SebekDS Posted May 21 Share Posted May 21 Kupię Sinfoni 150.2 i/lub Sinfoni Ingot 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serhii Posted May 22 Share Posted May 22 Dzień dobry, Być może widział Pan moje ogłoszenie z wzmacniaczami Sinfoni? Mam wzmacniacz, którego Pan szuka — Sinfoni Amplitude 150.2. Na jaką kwotę Pan liczy? Może zaproponuje Pan dobrą cenę i zgodzę się sprzedać tylko Sinfoni Amplitude 150.2 🤔 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted May 22 Author Share Posted May 22 13 godzin temu, Serhii napisał: Dzień dobry, Być może widział Pan moje ogłoszenie z wzmacniaczami Sinfoni? Mam wzmacniacz, którego Pan szuka — Sinfoni Amplitude 150.2. Na jaką kwotę Pan liczy? Może zaproponuje Pan dobrą cenę i zgodzę się sprzedać tylko Sinfoni Amplitude 150.2 🤔 Widziałem, jednak po cenie zestawu wnoszę, że ciężko będzie znaleść cenę satysfakcjonującą obie strony…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebekDS Posted Saturday at 11:19 AM Author Share Posted Saturday at 11:19 AM Proszę o usunięcie, nieaktualne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts