Jump to content

mamy tu kogoś z Poznania?

Recommended Posts

• Replies 790
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

do soboty jestem w domu, potem 2 tygodnie urlop, może Siergiej skończy swoje auto, więc 4 by się znalazły.

Na excursiona w tych rejonach bym nie liczył

Brax Matrix ML Series + P-SIX .....

ja jutro bede wiedziec czy w tym tygodniu nie wyjezdzam na tydzien.  Jak nie, to moze cos skrobniemy? A gdzie i kiedy to zaproponujcie miejsce :) ja w Poznan dopiero tak naprawde od 2 miesiecy mieszkam.

"...eee ten to z telefonu odtwarza...."

To może zgadamy się na Lizawce? 6 lipiec, BDC organizuje zawody i kilka ciekawych aut się pojawi.

Tak wiem Tomku to nie twoje klimaty, ale przynajmniej fajna atmosfera :wink:

Alpine CDE-178BT --> Audio System Helon 165--> DLS A3 -->2 x DD712D4--> Emphaser EA 15000 SPL (152 dB w Czinkłaczento :dobani:)  

hmm ja bym chetnie wpadl :D ale nie mam jeszcze swojego car audio, dopiero kompletuje, ale chetnie poslucham kilku specyfikacji, i rozgladam sie kto ma w okolicy Poznania do posluchania Excursion SX1-10S4 ;)

To chyba to samo co RE Audio RE-10S4. Tych Excursion jeszcze nie słuchałem dokładnie, ale mogę zaoferować odsłuch RE-12S4 w e38 jeśli Cię to interesuje, lub 2xSX12 i 2xSE10 :wink:

Alpine CDE-178BT --> Audio System Helon 165--> DLS A3 -->2 x DD712D4--> Emphaser EA 15000 SPL (152 dB w Czinkłaczento :dobani:)  

Wpisz sobie w Google mapy "Gościniec Lizawka" :mur1:

"WJAZD na teren imprezy tylko i wyłącznie dla członków Stowarzyszenia, zawodników dBSB, wystawców, partnerów oraz aut zaproszonych a także przyjętych po wcześniejszym zgłoszeniu swojego uczestnictwa."

Ja do końca tygodnia odpadam, dziś myślałem że się wyrobię szybko bo o 7 startowałem... po 22 zlądowałem, jutro zanosi się podobnie, piątek też, tak więc nie dam rady.

Brax Matrix ML Series + P-SIX .....

• 3 weeks later...
Jak Mi szefuńcio w urlopie nie pomiesza to tez bede w tym okresie w pozku, mozna by cos wtedy ze-spot'ować :D

Intelligence without ambition is a bird without wings

Sulejów:

# Jee! Dz**ki, koks, tajski boks!