Kapys Posted January 22, 2024 Share Posted January 22, 2024 Witajcie, ostatnio zakupiłem swój pierwszy zestaw. Niestety na razie korzystam pożyczonej zamkniętej skrzyni. W pewnym sensie zmotywowało mnie do stworzenia własnej. Przejdźmy do rzeczy. Wzmacniacz: Alpine MRD-M605 Głośnik: Audio System HX10SQ Muzyka: elektroniczna, trance, techno Samochód: E46 compact Próbowałem kombinować coś w winisd dla konstrukcji zamkniętej i BR, jednakże natrafiłem na problemy. Wychylenie głośnika przekraczało Xmax, prędkość powietrza przekraczała 17m/s albo tunel był zbyt długi. Nie ukrywam, że preferuję skrzynie BR. Jest sens zabawy w tym temacie czy lepiej kupić zamkniętego gotowca ~20l? Proszę o wskazówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randor Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 Nie wiem czy temat jest jeszcze aktualny ale wiedz że ten głośnik zdecydowanie lepiej radzi sobie w skrzyni BR. Sam mam go w ori obudowie 29l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now