bury22 Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 masz 2 pasty wyżej pisaliśmy o tym problemie , narazie nic się nie rusza Link to comment Share on other sites More sharing options...
raflip Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 Czy ktoś z uzytkujacych tapatalk zauważył ze przy postach jest podawana zła godzina Wszystkie posty maja godzinę mnie niż był napisany post Mam tylko ja tak, czy inni tez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ancymon Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 masz 2 pasty wyżej pisaliśmy o tym problemie , narazie nic się nie rusza hmm nie zauważyłem ;) btw. w wiadomościach śmigają obrazki normalnie tj. kodem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kepke_23 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 a u mnie dalej problem pomimo wylogowania nastepnego dnia wchodze na strone i widnieję jako zalogowany utknąłem na dobre na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted January 24, 2013 Author Share Posted January 24, 2013 W najbliższych dniach będzie mała aktualizacja oprogramowania, zobaczymy co zostało poprawione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros94 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Obojętnie w jakim dziale siedząc i klikając "Wyświetl więcej tematów" ładuje dodatkowe tematy, ale tylko te ze strony na której aktualnie się znajduję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted January 25, 2013 Author Share Posted January 25, 2013 Obojętnie w jakim dziale siedząc i klikając "Wyświetl więcej tematów" ładuje dodatkowe tematy, ale tylko te ze strony na której aktualnie się znajduję. Niezbyt rozumiem, ta funkcja działa trochę jak przechodzenie do następnej strony na liście tematów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastah22 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Pany administratory czy jest szansa na zrobienie czegos odnosnie tego logowania po wlaczeniu forum A wiesz ze tu problemu nie mam ale taki sam problem jak Ty mam na dwóch forach Fiata 125... A nikt nie potrafi powiedziec dlaczego bo tylko ja mam taki klopot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros94 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Niezbyt rozumiem, ta funkcja działa trochę jak przechodzenie do następnej strony na liście tematów.Wiem jak działa ta funkcja, ponieważ używałem ją przed aktualizacją. Ale teraz mam problem, że ładuje mi tematy ze strony na której jestem obecnie, powielając tylko tematy. Klikam raz, drugi, trzeci i tylko dodaje jeszcze raz te same tematy, a nie z następnej strony tak jak to było kiedyś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted January 25, 2013 Author Share Posted January 25, 2013 Baros94, czyściłeś pamięć podręczną przeglądarki po aktualizacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kepke_23 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 panowie jakies pomysły co zrobić żebym nie był ciągle zalogowany pomimo że sie wyloguję??!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fajfik Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 mozesz masz ustawione zeby nie wylogowywalo Cie z forum... ja wlasnie tak mam ustawione ;)...podobna zasada jak na facebook ;) pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaszunia1 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 A wiesz ze tu problemu nie mam ale taki sam problem jak Ty mam na dwóch forach Fiata 125... A nikt nie potrafi powiedziec dlaczego bo tylko ja mam taki klopot...panowie jakies pomysły co zrobić żebym nie był ciągle zalogowany pomimo że sie wyloguję??!!Hehe widac tutaj nie tylko ja mam taki problem Nie to ze jakis zarzut bo nie o to idzie ale o uwagi dla moda,ale to zdeka irytujace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yasica Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Czy ktoś z uzytkujacych tapatalk zauważył ze przy postach jest podawana zła godzinaWszystkie posty maja godzinę mnie niż był napisany postMam tylko ja tak, czy inni tez?U mnie to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tbrek Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 A mi nie pokazuje cyfry przy powiadomieniach mimo cytowania moich wypowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lklukasz Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Mi tez nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bury22 Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 znów problemy z chatem , nie mogę się dologować przy 7 osbach pisze full Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid-ss Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Ja nadal nie mogę dodawać do obserwacji tematów Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayer Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Ja nadal mimo wylogowania z forum, po włączeniu na następny dzień przeglądarki jestem zalogowany. Bez logowania. Fakt. Przegladarka zapamiętuje historię kart. Ale to nie ma znaczenia. Wystarczy, że jestem na stronie główniej forum (odswieżę) i zalogowany. Dwa dni temu czyściłem w Mozajli historię przegladania (oczywiście poza najważniejszymi pozycjami), w tym ciasteczka. I nic nie dało. Mnie tam to aż tak nie przeszkadza. tyle, że człowiek myślu, ze jest nieobecny a jednak jest =) EDIT. Właśnie zrobiłem próbę. Teraz jest niby OK. Ale zamknęłem przegladarke troszke bardziej "inwazyjnie", poprzez zakończenie procesu w menadżerze zadań. Niby, tzn.. po wylogowaniu się.. zamknięciu przeglądarki... i ponownym jej włączeniu.. odświeżam stronę... i jestem WYLOGOWANY. Przeglądarka to Firefox w najnowszej odsłonie. Może problemem jest multum otwarych kart (około 50). Troszkę to pamięci zżera. Teraz jest niby ponownie OK. Dziwne. Jutro w arbajcie zobaczę jak to się ma. Na innym kompie. Chociaż tam także miałem podobną sytuację. Zomer. CC Cleaner bardzo fajna sprawa. Głównie do czyszczenia rejestru. A do przeglądarki to starczą w zupełności wbudowane narzędzia czyszczenia w Mozilii. Prędzej juz po IP bym się czegoś spodziewał. Sam mam zmienne IP. W pracy obecnie to samo. No tak, dzisiaj router resetowany przecie, bo zawieche złapał. Dziwny zbieg okoliczności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szerszen Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 ja rowniez cala dobe jestem na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomer1980 Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 To może propozycja z ccleaner? W kategorii Cleaner-windows-internet explorer- 3 i 4pozycja (cookies i 0statnie wpisy i adresy) To pomaga - mi - w wielu usunięciach odwiedzanych stron. Chyba że forum "widzi" IP kompa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid-ss Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 No i panowie Administratorzy co z tą obserwacją tematów? Komuś jeszcze nie działa ? Nie mogę obserwować tematu o zlotach zachodniopomorskich mimo że czysciłem przeglądarkę wielokrotnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szafa Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 problem z plikami .jpg i z wylogowywaniem to bledy wersji 3.4.1, wyszla juz 3.4.2 w ktorej te bledy sa usuniete, kwestia update'u skryptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel S. Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 obojetnie co nie zrobie w opcjach to nadal mam ten dzwiek z czata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Pracujemy nad tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now