Jump to content

mamy tu kogoś z Poznania?

Recommended Posts

• Replies 790
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ja jutro bede wiedziec czy w tym tygodniu nie wyjezdzam na tydzien.  Jak nie, to moze cos skrobniemy? A gdzie i kiedy to zaproponujcie miejsce :) ja w Poznan dopiero tak naprawde od 2 miesiecy mieszkam.

hmm ja bym chetnie wpadl :D ale nie mam jeszcze swojego car audio, dopiero kompletuje, ale chetnie poslucham kilku specyfikacji, i rozgladam sie kto ma w okolicy Poznania do posluchania Excursion SX1-10S4 ;)

To chyba to samo co RE Audio RE-10S4. Tych Excursion jeszcze nie słuchałem dokładnie, ale mogę zaoferować odsłuch RE-12S4 w e38 jeśli Cię to interesuje, lub 2xSX12 i 2xSE10 :wink:

Witam. Jestem z Poznania i szukam gdzie moge posłuchac fajnych zestawów lecz nigdzie nie moge znaleść, a ta lizawka to gdzie to jest i czy mozna normalnie z "marszu" wejść?

Wpisz sobie w Google mapy "Gościniec Lizawka" :mur1:

"WJAZD na teren imprezy tylko i wyłącznie dla członków Stowarzyszenia, zawodników dBSB, wystawców, partnerów oraz aut zaproszonych a także przyjętych po wcześniejszym zgłoszeniu swojego uczestnictwa."

Ja do końca tygodnia odpadam, dziś myślałem że się wyrobię szybko bo o 7 startowałem... po 22 zlądowałem, jutro zanosi się podobnie, piątek też, tak więc nie dam rady.

• 3 weeks later...