Raczłavnicca Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 Witam jak w temacie jakie polecacie tanie fajne auto do 6x15 cali hifonics cx15 takie by miało pod maską miejsce na alternatory skrzynie+akumulatory itp Myślałem nad vw4 lub audi a6 c5 ale nwm czy miejsca starczy na skrzynie a gdzie reszta moze jakis suv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiiLZone Posted March 11, 2019 Share Posted March 11, 2019 Na 6 piętnastek to może VW Touran ? Oczywiście po demontażu siedzeń ;p Jeden grubszy projekt teraz idzie w Touranie to akurat mógłbyś podpytać jak z miejscem bo tam na pewno będą 2-3 alternatory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weekend_z_marysia Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 SY Rodius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raczłavnicca Posted March 21, 2019 Author Share Posted March 21, 2019 Jeszcze takie pytanie gdy auto jest zarejestrowane na 5 miejsc np to moge sb je normalnie zdemontować i robic zabudowę czy muszę zamoeszac w dowodzie by były 2 miejsca by nie było problemu na stacji diagnostycznej i kontroli jakies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fridek Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Musisz mieć fakture z firmy która montuje kraty na demontaż siedzeń potem przegląd na stacji okręgowej. U mnie 6x15 w golfie mk1 siedzi więc jak sie chcę to wszędzie się da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastah22 Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 W a6c5 jest miejsce nawet na spory BP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamacibra Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 to ty przeczytaj uważnie, napisał wyraźnie jakie auta porównuje, czy jest tam wzmianka o bmw czy golfie, czy mercedesie napisz porównanie sti do mitsubishi lub chodź by saaba, jeśli nie masz nic do napisania w temacie wątku to lepiej zajmij sie podglądaniem myśliwych lub pisaniem na onecie, poważne fora zostaw w spokoju. Amen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts