Jump to content

Łódź - zloty maniakow SCA

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

kurcze do lodzi mam kawaleczek :P bo okolo 180km i wolalbym na kilka dni sie wybrac :D no ale pamietajcie zeby zabrac ze soba apteczki bo roznie bywa :P wiecie skrecone kostki itd :P nie bede mowil kto na ostatnim sopocie sobie noge zalatwil :P hehehe :hyhy: Pozdrowionka :P

no to widzę, że temat sie rozkręcił! Super!

niestety z racji moich częstych weekendowych wyjazdów kilkudniowy spot dla mnie odpada, ale w jakiś piątek czy sobotę wieczorem z chęcią się z Wami zobaczę! Skoro Tylu chętnych to przynajmniej parę osób wpadnie

• 2 weeks later...

odkopę trochę...

pomysł upadł czy dalej są chętni? można by coś pomyśleć, bo Łódź ma za niedługo ferie ;>

a co do miejsca, to gdzie to widzicie ? manu, galerka czy jakiś hipermarket czy inne cuda? :P

to by byl fajny spocik jakby jeszcze dBmax przyjechał z miernikiem :P jakieś małe zawody proponuje ustalić termin i stworzyć liste kto bylby chetny. ja napewno przyjade, swojego pewnie nie zdaze skonczyc bo szykuje sie dopiero na sezon, ale za to kumpel z T1 pewnie chetnie wpadnie :P

fajnie by bylo jakas pomysl zapodac zeby robic np w kazdy pierwszy czw. (czy dowolny dzien) spot w ustalonym miejscu wieczorkiem, policja nas nie przegoni bo za co :P szczegolnie na jakims parkingu np OBI.

cos 2 dniowego to mozna blizej wiosny jak cieplo bedzie bo teraz zima to jak...?

to ustawiamy jakis konkretne miejsce i czas?!

[ Dodano: 2009-01-04, 09:47 ]

aa..i od razu mówie ze 23,24,25 stycznia odpada bo mam 100dniówke...;-)chociaz na upartego to 23 moze bym podjechal.