Pacjent to VW Scirocco MK3 , oczywiście drzwi zostały odpowiednio wygłuszone matą i pianką . Na chwilę obecną wleciał Match PP52 DSP z dedykowanym subem PP 7S-D . Zostały jeszcze do wymiany fronty ...
Przestudiowałem trochę forum i wiem mniej więcej jakie zestawy polecacie w zadeklarowanym przeze mnie budżecie 700zł , ale zastanawia mnie który z nich sprawdzi się najlepiej w danej konfiguracji , czyli zakładam że mniejszy nacisk na niskie zejście a większy na górę i szczegółowość środka ? Producent deklaruje 35W RMSu przy 4ohm , więc rewelacji nie ma
Od razu uprzedzam , pomimo faktu że w domu mam bzika na punkcie audio w tym samochodzie przykładam większą uwagę do dźwięku silnika na wyjściu z zakrętu , więc raczej nie wchodzi w grę inwestowanie w fronty na poziomie 1500zł
W związku z powyższym nie ma też sensu żebym pisał jakie gatunki muzyczne preferuje
Argumentem , choć nie wiem czy ważnym , jest fakt że w przyszłości pewnie będę chciał na próbę użyć 4 kanałów Matcha jako aktywki do tego zestawu .
Może ktoś z Was będzie mógł nakierować na słuszny wybór ? Ciężko mi opisać czego mi brakuje bo oryginał gra po prostu tragicznie i góry praktycznie niema , lekka środek i w miarę nisko schodzący dół , który i tak się " dubluje " z subem