PatrykG Posted May 27 Share Posted May 27 Cześć, w związku z modernizacja systemu w swoim głównym aucie czas opróżnić szafy i sprzedać dotychczasową zawartość auta, większość klocków kultowa i wszystkim dobrze znana więc nie będę się zbytnio rozwodził nad opisami, oczywiście wszystko co sprzedaję jest w pełni sprawne do konkretów : - tweetery morel supremo piccolo stan wzorowy komplet z pudlem papierami maskownicami 2000zl - zestaw dsp Alpine H701 w bardzo ładnym stanie z pudłem instrukcja oryginalnym kablem ai-net + radio/stacja multimedialna Alpine dva-9861ri w idealnym stanie z ramką kieszenią i pilotem Alpine rue-4203, bez jednej ryski, bez wytartych przycisków. To radio działa jak rux, w pełni obsługuje h701 + ma wyjście optyczne więc można grać po światełku do h700 Cena za komplet : 1500zł - monoblok wzmacniacz dls a6 w ładnym stanie, technicznie bardzo dobry. Mam też do niego pilot basu - 1200zł - Genesis four channel 1200zł - Genesis dual mono bardzo ładny stan komplet z pudlem i papierami 1300zł - Dls A5 the big three 3 kanały dla wooferów i suba 1500zł - Zwrotnice pasywne Morel MEX 240.3 stan perfekcyjny - 300zł - Procesor dsp For-x xaq-812DSP pro bardzo ładny stan w pełni sprawny, nie mam jedynie ekraniku do niego, apka do strojenia dostępna na internecie, przyjemna alternatywa dla popularnych sprzętów - 1500zł - Tweetery Micro Precision 5.28 MK2 produkcja styczeń 2025 stan fabrycznie nowe nigdy nie zakładane na auto, z pudełkiem cena 1000zł - średniaki Micro Precision 5.8 produkcja grudzień 2019 też praktycznie nie używane, z pudełkiem i nawet fabryczne plastiki do ochrony membrany się uchowały. Stan perfekcyjny - 600zł Subwoofer Audio System hx08sq ze starej serii, każdy wie o co chodzi , stan perfekt - 400zl Wzmacniacz Helix P400 stan wizualny igła, technicznie również, w komplecie z Ori kartonem, instrukcja itd, sprzętu przedstawiać nie trzeba - 1300zł Subwoofer cerwin Vega 12" 12d4 ze starej serii na piankowym podwójnym czerwonym zawieszeniu i membrana typu V. Niesamowicie szybki i precyzyjny, niejedna 10" może mu pozazdrościć, do tego całkiem przyjemnie schodzi. W swojej cenie, jak dla mnie, mistrzostwo świata. - 550zł, mam też do niego jakąś paczkę, można się dogadać Leży mi też Eton pa2802 w perfekcyjnym stanie z pudełkiem, tylko w drugim mieszkaniu, dodam jego zdjęcia jak tam będę - 1200zł Większosc cen jest do rozsądnych negocjacji Pozdro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrykG Posted May 27 Author Share Posted May 27 Dls A6 sprzedany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrykG Posted May 27 Author Share Posted May 27 Genesis dual mono sprzedany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrykG Posted May 29 Author Share Posted May 29 Obiecane zdjęcia etona pa2802 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrykG Posted May 31 Author Share Posted May 31 Piccolo sprzedane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrykG Posted June 9 Author Share Posted June 9 Up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrykG Posted June 9 Author Share Posted June 9 Micro Precision 5.8 sprzedane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrykG Posted Sunday at 08:44 AM Author Share Posted Sunday at 08:44 AM Up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts