Gikon Posted June 27 Share Posted June 27 Witam. Z uwagi, że zaczynam nie mieścić się w szafie ze swoimi klockami, chętnie pozbędę się kilku fantów. - Wzmacniacz Audio Art 120.2x dwukanałowy wzmacniacz, małych rozmiarów. Technicznie w pełni sprawny. Wizualnie stan dobry, z wyraźnymi śladami użytkowania. Cena około 300zł - Wzmacniacz Audio Art 140.4xe 4 kanałowy wzmacniacz niewielkich rozmiarów. Technicznie w pełni sprawny. Wizualnie stan bardzo dobry, z niewielkimi śladami użytkowania. Cena około 300zł - Wzmacniacz Harman Kardon ca260. Bardzo fajny, muzykalny, dwukanałowy wzmacniacz. Zastąpiłem nim audisona vr209 na przodzie. Technicznie w pełni sprawny, wizualnie całkiem ładny, biorąc pod uwagę lata produkcji. Cena około 450zł - Rockford Fosgate 800.2 punch. Mocny dwukanałowy wzmacniacz o mocy papierowej 2x200w rms 4@ lub 800w 4@ w mostku. Używałem do napędu wooferów. Technicznie w pełni sprawny. Wizualnie z wyraźnymi śladami użytkowania. Cena około 800zł. -Signat Ram 3 Mark II. Dwukanałowy, mocny wzmacniacz o mocy 2x150w rms 4@ ,450w w mostku. Dobrze radzi sobie w mostku w 2 ohm. Mimo obiegowej opinii o pojawiających się szumach, z powodzeniem używałem go jakiś czas na przodzie i nie słyszałem tego zjawiska. Cena około 400zł -Radio Alpine CDA 9855r. Myślę, że dużo nie trzeba opisywać. Technicznie w pełni sprawne. Wizualnie całkiem ładne, z niewielkimi śladami użytkowania. W komplecie kostka, ramka i pólkieszeń. Cena około 550zł Preferuję odbiór osobisty w okolicach Wrocławia, ale mogę też wysłać pobraniowo. Zdjęcia i dokładny opis wyśle zainteresowanym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gikon Posted July 6 Author Share Posted July 6 Signat Ram3 MK2 sprzedany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gikon Posted July 9 Author Share Posted July 9 Audio Art 140.4xe sprzedany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gikon Posted Saturday at 07:55 PM Author Share Posted Saturday at 07:55 PM Alpine CDA 9855r nieaktualne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts