Trociniarz Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Cześć, Bawiłem się CA dawno temu, w tamtym okresie kupiłem trochę gratów które czekały na odpowiedni samochód - z racji częstych zmian samochodów nigdy nie zostały zamontowane. Po 5 latach odkupiłem mój egzemplarz klasycznej Imprezy GC8, którą zostawiam na wieki i chciałbym tam zamontować CA. 1. Czy ktoś zna drzwi w tym aucie i coś robił - bo moim zdaniem płytkie i bez modyfikacji tapicerki się nie obędzie. Jeśli ktoś coś ma/ widział poproszę o fotkę bo chciałbym to zrobić możliwie najskromniej wizualnie. 2. Sprzęt mam następujący 7939 + h701 z rux, GM X-924 , Rc1 +cdm54+ R6a + pasywne robione zwrotki pod TW/MID. Nie mam subwoofera i wzmacniacza do niego, 15 lat temu miałem Cervin Vega 104 ale to już chyba się kupić nie da, może jakieś sugestie na 10' sub ? 3. Wszystko będzie classic style lata 90 ale mimo wszystko chciałbym do procka podłączyć jakieś "coś" aby można było puszczać Spotify, tu jestem kompletnie zielony ale wiem , ze takie coś jest. Pozdrawiam, Kuba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piciu81 Posted September 30, 2022 Share Posted September 30, 2022 Ja miałem moduł bt Mozos podpięty optykiem do h701, a grałem Tidala z komy. Mam gdzieś w piwnicy bo zmieniłem źródło i juz nie potrzebuje. Gra zadowalająco, nawet bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trociniarz Posted October 24, 2022 Author Share Posted October 24, 2022 A czy ktoś mógłby polecić jakieś płytkie woofery 16,5 , które zagrają w 3 drogach ? Mam tam bardzo mało miejsca r6 za nic nie wejdą a modyfikować nie chcę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts