Jump to content

Wzmacniacze Oldschool Audio art, Harman Kardon, Rockford fosgate, Signat

Gikon
 Share

Recommended Posts

Witam. Z uwagi, że zaczynam nie mieścić się w szafie ze swoimi klockami, chętnie pozbędę się kilku fantów. 

- Wzmacniacz Audio Art 120.2x dwukanałowy wzmacniacz, małych rozmiarów. Technicznie w pełni sprawny. Wizualnie stan dobry, z wyraźnymi śladami użytkowania. Cena około 300zł

- Wzmacniacz Audio Art 140.4xe

4 kanałowy wzmacniacz niewielkich rozmiarów. Technicznie w pełni sprawny. Wizualnie stan bardzo dobry, z niewielkimi śladami użytkowania. Cena około 300zł

- Wzmacniacz Harman Kardon ca260. Bardzo fajny, muzykalny, dwukanałowy wzmacniacz. Zastąpiłem nim audisona vr209 na przodzie. Technicznie w pełni sprawny, wizualnie całkiem ładny, biorąc pod uwagę lata produkcji. Cena około 450zł

- Rockford Fosgate 800.2 punch.

Mocny dwukanałowy wzmacniacz o mocy papierowej 2x200w rms 4@ lub 800w 4@ w mostku. Używałem do napędu wooferów. Technicznie w pełni sprawny. Wizualnie z wyraźnymi śladami użytkowania. Cena około 800zł.

-Signat Ram 3 Mark II. Dwukanałowy, mocny wzmacniacz o mocy 2x150w rms 4@ ,450w w mostku. Dobrze radzi sobie w mostku w 2 ohm. Mimo obiegowej opinii o pojawiających się szumach, z powodzeniem używałem go jakiś czas na przodzie i nie słyszałem tego zjawiska. Cena około 400zł

-Radio Alpine CDA 9855r. Myślę, że dużo nie trzeba opisywać. Technicznie w pełni sprawne. Wizualnie całkiem ładne, z niewielkimi śladami użytkowania. W komplecie kostka, ramka i pólkieszeń. Cena około 550zł

Preferuję odbiór osobisty w okolicach Wrocławia, ale mogę też wysłać pobraniowo. Zdjęcia i dokładny opis wyśle zainteresowanym. Pozdrawiam. 

• 2 weeks later...