Emil Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 2 - sushi 3 - krewetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_plock Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 1 - wołowina pod każdą postacią (najlepiej polędwica) Dobrze wysmażony stejk i nie ma lipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Z zupami to tak: Żurek z białą kiełbasą i z 2 ziemniakami ugotowanymi osobno Ewentualnie krem marchewkowy z grzankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtz Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Cholera zapomniałem o żurku który powinien być zaraz na liście po gulaszowej tylko mam na myśli taki prawdziwy tradycyjny a nie szit octowy podawany w większości knajp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t00m3q Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ja dziś klientów uracze zupa węgierska i filetem z piersi kurczaka W sosie serowo brokulowym z dodatkiem tartej gruszki podanej z ryżem i surówką z białej kapusty z czerwoną cebulką, marchewką i ogórkiem świeżym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hehepack Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 węgierska jest najlepsza z mięsem mielonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t00m3q Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 W moim przypadku dajemy kiełbasę chłopska Dodam - Sprzedane 50litrow zupy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.