K@mil Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Hej... Z racji tego, że forum "pożera" mega zasoby systemowe i wręcz zaraża stabilności dotychczasowego serwera musimy przejść na dużo wyższy pakiet hostingowy. W związku z tym dziś forum zostanie wyłączone.Na jak długo??Pewnie 2-3 dni W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomer1980 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 o nie.. co ja mam robić? K@mil może jednak weźmiesz pod uwagę opłatę wejsciową jednorazową? Skoro tyle osob teraz wchodzi..Shutboxa miałeś zlikwidowac siberianhusky24s.fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUBU Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 No to proponuje zrobic sciepe narodowa na nowy serwer Yippie-ki-yay Motherfucker!Mazda 6 I gen. - moze kiedys cos zagra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 Żadnych opłat robił nie będę Jak na razie ;) Wyprodukowałem tylko specjalną edycję naklejek forumowych :Phttp://www.sklep.audiobas.pl/pl/p/Specjalna-Naklejka-StrefaCarAudio.pl/363 W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ancymon Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Ja już zamówiłem i puściłem przelew ;) Powodzenia w zbieraniu kasy, oby forum się rozwijało btw. przez chwilę nie działało, teraz działa znowu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 btw. przez chwilę nie działało, teraz działa znowu.Tak bo testowałem wyłączanie W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Na który numer konta ta wpłata? Sorki zakup naklejki ;P Chętnie posłucham systemu lepszego niż AMA do 350 złotych na nowych głośnikach z możliwością odkupienia Odwilż ,odwilż oby wszystko nie popłyneło Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 Naklejkę normalnie sprzedaję jak wszystkie produkty przez moją firmę AudioBas ;)Więc jak chcesz kupić ten produkt to normalnie zamawiaj przez sklep Wszystkie dane do wpłaty i tytuł przelewu (numer zamówienia) dostaniesz w podsumowaniu zakupów W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan124 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 No i poszło ;) Chętnie posłucham systemu lepszego niż AMA do 350 złotych na nowych głośnikach z możliwością odkupienia Odwilż ,odwilż oby wszystko nie popłyneło Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin_plock Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Kupiłbym, ale coś mi ten sklep krzyczy, że nie aktywowałem konta jakimś linkiem na poczcie.... tyle że ja żadnego linka nie mam. Kamil, Prośba skasuj moje konto na sklepie, to jeszcze raz się zarejestruję. Sorki za oftop Będzie tyle gwiazd polskiego CA, że jeszcze okulary przeciwsłoneczne będziesz w nocy zakładał ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 Już jesteś aktywny W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniek860824 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Ja także już zamówiłem i zrobiłem przelew Pozostaje czekać do kolejnego pikniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
hehepack Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 o której będzie wyłączone ?? Alpine IVA-106R + PXA-H701 > AD MM1 + Z50C2 > AD MM4 + Studio 150 > Hertz HV200 + Studio 500 > Vega 104 , Vega 104, Vega 104 + A6www.strefacaraudio.pl/topic/3907-audi-a3-by-hehepack Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawa88 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Kamil daj na PW dane do przelewu:) naklejek jeszcze kilka mam ale z limitowanej edycji neee 7998R--- Genesis q90x ---- Tec ls165 --- Morel Supremo Piccolo ---- MB Q 250. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hehepack Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 slawa88, kliknij w link który dał szeryf , kup naklejeczke i dostaniesz tam instrukcje gdzie i co zapłacić Specjalna Naklejka StrefaCarAudio.pl AudioBas.pl - Twój Sklep Car Audio Alpine IVA-106R + PXA-H701 > AD MM1 + Z50C2 > AD MM4 + Studio 150 > Hertz HV200 + Studio 500 > Vega 104 , Vega 104, Vega 104 + A6www.strefacaraudio.pl/topic/3907-audi-a3-by-hehepack Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawa88 Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 dzięki 7998R--- Genesis q90x ---- Tec ls165 --- Morel Supremo Piccolo ---- MB Q 250. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 Jutro będzie wyłączone, może nawet dziś nocy.... W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lklukasz Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 K@mil napisz ile tych naklejki ma sie sprzedać, żeby starczyło A oglądający kupować po naklejeczce Limited Edition wkoncu Juz mi sie nie chce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted September 11, 2012 Author Share Posted September 11, 2012 Im więcej tym lepiej W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUBU Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 No widze przeprowadzka udana? Yippie-ki-yay Motherfucker!Mazda 6 I gen. - moze kiedys cos zagra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted September 18, 2012 Author Share Posted September 18, 2012 No mam nadzieję, że tak...Błąd z e-mailami był, ale to ze względu pozostawienia paru ustawień ze starego serwera.Mam nadzieję, że dostajecie info o PW itp.... W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomer1980 Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 oby wszystko działało bo już świra dostawałem siberianhusky24s.fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinoff Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 No mam nadzieję, że tak...Działa i niech tak zostanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@mil Posted September 18, 2012 Author Share Posted September 18, 2012 Za jakiś czas wyłączymy jeszcze raz (max 1 dzień) bo będziemy aktualizowali skrypt.Tylko musimy poczekać, bo muszę znowu wykupić półroczną aktualizację skryptu - ale czekamy na nowsza odsłonę W życiu najważniejsze jest to, aby robić to, co się lubi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiektt Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Witam,Nie wiem u kogo hostujesz strony ale to trochę śmieszne że macie takie problemy. To jest malutkie forum już dawno wam proponowałem że mam firmę hostingową i wam udostępnie przestrzeń i transfer jaki chcecie.I nikt mi nie powie, że mam jakiś problem bo tuningforum gdzie jest 1 mln 300 tys postów śmiga bez problemów. Mistrz Polski dBdrag Street Max 1-2 2009Mistrz Polski dBdrag BassRace 130-139,9 dB 2010 To be continued ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts