Jaro070 Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Cześć Szukam radia 1DIN w kwocie do 400 zł. Moje wymagania:- bursztynowe podświetlenie- Bluetooth- wejście USB oraz AUX Wytypowałem 3 modele:- ALPINE UTE-200BT- JVC KD-X361BT- SONY DSX-A416BT Jeżeli chodzi o głośniki, to w planach jest zakup HERTZ DSK 130.3 na przód + FOCAL RSE-130 na tylną półkę. W dalszych planach jest wzmacniacz. Audiofilem nie jestem, jakość dźwięku nie musi być idealna, ma tylko "nie trzeszczeć". Czy któreś radio szczególnie się wyróżnia pozytywnie lub negatywnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
powalla Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 http://www.strefacaraudio.pl/topic/59052-tanie-radio-samochodowe-200-400/?hl=400 Quote nakamichi >1. Głośnik nie ma mocy , tylko może przyjąć w przedziale od zera do nominalnej.2. .Wzmacniacz może generować moc od zera do nominalnej.3. Wzmacniacz nie generuje ani jednego wata , bez sygnału na wejściu , a generowana moc jest proporcjonalna do napięcia wejściowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts