Demondemidi Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Co się dzieje z działem "sprzedaj"? Z 3 czy już 4 aktualizacji które starałem się umieścić we własnym ogłoszeniu pojawiła się tylko jedna i to z kilkudniowym opóźnieniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurand87sca Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Mirki łącza zapchały..;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufik Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 faktem jest ze modzi śpią. Kolega też długo czeka na zatwierdzenie fot. Tomomadej co mi piszesz pw o nie pisaniu w dziale giełda jak to nie giełda? Wysłane gołębiem za pomocą kurniknadachu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
znachor32 Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 ja czekam na zalaczenie fot i zmiane ceny w dwoch ogloszeniach.trwa to juz kilka dni, pisalem dzisiaj z kims z technikow i dalej nic.powiedzieli by chociaz ze maja problemy i prosza o wyrozumialosc a nie siedziec cicho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Ja czekam od ponad tygodnia z aktualizacją. Dziś dołożyłem nowe zdjęcia żeby się obudzili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BULII Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 myślę że opłata po 10 zł od ogłoszenia rozwiąże problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demondemidi Posted November 22, 2017 Author Report Share Posted November 22, 2017 Ja myślę, że założyciel tematu powinien mieć swobodny dostęp do edytowania i dodawania treści własnego ogłoszenia a mod powinien to tylko kontrolować bo jednak weryfikacja każdej wiadomości przed jej dodaniem przy zwiększającej się ilości ogłoszeń może nie być taka łatwa... Nikt przecież nie dorzuci do ogłoszenia ze sprzętem pralki czy telewizora ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Nie śpią tylko nie pojawiają sie powiadomienia. Wystarczy napisać pw z linka do ogłoszenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
znachor32 Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Ja myślę, że założyciel tematu powinien mieć swobodny dostęp do edytowania i dodawania treści własnego ogłoszenia a mod powinien to tylko kontrolować bo jednak weryfikacja każdej wiadomości przed jej dodaniem przy zwiększającej się ilości ogłoszeń może nie być taka łatwa... Nikt przecież nie dorzuci do ogłoszenia ze sprzętem pralki czy telewizora ;) Kontrola Najwyższą Formą Zaufania !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastah22 Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Albo raportowac posta, a nie beczeć... Nie widac powiadomienia o poscie do zaakceptowania dopoki sie nie wejdzie w ogłoszenie, a nikt przeciez nie wertuje wszystkich ogloszen codziennie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cober Posted November 23, 2017 Report Share Posted November 23, 2017 Ja nie mam zastrzeżeń. Aktualizuje i wciskam "zgłoś" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted November 23, 2017 Report Share Posted November 23, 2017 Hej!Musimy coś nad tą giełdą pomyśleć. W chwili obecnej najlepiej proszę zgłaszać prośby o dodanie posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demondemidi Posted November 23, 2017 Author Report Share Posted November 23, 2017 O zgłoszeniu nie pomyślałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufik Posted November 23, 2017 Report Share Posted November 23, 2017 Wot technika, też bym na to nie wpadł Wysłane gołębiem za pomocą kurniknadachu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartas08 Posted November 28, 2018 Report Share Posted November 28, 2018 Kto moderuje dział giełda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted November 28, 2018 Report Share Posted November 28, 2018 Powinieneś sie zapoznać z regulaminem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogus1984 Posted November 28, 2018 Report Share Posted November 28, 2018 (edited) Kto moderuje dział giełda? Przeczytaj regulamin, nie spełniasz go i temat się nie pojawi. Edited November 29, 2018 by bogus1984 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartas08 Posted November 29, 2018 Report Share Posted November 29, 2018 Zapoznałem się nawet z dwoma i każdy mówi co innego: Regulamin giełdy - min. 50 postówRegulamin forum: 3. Ilość postów nie uczyni cie mądrzejszym - nie nabijaj licznika! Jak widać tendencja jest inna. 10 lat na forum a człowiek i tak musi nabić postów żeby być "mądrzejszym" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted November 29, 2018 Report Share Posted November 29, 2018 Czyli czytał,wie ale i tak próbuje nagiąć na swoją stronę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinoff Posted November 29, 2018 Report Share Posted November 29, 2018 Jak widać tendencja jest inna. 10 lat na forum a człowiek i tak musi nabić postów żeby być "mądrzejszym"Tendencja jest taka, że jeśli przez 10 lat nie robisz nic dla tego forum, to i ono nic nie robi dla Ciebie. Masz do wyboru: albo brać udział w życiu tego forum albo dalej pozostać dla niego nikim. To drugie będzie lepsze dla wszystkich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartas08 Posted November 29, 2018 Report Share Posted November 29, 2018 Regulamin to regulamin i z tym nie dyskutuję. Myślałem natomiast, że na forum są ludzie, z którymi można się dogadać. Myślałem też, że na forum każdy użytkownik się liczy, a pomaganie sobie nawzajem ma rózne formy. Ale widzę, że nazywanie kogoś "nikim" jest tutaj na porządku dziennym. Widocznie byłem w błędzie. Reguły znam - koniec tematu, nie truję dłużej. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts