banghol Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Na allegro pojawila sie alpinka 3DE-7886R.Kusi mnie ten magazynek na 3 cd, bo wydaje sie to dosc wygodnym rozwiazaniem, ale jak to radyjko ma sie do innych alpine i jak u niego z awaryjnoscia cd i calej instalacji odpowiadajacej za magazynek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raadek Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Radio o marnym brzmieniu,jednej parze rca i w dodatku bardzo kapryśne na CD.Jesli interesuje Cie 3 płytówka to poszukaj 7980. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michas82lca Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 np. taki Alpine 7980m swoją drogą ciekawi mnie na ile cena z tej aukcji jest atrakcyjna...orientuje się ktoś w jakich cenach w Polsce chodzą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcyś Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 np. taki Alpine 7980m swoją drogą ciekawi mnie na ile cena z tej aukcji jest atrakcyjna...orientuje się ktoś w jakich cenach w Polsce chodzą?Tyle ile ktoś da:P Kwestia stanu przede wszystkim oraz tego na ile ktoś jest na nie zdecydowany. Ta z aukcji wydaje się jednak drogawa, wolałbym ładnej 7906 szukać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michas82lca Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 mam nadzieję, że autor tematu nie będzie miał mi za złe jeśli zamiast zakładać nowy temat zapytam tutaj (w końcu jakby nie patrzeć rzecz ma się old school'owego grania ) może ktoś coś powiedzieć na temat Kenwood kdc-ps905? Mało strasznie informacji jest o tej jednostce, a mam okazję nabyć ją w idealnym stanie...pytanie tylko ile jest warta brzmieniowo/jakościowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts