Naix Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Witam, Przygotowuje audio do VW T5 i potrzebuje pomocy w doborze zestawu na przód 2 way, zamowione mam juz maty do wygluszenia drzwi, dystanse teraz szukam zestawu na przód, całość bedzie grala pod wzmacniaczem 75-100w rms na kanał - za wzmacniaczem sie jeszcze rozgladam ale celuje w jakis wzmacniacz używany audio system, steg, u-dimension. Zależy mi na zestawie raczej nowym ale o charakterystyce focala k2p czy DLS R6A czy ktos coś moze polecić z nowych zestawów do 1200pln brutto ? To co mnie zainteresowalo przegladajac oferty: u-Dimension ProZ Comp 6 ALPINE R-S65C.2 Eton POW 160.2 Rockford Fosgate P165-SE MOREL TEMPO ULTRA 602 Pioneer TS-Z65CH Ktoś słuchał któregoś z powyższych zestawów i może coś o nich powiedzieć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 U-dima ProZ miałem. Ten woofer potrzebuje więcej jak 75 wat żeby fajnie zagrać. Ja bym się zastanawiał między Etonem a Morelem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino987 Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Popatrz również na Stega MT650C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts