i poprawki, niczym 1127 strona do polskiego ładu. Przecież tutaj nikt już się nie odezwie w tym temacie, nawet jakby miał te większe i potrzebował innych . Link to comment Share on other sites More sharing options...
michas75 Posted June 25, 2022 Share Posted June 25, 2022 Walczycie o te giełdę jak by tu rekiny biznesu CA siedziały a sprzęt znikał na pniu, nie zmienia to faktu że porządek musi być bez względu na to jaki jest system. Moim zdaniem ogólno dostepne narzedzia do handlu dzialaja lepiej. A z tymi pojemniczkami to chyba chciałeś trochę patrolować ekipę. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now