Dobra , i ja zagłosowałem aby został .
PS
Czy choć jedna osoba, która zagłosowała przeczytała regulamin którego strzeże administrator ?
:)
|
Napisano 20 październik 2013 - 21:35
Dobra , i ja zagłosowałem aby został .
PS
Czy choć jedna osoba, która zagłosowała przeczytała regulamin którego strzeże administrator ?
Nowy podpis :
Od ... ( ZMIENIONO, ZAKAZANO, WYKREŚLONO, OCENZUROWANO, ZASTĄPIONO, USUNIĘTO, ODRZUCONO , POMINIĘTO ) ... nucę cicho stereo i przytupuje.
POPRAWIONO i UZUPEŁNIONO : wdzięczny i szczęśliwy użytkownik forum
Napisano 20 październik 2013 - 21:38
podlinkuj, może się skuszę.
bo szukać mi się nie chce !
Alpine IVA-106R + PXA-H701 > AD MM1 + Z50C2 > AD MM4 + Studio 150 > Hertz HV200 + Studio 500 > Vega 104 , Vega 104, Vega 104 + A6
www.strefacaraudio.pl/topic/3907-audi-a3-by-hehepack
Napisano 21 październik 2013 - 06:06
Od władzy sie niektóym w d...przewraca ja widze... Stanowisko marzenie, te ostrzezenia, te PW , te bany... Ach.. poezja
Napisano 21 październik 2013 - 16:22
Ej ja też dostałem kiedys od Powalki warna - i słusznie, jak dla mnie nawet stali bywalcy czasem powinni zostać postawieni do pionu.
A odnosnie 4 real - nudzi ci się w domu ? Wziąłbyś lepiej jakieś ciasto upiekl albo pomiętosił conieco to by ci lżej na sercu bylo
Jeżeli co drugi twój pomysł wydaje ci się genialny - dopij wódkę i idź spać
Phoenix Gold Team Member
Napisano 21 październik 2013 - 16:51
Kto będzie biczował ? Jeśli mogę , to proponuję http://www.google.pl...,r:26,s:0,i:168
Tylko ciiii żeby do żonki nie dotarło
Napisano 21 październik 2013 - 18:17
przecież kolegi 4 real nikt na się nie trzyma - nie odpowiada coś dzięki i do widzenia , podejrzewam że wielu z nas otrzymało naganę od moderatorów, (w tym i ja) tylko kwestia czy umiemy ją zrozumieć
i poprawić swoje postępowanie odpowiednio z regulaminem, czy kładziemy lachę i myślimy, że jesteśmy najmądrzejsi na forum. Nie wspominając już o czytaniu, a ze zrozumienie
, przecież na to trzeba czas poświęcić
.
powalla
ALPINE 9853 + CHA S604 aktywnie (front) [up] DLS T25 + Crunch CR50 [down] PB ES6Cv2 + Kenwood PS500 +(rear) Infinity Box
Napisano 21 październik 2013 - 18:18
ja dostałem 2 bany od powalla. Ale mimo wszystko po pikniku nawet go polubiłem ... 4real i tak dużo postów udało Ci się "nabić" przy braku znajomości regulaminu
P.S. Ups! sorry, wiem na własnej skórze co to nie móc odpisać.
Napisano 21 październik 2013 - 20:44
Powalla taki mocny jesteś a nawet pw nie odczytasz? rządzisz się jakby to było Twoje forum ! z jakiej okazji skasowałeś mi temat ? bo Ci się tak podobało ? no człowieku albo wóz albo przewóz,robisz jaja sobie z użytkowników i tyle.Wiesz od czego służy funkcja moderatora ?widocznie nie masz zielonego pojęcia,kasujesz tematy ani A ani B,Powinna być Ankieta na Twoje stanowisko wielu twierdzi że Ciebie w teamie nie powinno być,ktoś do Ciebie z ręką a Ty dupe wypinasz,i nie usuwaj tego tematu bo sobie tego nie życzę,jeśli złamałem regulamin proszę to przedstawić.Pozdrawiam Cie serdecznie i Twoja karierę! WSTYD
Ty 4Real tą pogodą październikową całkiem zadżumiony jesteś - to Ty jesteś na tym forum gościem a powalla gospodarzem, a o tym co jest tu dobre i taktowne stanowi regulamin i powalla ani żaden inny mod nie musi wyjaśniać Ci powodów swojej decyzji - inaczej mówiąc: to ty masz się dostosować do tego forum a nie ono do Ciebie, jeśli się nie dostosujesz to po prostu znikniesz stąd i nikt po Tobie płakał nie będzie, ja pewnie nawet tego nie zauważę. Masz teraz swoje 5 minut i oby to nie było Twoje ostatnie 5 minut tutaj.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych