olszakk Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Witam. Posiadam głośnik RE10s4 i skrzynie około 34-36 litrów. Jakie zastosować strojenie. Mam port 7,5cm (jaka długość). Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manieq Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Strojenie 35Hz wychodzi ok 26cm, 30Hz 37cm, 40Hz 18.5cm ale to juz wg. mnie za duzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olszakk Posted July 4, 2011 Author Share Posted July 4, 2011 Ok dzieki kolego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przem@S Posted June 12 Share Posted June 12 Zeby nie zakładać nowego tematu zapytam tutaj. Pytanie do osób które miały RE10S4 - jaki głośnik na dzień dzisiejszy (10) zagra tłusto jak RE10S4. Przesiadłem się z takiego głosnika jakiś czas temu na Helixa K10W i wg mnie jest słabo. Ważne zeby głosnik był w małej obudowie CL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
golden Posted July 7 Share Posted July 7 W dniu 12.06.2026 o 11:42, Przem@S napisał: Zeby nie zakładać nowego tematu zapytam tutaj. Pytanie do osób które miały RE10S4 - jaki głośnik na dzień dzisiejszy (10) zagra tłusto jak RE10S4. Przesiadłem się z takiego głosnika jakiś czas temu na Helixa K10W i wg mnie jest słabo. Ważne zeby głosnik był w małej obudowie CL. To fakt miałem REX8 w closed i W8 w BR to RE zjadał tego Helixa pod każdym względem, tyle że skrzynka jak na closed była spora około 15L, żałuję że sprzedałem. Excursion to też moim zdaniem już nie było to. Spróbuj może coś z Ground Zero seria GZIW, jeszcze nie próbowałem ale raczej kupię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts