K@mil Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 (edited) Piknik StrefaCarAudio 2023 - Gród Piasta Chomiąża Szlachecka Gród Piasta 88-410 Chomiąża Szlachecka https://www.grodpiasta.pl/ Data: 01-03.09.2023 CENNIK UCZESTNICTWA: Pobyt trzydniowy (dwa noclegi): 250 zł za osobę Wstępna ilość miejsc to 6 domków 5-6 osobowych, w przypadku pełnego składu cena będzie niższa - różnica zostanie wydana na zakup węgla, wody i innych niezbędnych do biesiadowania materiałów NIE MA ZWROTÓW KOSZTÓW ZA TO, ŻE KTOŚ NIE DOJEDZIE... PRZEDPŁATA NA KONTO DO OSOBY ODPOWIEDZIALNEJ ZA ORGANIZACJĘ Dane do wpłaty: Mirosław Latański 50102055581111132317700060 Lub blikiem 602897756 W tytule podajemy swój nick np: K@mil Jeżeli planujemy jechać z osobami towarzyszącymi to dodatkowo liczbę osób. Pamiętajcie, spotkanie ma charakter towarzyski i integracyjny, spotykamy się tam w kulturalnym gronie z cywilizowanymi ludźmi, jednak każdy jest odpowiedzialny za siebie samego, jesteśmy dorosłymi ludźmi. Do zobaczenia na Pikniku!! Legenda: CZARNY - oczekujący na wpłatę NIEBIESKI - opłacony CZERWONY BRAK WPŁATY - wykreślenie z listy Aktualna lista: 1. Raadek + 1 osoba 2. Italiano + 1 osoba 3. Mirek_smok 4. Klusek+ rodzinka Edited August 23, 2023 by mamusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Jak nie pojawi się sensowna alternatywa to pewnie powtórzymy "Kołatka". Nie spalona i b. dobra miejscówka. Kamil, działaj coś w tym temacie👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh'u Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Hej, Ja od siebie, mogę zaproponować lokalizację: Zalew Batorówka, położony Wola Łokotowa koło Jeżowa, woj. łódzkie. Jest to film sprzed 5 lat. Mam tam dość blisko, więc organizacyjnie dam radę sporo załatwić według Waszych wskazówek. Dość łatwy dojazd i całkiem spoko droga od strony Jeżowa czyli z kierunku A1, oraz Wolbórz-Ujazd od strony S8. Kolejny atut, znam właściciela, który zna także mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh'u Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Zakwaterowanie w tych dwóch piętrowych domach. W tym mniejszym przy bramie wjazdowej jest bar i mieszkanie właścicieli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh'u Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Przepraszam za zamieszanie. Batorówka odpada, brak wolnych terminów od czerwca do września. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cober Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Kołatek spoko. Dla rodzin fajne miejsce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Fresh'u, znam tą miejscówkę i właśnie byłem zdziwiony że mogą mieć terminy wolne na większe grono Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Termin wstępnie 2-3 czy raczej 9-10 września? Kołatek jak dla mnie jest bardzo OK ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamusa Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Miejscówka spoko, ale ze względu na odległość szansa na to że w tym roku się pojawię jest znikoma. Rozumiem z nikt nie podejmuje się znalezienia czegoś bliżej "centrum"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted March 2, 2023 Author Share Posted March 2, 2023 W dniu 27.02.2023 o 18:12, Raadek napisał: Jak nie pojawi się sensowna alternatywa to pewnie powtórzymy "Kołatka". Nie spalona i b. dobra miejscówka. Kamil, działaj coś w tym temacie👍 Jak już deklarowałem kilka razy. Organizacje pikników oddałem Wam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh'u Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 6 godzin temu, Szczurek1986 napisał: Fresh'u, znam tą miejscówkę i właśnie byłem zdziwiony że mogą mieć terminy wolne na większe grono Czyli wędkarz jesteś Szczurek1986. Ale nic straconego na przyszły rok. Batorówka dokunuje już rozkładu sezonu w grudniu roku wcześniejszego. Jeśli ze strony ekipy SCA zapadnie zgoda, to uwzględnią Nasze potrzeby i terminy ustalając harmonogram na 2024 rok i służą Nam pomocą w organizacji. Wiem, że to bardzo odległy termin, ale jest to jakaś alternetywa z centralną lokalizacją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fresh'u Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Ale.... można "uderzyć" w terminach wrześniowych, z bardziej centralną lokalizacją do ośrodka Gwarek w miejscowości Ślesin, koło Konina. Tylko, jeśli nie zrobili drogi 25 w okręgu przemysłowym pomiędzy Koninem a Ślesinem, to jazda na zglebionym aucie będzie koszmarem (wiem że od ronda, gdzie jest rozjazd na Slupce, w kierunku Ślesina była droga zrobiona chyba 2 lata temu. Chyba objazd bokiem, drogą 264 przez Wolę Łaszczową będzie lepszy dla zdrowia psychicznego i zawieszenia). Link do strony tego ośrodka: https://gwarekslesin.pl/ Zadzwonię jutro do nich i zapytam o terminy 2-3.09 oraz 9-10.09. Będzie wiadomo czy brać tę lokalizację pod uwagę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Od dwóch lat organizujemy Piknik własnie w tym terminie bo od lipca do września jest to praktycznie nie możliwe.Także działaj 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamill8848 Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Termin wrześniowy jak najbardziej ok, lokalizacja dla mnie bez większego znaczenia, byle było gdzie spać. Tam gdzie trzeba będzie tam się dojedzie 💪🏻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
godles Posted March 16, 2023 Share Posted March 16, 2023 Termin pasujący z naciskiem może nawet na ten późniejszy (początek roku szkolnego to przy dziecku w wieku szkolnym to jednak trochę wyzwanie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek_smok Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Ja tam bym wrócił do chomiąży ale pewnie spalone . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Jako strefa to spalone ale jakby ktoś znienacka zaatakował o termin i dopiął wszystko to kto wie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Mirku co ustaliłeś w temacie Chomiazy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 W week rozmawialiśmy na temat pikniku tegorocznego. Padł pomysł o powrocie do "srebrny potok" w górach. Dziś K@mil ma dzwonić do właścicielki obiektu i wypytać o szczegóły. Zatem mamy dwie opcje: 1. "Kołatek"- mazury pod Olsztynkiem 2. "Srebrny potok" góry za Wałbrzychem z tego co pamiętam. Fajnie jakby się chętni określili co bardzie komu pasuje i wybierzemy "lepsze zło". Nikt nic innego nie wymyślił, nie próbował nawet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Various Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Dla mnie opcja 2 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek_smok Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Jak by co Grzegorz zapyta o Chomiąże , ale nie wiadomo kto by chciał ile osób i termin jaki , same niewiadome . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Termin pewnie środek września Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Ostatnio był pierwszy week września. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek_smok Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Zarzucam temat a tak mniej więcej ile domków potrzeba . Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Ostatnie 2 lata pokazały że można spodziewać się ok 25-30 osób ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now