KrólJulian Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 WitajcieKupiłem te przetworniki za śmieszne pieniądze (50zł) i przydałoby się je czymś napędzić. Zastanawiałem się nad którymś z CarPower'ów HPB-604 lub HPB-1502. Zdaję sobie sprawę że te głośniki nie są zbyt dobre ale chciałem czymś zastąpić Alpine SPG-13C2.Może macie jakieś inne propozycje w kwocie do 400zł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bury22 Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 ja mam propozycję ! WIECEJ CZYTAJ !!! Miłośnik ANALiz i palonej gumy ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrólJulian Posted July 14, 2012 Author Share Posted July 14, 2012 Heh dobra!Ale dajcie jakieś wskazówki, bo ostatnio czytając temat o wzmakach zawędrowałem do tematu o słuszności lutowania końcówek w kablu prowadzącego od alternatora do aku...Nie mogę jakoś ogarnąć tego wszystkiego na raz.Sory za kłopot i trolowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackdragon8904 Posted July 14, 2012 Share Posted July 14, 2012 to poczytaj jeszcze raz : P tematów o tytule "jaki wzmacniacz", "wzmacniacz do xxx zł", "wzmacniacz na przód" jest w cholere ! Nie idz na łatwizne bo kazdy "nowy" tak chce robic a potem na koniec pyta " a jaki wzmacniacz z wymienionych przez was bedzie do tego najlepszy" I znów poematy ludzie mają pisac który dla czego wg nich do czego A na koniec ktos sie spyta a jaki masz gust muzyczny i od nowa dyskusja. Sensu to to nie ma dla tego jestem za zamknięciem tematu zanim zrobi się z niego kolejny "śmieć" gdyz juz takie tematy są gdzie wszystko jest ladnie podane na tacy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts