Raadek Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Jedziemy, Jameson z nami😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klusek_20 Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 No ja też nie odpuszczam może kogoś się uda zwerbować jeszcze na ostatnią chwilę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek_smok Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Mamy 3 domki 5-6 osobowe jest 9 osób które zapłaciły jak by co.Brac autka co sobie posłucham coś , Rożek też się zapowiedział . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Mirku he he he ciekawe gdzie byłeś jak odbywały się poprzednie pikniki Gdyby nie to że masz to pod domem to byś dupy ruszył także mniej hipokryzji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek_smok Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 13 godzin temu, dan124 napisał: Mirku he he he ciekawe gdzie byłeś jak odbywały się poprzednie pikniki Gdyby nie to że masz to pod domem to byś dupy ruszył także mniej hipokryzji. Byłem na wiośnie a nie mam pod domem 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek_smok Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 W dniu 8.07.2023 o 20:33, dan124 napisał: Zbierzesz kasę, czy będą wpisy co tydzień? Jest ósmy lipca, może już czas? Czy hammerite team się nagle reaktywował? KONKRETY Wam to nikt nie dogodzi , teraz daleko 🥲 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek_smok Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Jak by ktoś był wcześniej to mamy domki 1 , 15 i 16 . Doba hotelowa jest od 14 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamusa Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 W dniu 28.08.2023 o 21:11, mirek_smok napisał: Uwaga , po konsultacji z italiano ogłaszam co następuje , mamy max 18 miejsc jest 9 zajętych , będzie stypa po strefie car audio , alkohol we własnym zakresie , RIP strefa car audio . Mirek, proszę Cię. W poprzednich latach się nie pojawiłeś bo Ci było za daleko, za to pierwszy byłeś do szumienia o zmianę lokalizacji. Niestety z gadania mało wynikało, a jak w końcu zacząłeś coś organizować to było zdecydowanie za późno, lista i wpłaty to muszą ruszyć w kwietniu lub maju,a nie połowie lipca. Nie dziw się ludziom że ciężko im się zorganizować w krótkim czasie bo większość wolne i urlopy planuje dużo wcześniej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakamichi Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 No tak , chętnych do organizacji brak , a jak ktoś się podjął , to jest już adres do składania zażaleń . Udanego spotkania i dobrej zabawy , wklejcie tez relację po Pikniku . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek_smok Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 W dniu 10.07.2023 o 21:01, mamusa napisał: Ja też będę z żoną i juniorem. Z dzieciakami myślę że do 30stki jesteśmy w stanie dobić. Nie żebym był uszczypliwy ale pisałeś że będziesz, a teraz że daleko , co poradzić . Następny piknik jak ktoś się zdecyduje robić to chyba zaczynamy w marcu od wpłaty a później szukamy terminu i gdzie będzie wolne miejsce . Urlop na sobotę ? Pamiętam jeszcze te czasy co się ludziom bardziej chciało ale to chyba zostanie już jako historia .Coś czułem że ta fucha to mina , Kamil słusznie odpuścił sobie , ale co niektórzy mocno namawiali . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek_smok Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 3 godziny temu, nakamichi napisał: Udanego spotkania i dobrej zabawy , wklejcie tez relację po Pikniku Wypije z tego tytułu za zdrowie tych malkontentów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Ja wszystkich staram się zrozumieć ale co tu planować żeby wpaść na dwa dni ? Planować to ja mogę wesele .Zresztą ja nigdy nie patrzę na innych i jak ktoś ma ochotę się spotkać i pogadać to dojedzie z końca Polski .A wpłacić to można i w ostatni dzień...Czekałem aż ktoś to ogarnie ale nie bardzo było komu dlatego Mirek trochę z przymusu to załatwił.Najwazniejsze żeby podtrzymać tradycje .Wasze zdrowie 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Wyluzujcie, nie ma co się spierać. Wyszło jak wyszło... wypijemy zdrowie za nieobecnych😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 3 godziny temu, mirek_smok napisał: Coś czułem że ta fucha to mina , Kamil słusznie odpuścił sobie , ale co niektórzy mocno namawiali . To zaszczyt, każdy tego powinien spróbować🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamusa Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 4 godziny temu, mirek_smok napisał: Nie żebym był uszczypliwy ale pisałeś że będziesz, a teraz że daleko , co poradzić . Następny piknik jak ktoś się zdecyduje robić to chyba zaczynamy w marcu od wpłaty a później szukamy terminu i gdzie będzie wolne miejsce . Urlop na sobotę ? Pamiętam jeszcze te czasy co się ludziom bardziej chciało ale to chyba zostanie już jako historia .Coś czułem że ta fucha to mina , Kamil słusznie odpuścił sobie , ale co niektórzy mocno namawiali . Odległość nie ma nic do rzeczy, bo w przeciwieństwie do Ciebie zawsze miałem kilkaset km i mi lokalizacja mazurska nie przeszkadzała. Na moją nieobecność wpłynął fakt że nie widzę sensu wyjazdu na weekend żeby spotkać się w 5 osób. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakamichi Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 4 godziny temu, mamusa napisał: Na moją nieobecność wpłynął fakt że nie widzę sensu wyjazdu na weekend żeby spotkać się w 5 osób. No kolego ...... , nie ilość a jakość 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek_smok Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 12 godzin temu, nakamichi napisał: No kolego ...... , nie ilość a jakość 🙂 Święte słowa , a jest co posłuchać ja wczoraj odpadłem o 3:15 ale Radzio , Italiano i koledzy z Ukrainy siedzieli dalej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Fajne autka przyjechały a do tego bardzo pozytywni i doświadczeni zawodnicy 😉👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek_smok Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Nasze 4 auta plus jedno gościnnie , Ukraina 2 autka na resolut i rs audio , pogoda dopisała .Cisza spokój, las woda , i disco polo o 1 w nocy 😁👍 oraz poprawianie baboli w aucie 😂, teraz ten sub będzie grał na masce bez dodatkowego bas reflexu. Do następnego 👍. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozek260 Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Warto było wpaść chodź na chwilę i przybić piątkę dziękuje 💪🏻 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek_smok Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 9 minut temu, rozek260 napisał: Warto było wpaść chodź na chwilę i przybić piątkę dziękuje 💪🏻 Beti przewietrzona 💪 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozek260 Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 I fajnie było poznać nowych znajomych z Ukrainy fajni ludzie weźcie kontakt myśle ze wstydu u nas nie było 🔥🔥🔥 Cd perfect im się podobało 😎 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassikora Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Szkoda że nie mogłem przybyć, miejscówka widzę była bardzo dobra 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 My już w domu.Ogolnie dzięki dla tych co przybyli tyle km żeby się tutaj spotkać .Ogólnie wszystko dopisało. Pogoda była super , atmosfera mimo małej frekwencji równie mega zajebista . Naprawdę wolę być w takim gronie z taką małą liczba uczestników i bawić się tak dobrze jak się bawiłem niż w 40 osób pochowany w domkach. Dzięki dla Mirka który teraz wie jak to zorganizować za rok i na pewno impreza będzie jeszcze większa. Koledzy za Wschodniej granicy również się postarali i przyjechali jak zapowiadali a do tego super było wymienić doświadczenia.Radki ,Kluski również nie zawiedli .Dzięki i do następnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 My też już w domu. Pochwała dla Mirka za ogarnięcie tematu👍 Fajna impreza, bez napinania się i wyścigu szczurów. Było z kim pogadać i czego posłuchać. Niech żałuje ten co nie był... Do następnego😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts