Jump to content

Wyprzedajemy zaległości

mamusa
 Share

Recommended Posts

1. AMA BL 160 + zwrotki do ver 1 czyli AMA+ mission ;) Nikomu głośników przedstawiać nie trzeba, stan techniczny idealny, Delikatne ślady po-montażowe. Zwrotki trochę nieestetycznie posklejane pod bi-amping, ale w 100% kompletne i sprawne ;D Niestety tweeterów nie posiadam, jeden uszkodził się dawno przy montazu, a drugi wsiąknął w otchłanie strychu ;)  

Cena ze zwrotkami 220zł 

1bis. Drugi komplet AMY, nigdy nie montowany, z maskownicami i pudełkiem.

Cena 160zł

2. Zwrotka aktywna SoundLab BOO7F(HYN75). Na początek zabawy z CA pożyteczna sprawa, płynne filtry, regulacja poziomów każdego kanału, suba można ciąć nawet od 30Hz w dół... Wszystko sprawne, wizualnie 6-

Cena- 100zł

3. Radyjko JVC KD-G342. Mp3, 1xRCA, AUX na froncie. Laser łyka wszystko, wizualnie ideał, chyba gdzieś się nawet gwarancja wala w samochodzie. Kupiłem razem z autem, więc mi nie potrzebne.

Cena- 100zł

4. Woofery Canton Pullman W22.20, sztuk dwie. Stan bdb, noszą ślady upływu czasu ale technicznie bez zarzutu. U mnie z powodzeniem robiły za suby (14L na sztukę w CL), świetne do uzupełniania pasma, zwarty, solidny kick, ale na zejście do piekieł nie ma co liczyć ;) Łatwe do napędzenia, 140W  na parę wystarczało, chociaż i pod 250W na sztukę potrafiły przyjąć bez zająknięcia. W sam raz na pierwszy kulturalny sub lub budowę nietypowych furtek pod 20cm ;) W komplecie maskownice.

Cena 70zł za sztukę

5. Coaxy Infinity Ref 4022. Stan idealny, komplet z pudłem, maskownicą. Do zestawu hand-made zwrotki(kondy niebieskie Jantzeny, cewki powietrzne). Ciekawa opcja gdyby ktoś chciał poćwiczyć trochę "inne" 3 way na groszowe pieniądze.

Cena 120zł.

Oczywiście do cen nalezy doliczyć koszty przesyłki ;)