Jump to content

nie mogę wejść na czat

Mehow
 Share

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 6 months later...

Od wczoraj są ponownie problemy z czatem. Wydaje mi się, że dotyczą wszystkich userów. 

Przy wejściu pokazuje się info: Limit użytkowników na czacie został osiągnięty. Nie będziesz w stanie wejść, dopóki nikt z niego nie wyjdzie.

A tak na powaznie to "cza puacić".

A tak dla zartów to moze jakis " taryfikator??? " i tyle.

Ja nie widze problemow Jakby po roku uczestnictwa wprowadzic oplate obowiazkowa np 20 na rok czy cos w tym stylu i po problemie.

Nie myślę czy to dobrze czy źle - bardziej żart sytuacyjny ... , ale jeżeli jest potrzebna pomoc osób korzystających z forum to chyba nie temat na tego typu dyskusje.

Odpowiednia osoba w odpowiedni sposób może przedstawić pomysł na próbę zażegnania problemu i dla tych starych i jak i nowych

bo wydaje mi sie ze nie problem dla innych zeby zrobic sciepe jak to sie odbywa na innych forach.

Tak prawdę mówiąc, to jeszcze nie spotkałem się z sytuacją gdzie trzeba płacić za użytkowanie czatu. To generuje mniejszy transfer niż okienko SB na głównej.

Zresztą, może jakiś moderator lub admin się wypowie, co jest przyczyną ?? Obecnie widzę tylko, że poprzednie problemy były 6 mies temu, więc chyba mało prawdopodobne, że chodzi o jakąś formę opłat. 

Obecnie widzę tylko, że poprzednie problemy były 6 mies temu, więc chyba mało prawdopodobne, że chodzi o jakąś formę opłat. 

:ok:

admin się wypowie

Tylko K@mil może tu pomóc ... 

Już ponad tydzień temu zgłaszałem problem z funkcjonowanie czatu. Może administrator nawet nic nie wie?

Jeśli trzeba zadzwonić, to prosze numer na PW, lub jakąś informację kiedy zacznie działać.