disaster3 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 normalnie płakać sie chce jak to czytam.... nikt nie potrafi czytać między wierszami, tylko drąży niepotrzebnymi tutaj wpisami (o nawet ładny rym) Ci co chcieli pomoc i sie dołożyć już dawno to zrobili kupując naklejke jeszcze przed tym zanim "stare" forum zostało wyłączone, bez zbednych pytań, (kto mi odbierze, kiedy odbierze, jakto , dlaczego, po co) . Pozostali widze zaczynaja dzielic włos na czworo i drążyć nie wiedzieć po co? Żeby chyba tylko narobic wokół siebie szumu. dla mnie EOT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lklukasz Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Bartek ale to zostało wprost napisane. Tu nic nie trzeba czytać miedzy wierszami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ancymon Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 dokładnie, pierwszy post tego tematu mówi wszystko co niezbędne Link to comment Share on other sites More sharing options...
disaster3 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 dobra, tak jak mowie dla mnie EOT, ten kto chciał to zrozumiał i tyle w temacie, jak dla mnie temat może zostać zamknięty bo nie widzę sensu, żeby to ciągnąc dalej i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomer1980 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 disaster3 domyślam się że nawiązujesz swoje słowa w stosunku do mojej rozmowy, wiem co zostało dokonane, ale ja chce nawiązać do tematu "co dalej". Chce pokazać że są jeszcze sposoby na inne rozwiazanie K@milowego problemu i czym to jest spowodowane i nie mam zamiaru wyciagać sobie reszty włosów oczekując na działanie forum przy kolejnej próbie zmiany serwera Forum było wczesniej zmieniane, teraz kolejna zmiana, a póżniej znów coś bedzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lklukasz Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 zawsze ktos bedzie chcial nas oskubacskupmy sie na tym co jest i kupujmy naklejki Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuki.gsx Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 A reszta to bicie piany, choc pomysl z kontem jest dobry i go popieram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truck Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Marcin jakie bieganie z wysyłkami ... kupujesz naklejkę za 24zł i odbierzesz ją sobie na pikniku 2013 . To że zysk z tych naklejek idzie właśnie na "serwer" (utrzymanie forum) , to tajemnica poliszynela ;) Zakładając inne konto "na forum" Kamil naraziłby się skarbówce , bo nawet jeśli byłaby dobrowolna zrzuta , to te pieniądze musiałby jakoś zaksięgować (sklep ma na serwerze) Ok. Masz rację, nie wziąłem pod uwagę ,że fiskus także może się zainteresować Naszymi paroma złotymi "ścipy" w pon zanabedę więc dwie naklejki do babci i mamby... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kepke_23 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 ja 2 naklejki zakupiłem chociaż i tak ich nigdy nie odbiorę raczej ale cegiełka na utrzymanie serwera dorzucona Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawa88 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Racja jest wg mnie po stronach dwóch. Bo są tacy co naklejke kupią z uwagi że np to forum coś dla nich znaczy. A są tacy co dali by 5zł ale już 20zł to za wiele. Z racji problemu np urzędu skarbowego myślę że warto nad czymś się zastanowić. Nie chodzi o to by np wymagać wpat itp (choć uważam że opłata rejestracyjna mogła by wiele wnieść) ale Ci którzy dali by te "5"(pewnie takich więcej niż tych do 20) można było jakoś dograc.tu 5 tam 5 i jakoś by to było. A Ci co mają dać 20 i tak dadzą 20. Tylko jak to w tym hobby często chodzi-sukces tkwi w małych szczegółach. Mogło by być że tych co dadzą 5 będzie tyle więcej że zasilą to bardziej niż reszta. Nie chce nic narzucać. Myślę że jest to sprawa do przemyślenia. Jak zrobić to tak by wprowadzić wpłatę dobrowolna a jednak nie narazić się na jakieś problemy itp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
disaster3 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 apeluję o zamknięcie tego tematu!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lklukasz Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 i wyczyszczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawa88 Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Jak dla mnie bezpodstaw. Bo czytam to od początku i kto się nie wypowiada to nie po to by wprowadzić nerwy a po to by spróbować znaleść rozwiązanie dla rozwoju forum nie obciążając żadnej z osób. No chyba że jest ktoś kto powie że lubi za innych wykładać pln to wtedy nigdy już nawet nie pomyśle o tym co można by zmienić. Kończąc raz a dobrze uważam że nie powinna płacić jedna osoba a ludzie którzy naprawdę chcą coś tu tworzyć mogli dać ile mogą.nie patrząc nikomu w portfel i włożony wkład. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted September 21, 2012 Author Share Posted September 21, 2012 Kur...Co wy bijecie pianę!Forum działa i jest OK, utrzymuję je od dawien dawna i jest GIT... Żadnych zmian, rewolucji nie będzie.Jedynym dodatkiem jest specjalna edycja naklejek, które są do kupienia dla kogoś kto chce. Dziękuje zamykam, i temat na dniach oczyszczę dokładnie i 99% postów wyleci z tego tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts