FraQ97 Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 Witam ponownie Stałem się szczęśliwym posiadaczem zestawu 3-Way Focala PS 165 F3.Stoję aktualnie przed wyborem wzmacniacza i znalazłem używanego Pioneera GM-X972 lub Ground Zero GZRA 4200 XII zmostkowany w 2 kanały, nie jestem do końca przekonany który będzie lepszy. Jakieś opinie na temat tego wzmacniacza? Jakieś inne propozycje z podobnej półki cenowej? W przyszłości wpadnie coś lepszego, aktualnie szukam jakiejś używki do około 300zł, która w miarę sensownie będzie w stanie zasilić taki zestaw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonio Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 Nie polece wzmacniacza w tej kwocie, ale co moge polecic to sposob podlaczenia jako ze cwicze wlasnie Rainbow Sl-C6.3. Kup 4 kanalowke jesli sie da z zwrotnica ~600hz podzial. Tw+mid z pasywki a woofery z osobnych kanalow ciete wzmacniaczem. Jest roznica wzgledem pasywki Quote Astra J - Axton A500DSP - Germanium Two - Germanium Four - ipaul2000DM - Steg MT650TW - AudioSystem AE30 - Reckhorn D165 - P25FE EVO x2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts