Chip-007 Posted May 19 Share Posted May 19 Witam, Mam do sprzedania odtwarzacz Fiio M15 na AKM4499EQ. Te same przetworniki co w A&K SP2000. DAP oczywiście w pełni sprawny. Stan idealny. Folia na ekranie i potężny silikonowy case (z otworem na wyjmowanie karty SD.) Ja używałem do odtwarzania plików DSD miałem w nim zainstalowaną ultra szybką kartę 1TB (mogę odsprzedać) Dźwiękowo potężny kontrolowany bass, przepiękna średnica a góra prawdziwa. Słychać wszystko to co artysta chciał nam przekazać. Dap sprzedaje tylko dlatego, że w samochodzie zainstalowałem serwer z biblioteką DSD i dźwięk jest przetwarzany przez inny przetwornik w samochodzie. W domu również serwer z biblioteką DSD i jako DAP’a używam Mytek’a Brooklyn DAC + Także tylko dlatego się rozstajemy. Zawsze traktowany z poszanowaniem (dlatego case i folia) lubię dbać o takie zabawki. Do zestawu dołączam pilot zdalnego sterowania Fiio RM1 który jest nieosiągalny. Można nim sterować też inne urządzenia tej marki, tu odsyłam do poszukania info w sieci. Jest też uchwyt na kierownicę oraz dodatkowe mocowanie np: na taśmę dwustronną w wybranym przez nas miejscu Cena zestawu: DAP Fiio M15 (folia ekran i case silikonowy) pilot Fiio RM1 z uchwytami 1800 zł Cena z kartą 2400 zł czyli karta która nowa kosztuje blisko 1000 zł jest za 600 zł Jako bonus na karcie jest sporo różnej muzyki w DSD, DSF i Flac. Około 700GB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip-007 Posted May 22 Author Share Posted May 22 Produkt również dostępny na OLX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts