K@mil Posted February 27 Share Posted February 27 Siemka Jak w tym roku wyglada sprawa pikniku? Ktoś chętny organizacji? Jakieś pomysły? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted February 27 Share Posted February 27 Jak nie pojawi się sensowna alternatywa to pewnie powtórzymy "Kołatka". Nie spalona i b. dobra miejscówka. Kamil, działaj coś w tym temacie👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh'u Posted February 27 Share Posted February 27 Hej, Ja od siebie, mogę zaproponować lokalizację: Zalew Batorówka, położony Wola Łokotowa koło Jeżowa, woj. łódzkie. Jest to film sprzed 5 lat. Mam tam dość blisko, więc organizacyjnie dam radę sporo załatwić według Waszych wskazówek. Dość łatwy dojazd i całkiem spoko droga od strony Jeżowa czyli z kierunku A1, oraz Wolbórz-Ujazd od strony S8. Kolejny atut, znam właściciela, który zna także mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh'u Posted February 27 Share Posted February 27 Zakwaterowanie w tych dwóch piętrowych domach. W tym mniejszym przy bramie wjazdowej jest bar i mieszkanie właścicieli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh'u Posted February 28 Share Posted February 28 Przepraszam za zamieszanie. Batorówka odpada, brak wolnych terminów od czerwca do września. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cober Posted March 2 Share Posted March 2 Kołatek spoko. Dla rodzin fajne miejsce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted March 2 Share Posted March 2 Fresh'u, znam tą miejscówkę i właśnie byłem zdziwiony że mogą mieć terminy wolne na większe grono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted March 2 Share Posted March 2 Termin wstępnie 2-3 czy raczej 9-10 września? Kołatek jak dla mnie jest bardzo OK ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamusa Posted March 2 Share Posted March 2 Miejscówka spoko, ale ze względu na odległość szansa na to że w tym roku się pojawię jest znikoma. Rozumiem z nikt nie podejmuje się znalezienia czegoś bliżej "centrum"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted March 2 Author Share Posted March 2 W dniu 27.02.2023 o 18:12, Raadek napisał: Jak nie pojawi się sensowna alternatywa to pewnie powtórzymy "Kołatka". Nie spalona i b. dobra miejscówka. Kamil, działaj coś w tym temacie👍 Jak już deklarowałem kilka razy. Organizacje pikników oddałem Wam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh'u Posted March 2 Share Posted March 2 6 godzin temu, Szczurek1986 napisał: Fresh'u, znam tą miejscówkę i właśnie byłem zdziwiony że mogą mieć terminy wolne na większe grono Czyli wędkarz jesteś Szczurek1986. Ale nic straconego na przyszły rok. Batorówka dokunuje już rozkładu sezonu w grudniu roku wcześniejszego. Jeśli ze strony ekipy SCA zapadnie zgoda, to uwzględnią Nasze potrzeby i terminy ustalając harmonogram na 2024 rok i służą Nam pomocą w organizacji. Wiem, że to bardzo odległy termin, ale jest to jakaś alternetywa z centralną lokalizacją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh'u Posted March 2 Share Posted March 2 Ale.... można "uderzyć" w terminach wrześniowych, z bardziej centralną lokalizacją do ośrodka Gwarek w miejscowości Ślesin, koło Konina. Tylko, jeśli nie zrobili drogi 25 w okręgu przemysłowym pomiędzy Koninem a Ślesinem, to jazda na zglebionym aucie będzie koszmarem (wiem że od ronda, gdzie jest rozjazd na Slupce, w kierunku Ślesina była droga zrobiona chyba 2 lata temu. Chyba objazd bokiem, drogą 264 przez Wolę Łaszczową będzie lepszy dla zdrowia psychicznego i zawieszenia). Link do strony tego ośrodka: https://gwarekslesin.pl/ Zadzwonię jutro do nich i zapytam o terminy 2-3.09 oraz 9-10.09. Będzie wiadomo czy brać tę lokalizację pod uwagę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted March 3 Share Posted March 3 Od dwóch lat organizujemy Piknik własnie w tym terminie bo od lipca do września jest to praktycznie nie możliwe.Także działaj 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamill8848 Posted March 15 Share Posted March 15 Termin wrześniowy jak najbardziej ok, lokalizacja dla mnie bez większego znaczenia, byle było gdzie spać. Tam gdzie trzeba będzie tam się dojedzie 💪🏻 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godles Posted March 16 Share Posted March 16 Termin pasujący z naciskiem może nawet na ten późniejszy (początek roku szkolnego to przy dziecku w wieku szkolnym to jednak trochę wyzwanie). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek_smok Posted March 30 Share Posted March 30 Ja tam bym wrócił do chomiąży ale pewnie spalone . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted March 30 Share Posted March 30 Jako strefa to spalone ale jakby ktoś znienacka zaatakował o termin i dopiął wszystko to kto wie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted April 25 Share Posted April 25 Mirku co ustaliłeś w temacie Chomiazy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted May 22 Share Posted May 22 W week rozmawialiśmy na temat pikniku tegorocznego. Padł pomysł o powrocie do "srebrny potok" w górach. Dziś K@mil ma dzwonić do właścicielki obiektu i wypytać o szczegóły. Zatem mamy dwie opcje: 1. "Kołatek"- mazury pod Olsztynkiem 2. "Srebrny potok" góry za Wałbrzychem z tego co pamiętam. Fajnie jakby się chętni określili co bardzie komu pasuje i wybierzemy "lepsze zło". Nikt nic innego nie wymyślił, nie próbował nawet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Various Posted May 22 Share Posted May 22 Dla mnie opcja 2 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek_smok Posted May 22 Share Posted May 22 Jak by co Grzegorz zapyta o Chomiąże , ale nie wiadomo kto by chciał ile osób i termin jaki , same niewiadome . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted May 22 Share Posted May 22 Termin pewnie środek września Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted May 22 Share Posted May 22 Ostatnio był pierwszy week września. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek_smok Posted May 23 Share Posted May 23 Zarzucam temat a tak mniej więcej ile domków potrzeba . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted May 23 Share Posted May 23 Ostatnie 2 lata pokazały że można spodziewać się ok 25-30 osób ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts