Jump to content

Po aktualizacji :)

Jakub
 Share

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Czy ktoś z uzytkujacych tapatalk zauważył ze przy postach jest podawana zła godzina

Wszystkie posty maja godzinę mnie niż był napisany post

Mam tylko ja tak, czy inni tez?

Obojętnie w jakim dziale siedząc i klikając "Wyświetl więcej tematów" ładuje dodatkowe tematy, ale tylko te ze strony na której aktualnie się znajduję. :)

Niezbyt rozumiem, ta funkcja działa trochę jak przechodzenie do następnej strony na liście tematów.

Pany administratory  czy jest szansa na zrobienie czegos odnosnie tego logowania po wlaczeniu forum
A wiesz ze tu problemu nie mam ale taki sam problem jak Ty mam na dwóch forach Fiata 125... A nikt nie potrafi powiedziec dlaczego bo tylko ja mam taki klopot...

Niezbyt rozumiem, ta funkcja działa trochę jak przechodzenie do następnej strony na liście tematów.

Wiem jak działa ta funkcja, ponieważ używałem ją przed aktualizacją. Ale teraz mam problem, że ładuje mi tematy ze strony na której jestem obecnie, powielając tylko tematy. Klikam raz, drugi, trzeci i tylko dodaje jeszcze raz te same tematy, a nie z następnej strony tak jak to było kiedyś.

A wiesz ze tu problemu nie mam ale taki sam problem jak Ty mam na dwóch forach Fiata 125... A nikt nie potrafi powiedziec dlaczego bo tylko ja mam taki klopot...

panowie jakies pomysły co zrobić żebym nie był ciągle zalogowany pomimo że sie wyloguję??!!

Hehe widac tutaj nie tylko ja mam taki problem :wink:  Nie to ze jakis zarzut bo nie o to idzie ale o uwagi dla moda,ale to zdeka irytujace.

Czy ktoś z uzytkujacych tapatalk zauważył ze przy postach jest podawana zła godzina

Wszystkie posty maja godzinę mnie niż był napisany post

Mam tylko ja tak, czy inni tez?

U mnie to samo

Ja nadal mimo wylogowania z forum, po włączeniu na następny dzień przeglądarki jestem zalogowany. Bez logowania. Fakt. Przegladarka zapamiętuje historię kart. Ale to nie ma znaczenia. Wystarczy, że jestem na stronie główniej forum (odswieżę) i zalogowany. Dwa dni temu czyściłem w Mozajli historię przegladania (oczywiście poza najważniejszymi pozycjami), w tym ciasteczka. I nic nie dało. Mnie tam to aż tak nie przeszkadza. tyle, że człowiek myślu, ze jest nieobecny a jednak jest =)

EDIT. Właśnie zrobiłem próbę. Teraz jest niby OK. Ale zamknęłem przegladarke troszke bardziej "inwazyjnie", poprzez zakończenie procesu w menadżerze zadań. Niby, tzn.. po wylogowaniu się.. zamknięciu przeglądarki... i ponownym jej włączeniu.. odświeżam stronę... i jestem WYLOGOWANY. :wink: Przeglądarka to Firefox w najnowszej odsłonie. Może problemem jest multum otwarych kart (około 50). Troszkę to pamięci zżera.

Teraz jest niby ponownie OK. Dziwne. Jutro w arbajcie zobaczę jak to się ma. Na innym kompie. Chociaż tam także miałem podobną sytuację.

Zomer. CC Cleaner bardzo fajna sprawa. Głównie do czyszczenia rejestru. A do przeglądarki to starczą w zupełności wbudowane narzędzia czyszczenia w Mozilii.

Prędzej juz po IP bym się czegoś spodziewał. Sam mam zmienne IP. W pracy obecnie to samo. No tak, dzisiaj router resetowany przecie, bo zawieche złapał. Dziwny zbieg okoliczności.

To może propozycja z ccleaner? W kategorii Cleaner-windows-internet explorer- 3 i 4pozycja (cookies i 0statnie wpisy i adresy)

To pomaga - mi - w wielu usunięciach odwiedzanych stron.

Chyba że forum "widzi" IP kompa

No i panowie Administratorzy co z tą obserwacją tematów? Komuś jeszcze nie działa ? Nie mogę obserwować tematu o zlotach zachodniopomorskich mimo że czysciłem przeglądarkę wielokrotnie... 

• K@mil unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...