maxtz Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 jeszcze cóś ?zabierz buraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki.gsx Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 zabierz buraczki Toć (taki kaszubski zwrot, choć ja nie z kaszub) pisałem, że przy panelach zginęły.Ale się naprodukuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUBU Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 to ja tez poprosze mielone na pikniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki.gsx Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Ciekawe na co komu zdjęcie moich mielonych,patrzę, że pobrano je 108 razy Może na tapetę czy cóś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 On jakiś taki sceptyczny. Wydaje Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki.gsx Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Wydaje Ci się No uśmiech i od razu lepiej, masz u mnie mielonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaww Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Moje wypociny z pracy; smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Skleiłem z "OFF TOPIC" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juby Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 panowie co to za klocki?? znajomy ma je w bagaju i sie zastanawiam co to on sam nie wie co to za JBL bo dopiero co kupil...a wzmak poprzedni wlasciciel powiedzial mu ze to pionek ale mi nie wyglada na pionka Wygląda na tego:http://allegro.pl/emphaser-ea460-150-wybitny-piec-sterownik-basu-i2194940682.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
williams Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 slaww to się spożywa czy ogląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszen Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 jubyV8 dzieki za podpowiedz dzis go obejrze jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A r t u r Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Moje wypociny z pracy; To już wygląda profesjonalnie, zawodowy kucharz jak nic. Wracając do mielonych to tylko z własnego mielonego mięsa , jakiejś łopatki, szynki, te gotowe są bee i nie wiadomo z czego. patrzę, że pobrano je 108 razy Chyba jak się tylko otworzy fotkę by obejrzeć, to wtedy ta liczba rośnie, nie od samego pobierania pliku tylko od oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid-ss Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Chyba jak się tylko otworzy fotkę by obejrzeć, to wtedy ta liczba rośnie, nie od samego pobierania pliku tylko od oglądania.Dokładnie, dla chętnych, kliknij fotke od SLAWW i zobacz że zaraz wzrośnie pobieranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaww Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Do jedzenia.Teraz jest nowy trend w gotowaniu, powoli sie knajpy otwieraja z kuchnia molekularna.Wyglada srednio, smakuje ponoc rewelacyjnie. Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan124 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 To i dla mnie mógłbyś takie cudo przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastah22 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 To dla mnie cały talerz tego... Co miałbym niby robic z taką ilością pożywienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 No a my się tu jakimś grilem na pikniku przejmujemy , a chłopak aż się palą do obsługi cateringu na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bury22 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Slaw fajne fotki widzę że zastane raczej , spróbuj zejść z Iso bo kus kus wyłazi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki.gsx Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 To dobrze z tymi zdjęciami, bo było to niepokojące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A r t u r Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Widzę że Cisza w temacie, to ja dalej kulinaria pociągnę ;). Nie wiem czy ktoś lubi wietnamską kuchnie ale ja uwielbiam kurczak po wietnamsku. Chciałem to zrobić w domu, ale za cholerę żaden przepis w necie nie odpowiada temu w knajpie.Tyle razy próbowałem w domu robić, ale to nie to. Ktoś też tak ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanec Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Bo w knajpie jest w mikrofali odgrzewane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan124 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Bo gołębia w sklepie nie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powieff Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Ja polecam wołowine po mongolsku http://www.tastebook.com/recipes/1488653-Mongolian-BeefA jak ktoś lubi gotować to zajebista stronka www.foodgawker.comCo na nią wejdę, od razu głodny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A r t u r Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Bo w knajpie jest w mikrofali odgrzewane Nieee słyszę jak się smaży Bo gołębia w sklepie nie kupisz. Śmiej się śmiej, u mnie bratowa z gołębi rosół gotuje . Ja polecam wołowine po mongolsku http://www.tastebook...-Mongolian-BeefA jak ktoś lubi gotować to zajebista stronka www.foodgawker.comCo na nią wejdę, od razu głodny jestem Ciekawe przepisy, muszę przejrzeć czy tego tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powieff Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Ciekawe przepisy, muszę przejrzeć czy tego tam nie mahttp://foodgawker.com/?s=Vietnamese+Chicken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.