Jump to content

Piknik 2023 - sprawy organizacyjne

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

13 godzin temu, dan124 napisał:

:)

Mirku he he he ciekawe gdzie byłeś jak odbywały się poprzednie pikniki :)

Gdyby nie to że masz to pod domem to byś dupy ruszył także mniej hipokryzji. 

Byłem na wiośnie a nie mam pod domem 😉

W dniu 28.08.2023 o 21:11, mirek_smok napisał:

Uwaga , po konsultacji z italiano ogłaszam co następuje , mamy max 18 miejsc jest 9 zajętych , będzie stypa po strefie car audio , alkohol we własnym zakresie , RIP strefa car audio .

Mirek, proszę Cię. W poprzednich latach się nie pojawiłeś bo Ci było za daleko, za to pierwszy byłeś do szumienia o zmianę lokalizacji. Niestety z gadania mało wynikało, a jak w końcu zacząłeś coś organizować to było zdecydowanie za późno, lista i wpłaty to muszą ruszyć w kwietniu lub maju,a nie połowie lipca. Nie dziw się ludziom że ciężko im się zorganizować w krótkim czasie bo większość wolne i urlopy planuje dużo wcześniej...

W dniu 10.07.2023 o 21:01, mamusa napisał:

Ja też będę z żoną i juniorem. Z dzieciakami myślę że do 30stki jesteśmy w stanie dobić.

Nie żebym był uszczypliwy ale pisałeś że będziesz, a teraz że daleko , co poradzić . Następny piknik jak ktoś się zdecyduje robić to chyba zaczynamy w marcu od wpłaty a później szukamy terminu i gdzie będzie wolne miejsce . Urlop na sobotę ? Pamiętam jeszcze te czasy co się ludziom bardziej chciało ale to chyba zostanie już jako historia .Coś czułem że ta fucha to mina , Kamil słusznie odpuścił sobie , ale co niektórzy mocno namawiali .

Ja wszystkich staram się zrozumieć ale co tu planować żeby wpaść na dwa dni ? Planować to ja mogę wesele .Zresztą ja nigdy nie patrzę na innych i jak ktoś ma ochotę się spotkać i pogadać to dojedzie z końca Polski .A wpłacić to można i w ostatni dzień...Czekałem aż ktoś to ogarnie ale nie bardzo było komu dlatego Mirek trochę z przymusu to załatwił.Najwazniejsze żeby podtrzymać tradycje .Wasze zdrowie 😁

4 godziny temu, mirek_smok napisał:

Nie żebym był uszczypliwy ale pisałeś że będziesz, a teraz że daleko , co poradzić . Następny piknik jak ktoś się zdecyduje robić to chyba zaczynamy w marcu od wpłaty a później szukamy terminu i gdzie będzie wolne miejsce . Urlop na sobotę ? Pamiętam jeszcze te czasy co się ludziom bardziej chciało ale to chyba zostanie już jako historia .Coś czułem że ta fucha to mina , Kamil słusznie odpuścił sobie , ale co niektórzy mocno namawiali .

Odległość nie ma nic do rzeczy, bo w przeciwieństwie do Ciebie zawsze miałem kilkaset km i mi lokalizacja mazurska nie przeszkadzała. Na moją nieobecność wpłynął fakt że nie widzę sensu wyjazdu na weekend żeby spotkać się w 5 osób.

Nasze 4 auta plus jedno gościnnie , Ukraina 2 autka na resolut i rs audio  , pogoda dopisała .Cisza spokój, las woda , i disco polo o 1 w nocy 😁👍 oraz poprawianie baboli w aucie 😂, teraz ten sub będzie grał na masce bez dodatkowego bas reflexu. Do następnego 👍.

IMG_20230902_114600.jpg

IMG_20230902_135530.jpg

IMG_20230902_160247.jpg

IMG_20230902_160250.jpg

My już w domu.Ogolnie dzięki dla tych co przybyli tyle km żeby się tutaj spotkać .Ogólnie  wszystko  dopisało. Pogoda była super , atmosfera mimo małej frekwencji równie mega zajebista . Naprawdę wolę być w takim gronie z taką małą liczba uczestników i bawić się tak dobrze jak się bawiłem niż w 40 osób pochowany  w domkach. Dzięki dla Mirka który teraz wie jak to zorganizować za rok i na pewno impreza będzie jeszcze większa. Koledzy za Wschodniej granicy również się postarali i przyjechali jak zapowiadali a do tego super było wymienić doświadczenia.Radki ,Kluski również nie zawiedli .Dzięki i do następnego 

My też już w domu. Pochwała dla Mirka za ogarnięcie tematu👍

Fajna impreza, bez napinania się i wyścigu szczurów. Było z kim pogadać i czego posłuchać. Niech żałuje ten co nie był...

Do następnego😁