zefir1114 Posted August 9, 2017 Share Posted August 9, 2017 (edited) Witam.Mam dylemat i zastanawiam się co zagra lepiej w mojej a3 z 2002r.Głosniki na przód hertz dsk 165 + jakis wzmacniacz do tego 80w rms lub coś pokroju tego tuba + wzmacniacz(https://www.olx.pl/oferta/subwoofer-blaupunkt-wzmacniacz-enegade-CID5-IDnTddQ.html#bf3fc3ffeb ) Subwoofer Blaupunkt + wzmacniacz Renegade Edited August 9, 2017 by powalla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajac Posted August 9, 2017 Share Posted August 9, 2017 Ja bym wkładał tubę w ciemno i się nie patyczkował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefir1114 Posted August 9, 2017 Author Share Posted August 9, 2017 Zależy mi tez na jakosci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastah22 Posted August 9, 2017 Share Posted August 9, 2017 To dwie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefir1114 Posted August 9, 2017 Author Share Posted August 9, 2017 Bardziej mi chodzi gdzie będzie lepszy dzwiek czy z glosników na wzmaku czy z samej tuby(chodzi tylko o bass) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC.HAMER Posted August 9, 2017 Share Posted August 9, 2017 Żaden glosnik 16cm w furtkach nie da takiego basu ja zestaw 2-1 midbasy furtki i sub z tylu 10-12-15 cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiiLZone Posted August 9, 2017 Share Posted August 9, 2017 Po za tym większego efektu Ci nie przyniosą te Hertz jak nie zrobisz porządnie drzwi wraz z wygłuszeniem a tych a3 nie jest to takie proste Samo włożenie głośników w te feralne drzwi i wrzucenie na nich trochę więcej rmsu niż z radia w serie na pewno nie da Ci tyle co sub. Podejrzewam, że póki nie zrobisz drzwi to czy byś włożył hertz czy jakieś DD bądź cokolwiek innego to tego basu będzie bardzo mało tak jak i z serii przy tych drzwiach bo mam to samo wozidło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts