dominix13 Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Pacjent Pioneer deh-1500ugb radio wyłączyło się podczas grania na aux przy próbie włączania było tylko menu z opcją system i coś na i . po wciśnięciu jakiegokolwiek przycisku poza gałką radio sie wyłączało a że w opcji system godzinę cały czas pokazywało dobrą to odłączyłem kostkę żeby się zresetowało niestety teraz nie włącza się wcale. bezpiecznik cały przewody podają prąd. Co to może być i czy naprawa jest opłacalna ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christopher Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Oddaj do naprawy to się dowiesz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek15255 Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Podłącz tylko masę, zasilanie stałe i +12V po stacyjce. Hmm.. co może być? Nikt Ci nie wywróży przez Internet. Może z kostki zasilanie nie dochodzi do płyty. Może najzwyczajniej w świecie coś się uszkodziło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominix13 Posted October 25, 2018 Author Share Posted October 25, 2018 Podłącz tylko masę, zasilanie stałe i +12V po stacyjce. Hmm.. co może być? Nikt Ci nie wywróży przez Internet. Może z kostki zasilanie nie dochodzi do płyty. Może najzwyczajniej w świecie coś się uszkodziło.podłączyłem i nic. radio i sam panel rozkręciłem i wszystko było w normie. prąd też dochodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts