OGKu5H Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Witajcie forumowicze, nie wiem już gdzie mogę dodać post z takim problemem próbuje wszędzie począwszy od pytania znajomych po fb aż w końcu wylądowałem tutaj. Otóż mój problem wiąże się z wymiana starego radia w aucie e46. Zmieniłem pierw na radio zwykle CD/USB/AUX. Wszystko hulało aż miło... Ale chciałem mieć opcje BLUETOOTHA, wiec zmieniłem radio na jakieś „Made In China” dotykowe rzecz jasna, i tu pojawia się problem, gdyż PRZEWODY SĄ PODŁĄCZONE DOBRZE, nigdzie nie ma zwarcia ani przerwanego kabla, lecz gdy SPARUJĘ TELEFON Z RADIEM I WŁĄCZĘ MUZYKĘ. Dźwięk nie wydobywa się z głośników, ale gdy włączę jakaś tam fabryczna aplikacje „Radio” (w procesie zwie się to „localradio”)(antenę podłączyłem fakra i nadal nic, nawet nie wyszukuje stacji) Jest jakieś pyknięcie w głośnikach i gdy wtedy włączę z telefonu MUZYKĘ NAGLE DŹWIĘK SIĘ POJAWIA...[Tyczy się to tez youtube czy nawet jeśli odpalę yt w chrome] W poniższym filmie cale sprostowanie. NAPRAWDĘ DZIEKUJE ZA KAŻDA POMOC... JEŚLI NIE DZIAŁA ZAŁĄCZNIK TUTAJ WERSJA NA YOUTIBE : https://youtu.be/A57yelcO2l8 Nazwa radia w systemie ANDROID TO : radio8227l_demo. D2E362C6-4713-476A-B754-0BE668C0787B.MOV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts