kucyk Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Witam. Podłączam 2 wzmacniacze w mojej mazdzie. Nie mam zamiaru dokładać osobnego radia tylko zostaje przy tym co jest co wiąże się z wyprowadzeniem wyjść z oryginalnego radia poprzez konwertery RCA. Na początek stosuje zwykłe najtańsze, z czasem będzie coś lepszego. Pytanie jaka może być długość maks tych przewodów, które wychodzą z Konwetera RCA? Czy takie jakie są muszą zostać czy np. mogę przedłużyć każdy kabel z konwertera o jakieś 6 metrów i wtedy kable chinch zamontować każdy po jakiś metr długości ? Mam plan zamontować konwertery przy wzmacniaczach, czyli w bagażniku i nie wiem czy przedłużając przewody od konwertera strace na jakości dźwięku i czy wogóle ma to sens?. Z góry wielkie dzięki za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechanik Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Lepiej przy wzmacniaczach. Na jakości nie stracisz i nie wygrasz ale złowisz mniej szumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastah22 Posted June 30, 2017 Share Posted June 30, 2017 Dokladnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts