szymek Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Witam Panowie jak w temacie mam problem z instalacja tego programu.Pobieram z różnych zródeł i cagle to samo.Wypakowac idzie wszystko ładnie pięknie a po kliknięciu na ikone Setup wyskakuje taki błąd C\documents and Settings\radzio\Pulpit\D.j programy\BassBox Pro v6.0.18.\BassBox 6 Pro SETUP .EXE Parametr jest niepoprawny i co teraz zrobic wina systemu czy program uszkodzony? Macie jakieś pomysły bo mi sie wyczerpały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cursor Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Przekopiuj folder "BassBox Pro v6.0.18" bezpośrednio na jakąś partycję(C, D, E obojętne), a później skróć nazwę folderu do "bassbox" i uruchom instalator jeszcze raz ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymek Posted March 20, 2011 Author Share Posted March 20, 2011 Podzękował cursor poszło Temat do Zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cober Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 mam problem z instalaja tego programu. Przeleci pasek instalatora ten pierwszy i zawiesza mi sie na tym "Searching for existing BassBox 6 Pro components" i program nie odpowiada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cober Posted January 12 Share Posted January 12 Dziś wróciłem do tematu z instalacją programu i komunikatem "Searching for existing BassBox 6 Pro components" Wystarczyło odpalić instalkę jako administrator i... poczekać dłuższą chwilę. Tak dla potomnych 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondrax Posted January 24 Share Posted January 24 Zdecydowanie lepszy jest program Vituixcad i darmowy. W menu jest moduł do liczenia obudowy. Symulacje są bliższe prawdy niż z bassbox pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now