Jakub Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Właśnie zakończyłem aktualizację do wersji 3.4.2. Mam nadzieję, że poprzednie problemy zniknęły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lklukasz Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Juz mogę pisać normalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Juz mogę pisać normalnie Dobrze to słyszeć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomer1980 Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Ja nawet zmian nie widziałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Favicona nam zmieniło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Favicona nam zmieniło No faktycznie nadpisało. Weź podeślij tego starego, jak gdzieś masz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid-ss Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Właśnie zakończyłem aktualizację do wersji 3.4.2. Mam nadzieję, że poprzednie problemy zniknęły. Mój nadal jest Dupa zbita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kepke_23 Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 u mnie zadziałało bo już nie jestem ciągle zalogowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted February 13, 2013 Author Share Posted February 13, 2013 Mój nadal jest Dupa zbita Możesz podać linki do tematów, których nie możesz obserwować? Zobaczę u siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid-ss Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Możesz podać linki do tematów, których nie możesz obserwować? Zobaczę u siebie. Proszę bardzo:http://www.strefacaraudio.pl/topic/15067-zachodnio-pomorskie-szczecin-i-okolice-jest-ktos/page-35http://www.strefacaraudio.pl/topic/28321-mercedres-190-dawida/page-7 i ogólnie te wszystkie starsze tematy przed aktualizacją Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted February 18, 2013 Author Share Posted February 18, 2013 Bezproblemowo dodałem te tematy do obserwowanych. Jak u ciebie się to objawia? Widzisz w ogóle przycisk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid-ss Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Tak. Jest przycisk, dodaje do obserwacji ale nie pojawiam sie na liscie obserwowanych czy to jako niewidoczny czy widoczny. Jak odswieze strone to nic nie daje. Moge kilka razy i dalej tematow nie obserwuje. Moge obserwowac te nowe i utworzone po aktualizacji, a tych przed nie moge Link to comment Share on other sites More sharing options...
malutki Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 mogę też pomarudzić? od jakiegoś czasu mam problem z wyświetlaniem nowej zawartości. Jak klikam na link to pojawia się że brak nowej zawartości. jednak jak się wyloguję to normalnie pokazuje nowe posty Link to comment Share on other sites More sharing options...
robeekk Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 a mi na mobilnej przeglądarce (opera mobile) jak chce następną stronę z tematami otworzyć taki błąd się pojawia " [#10339] Wybrane filtry tematów nie są poprawne. Proszę wróć i zmień swój wybór." czy tylko ja tak mam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted February 19, 2013 Author Share Posted February 19, 2013 Tak. Jest przycisk, dodaje do obserwacji ale nie pojawiam sie na liscie obserwowanych czy to jako niewidoczny czy widoczny. Jak odswieze strone to nic nie daje. Moge kilka razy i dalej tematow nie obserwuje. Moge obserwowac te nowe i utworzone po aktualizacji, a tych przed nie moge Nie mam pomysłów, muszę pomyśleć. mogę też pomarudzić? od jakiegoś czasu mam problem z wyświetlaniem nowej zawartości. Jak klikam na link to pojawia się że brak nowej zawartości. jednak jak się wyloguję to normalnie pokazuje nowe posty Jak masz ustawione opcje po lewej stronie? a mi na mobilnej przeglądarce (opera mobile) jak chce następną stronę z tematami otworzyć taki błąd się pojawia " [#10339] Wybrane filtry tematów nie są poprawne. Proszę wróć i zmień swój wybór." czy tylko ja tak mam?Używasz skina zwykłego czy dla komórek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robeekk Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 dla komórek mam ustawione, jak przeglądam jakiś temat to jest wporządku a jak po głównej stronie to dopiero wtedy takie chece są Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid-ss Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Nie mam pomysłów, muszę pomyśleć Spoko nie pali się przecież Częściej na forum zaglądam jak nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted February 21, 2013 Author Share Posted February 21, 2013 Spoko nie pali się przecież Częściej na forum zaglądam jak nie działa Zgłosiłem problem do twórców oprogramowania. Zobaczymy, co wymyślą. Spoko nie pali się przecież Częściej na forum zaglądam jak nie działa Możesz sprawdzić teraz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid-ss Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Możesz sprawdzić teraz? Co zrobiłeś że działa ? A napisz jeszcze posta w zlotach zachodniopomorskich, chce zobaczyć czy e-mail przyjdzie z info że pisał ktoś http://www.strefacaraudio.pl/topic/15067-zachodnio-pomorskie-szczecin-i-okolice-jest-ktos/page-35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted February 21, 2013 Author Share Posted February 21, 2013 Co zrobiłeś że działa ? Zgłosiłem problem do autorów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid-ss Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Zgłosiłem problem do autorów. Chwała im za to Buczy i gra (chociaż buczy to złe słowo na forum ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
malutki Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Jak masz ustawione opcje po lewej stronie? ok, chyba coś namieszałem ;) ale już jest ok. dzięki za wskazówke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 Kolejna aktualizacja właśnie się zakończyła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@rtek Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Co wniosla nowa aktualizacja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 Nowych funkcji brak. Są tylko poprawki błędów: http://community.invisionpower.com/resources/bugs.html/_/ip-board/?sort_col=record_updated&sort_order=desc&per_page=25&filters[62][0]=3.4.3&reverse_filters[62]=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now