nakamichi Posted May 9 Share Posted May 9 Przed nami kolejna edycja Gliwickiej Wiosny. Ponieważ dotychczasowa formuła wydarzenia doskonale się sprawdziła, pod względem organizacyjnym nie planujemy znaczących zmian – stawiamy na to, co sprawdzone i lubiane.Gliwicka Wiosna od zawsze była imprezą otwartą dla każdego, kto dzieli z nami wspólną pasję. Każda osoba, która nas odwiedza, jest moim gościem i tak też będzie traktowana. Na naszym spotkaniu wszyscy są równi. Zgodnie z tradycją nie wysyłamy indywidualnych zaproszeń – to Wy sami decydujecie o chęci uczestnictwa, a każdy podlega temu samemu systemowi zgłoszeń. Abyśmy mogli jak najlepiej przygotować teren i zaplecze do Waszych potrzeb, tę edycję poprzedzimy zapisami wstępnymi. Pozwoli nam to oszacować liczbę zainteresowanych i odpowiednio zaplanować logistykę. Cieszy mnie również fakt , Varius i związana z Nim grupa SQ Poland zadeklarowałi chęć pomocy przy organizacji – z pewnością wspólnie zagospodarujemy ten entuzjazm! Koordynację zapisów powierzam Variusowi, który w ubiegłym roku wzorowo wywiązał się z tego zadania. Termin jest już ustalony: widzimy się 6 czerwca. Miejsce spotkania jest też doskonale znane , Pilchowice ul Damrota 6 Quote Byle do przodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Various Posted May 9 Share Posted May 9 Jutro uruchomię zapisy 😉 W międzyczasie bookujemy termin i szykujemy wozy 🤩 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sslawekk Posted May 9 Share Posted May 9 Świetna informacja, bałem się, że w tym roku z jakichś powodów ta zacna impreza się nie odbędzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Various Posted May 10 Share Posted May 10 Drodzy, zgłoszenia wysyłamy na adres e-mail: gliwicka.wiosna.2026@gmail.com - imię, nazwisko (lub firma), samochód, SQ czy SPL. Potwierdzenia będą wysyłane raz w tygodniu 😉 @nakamichi prośba o dorzucenie do pierwszego posta w/w info 😉 Do zobaczenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufik Posted May 14 Share Posted May 14 extra 🍾🤘 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Various Posted May 15 Share Posted May 15 Drodzy! Nasze zaproszenie przyjął Peter Steinbacher z PSSound – jedna z największych i najbardziej rozpoznawalnych ikon sceny Car Audio w Europie! Peter potwierdził swoją obecność, więc szykuje się naprawdę mocne wydarzenie. Zapisy cały czas trwają. Nie zwlekajcie i zgłaszajcie swoje samochody, które chcecie zaprezentować! Do zobaczenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczurek1986 Posted May 16 Share Posted May 16 Kozacko się to zapowiada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakamichi Posted May 22 Author Share Posted May 22 Powoli zbliżamy się do zamknięcia listy zgłoszeń. Spotkanie cieszy się dużym zainteresowaniem, również poza granicami kraju. Swój akces zgłosiła firma Audiostatus z Litwy (z 5 pojazdami) oraz SQC Club z Ukrainy (prawdopodobnie 3 pojazdy). To świetna okazja, aby wnieść powiew świeżości do naszych wydarzeń. Osobom, które jeszcze się nie zapisały, a rozważają prezentację swojego pojazdu, pozostało już niewiele czasu. Później zapisy będą możliwe wyłącznie na listę rezerwową. Życzę spokojnego weekendu! Quote Byle do przodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Various Posted May 26 Share Posted May 26 Mamy komplet zgłoszeń! 💪 Listę zamykamy i ew. kolejne zgłoszenia będą już na listę rezerwową. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosiu Posted May 27 Share Posted May 27 Zgłaszam się jako pierwszy rezerwowy. Przegapiłem zapisy bo byłem zajęty lepieniem fronta. W zeszłym roku była Camry '92. W tym roku zejdziemy z gabarytem pojazdu o dobre trzy segmenty... ale rocznikowo zmieni się niewiele 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuszi Posted May 27 Share Posted May 27 Czy bez zgłoszenia,można wejść na imprezę ? Jest jakiś parking obok ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Various Posted May 27 Share Posted May 27 Każdy gość jest mile widziany! 😉 Zgłaszaliśmy tylko samochody, które prezentujemy, z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cober Posted June 7 Share Posted June 7 Dziękuję organizatorom za spotkanie. Było MEGA. Chciałem odsłuchać tak wiele samochodów ale udało się tylko kilka, większość czasu esponowałem swojego Passacika. Było tak dużo ciekawych samochodów, że nie sposób w pół dnia to ogarnąć. Wielkie dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniek860824 Posted June 7 Share Posted June 7 Również dziękuję Wszystkim - bardzo udana impreza 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Various Posted June 8 Share Posted June 8 Dzięki @nakamichi za organizację i wszystkim za uczestnictwo. Moim zdaniem kawał imprezy i podstawka pod jeszcze więcej 😎 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavaa94 Posted June 8 Share Posted June 8 Pierwsza moja taka impreza i na pewno nie ostatnia! Możliwość odsłuchu tylu aut z przeróżnymi systemami w jednym miejscu to coś wspaniałego a klimat i atmosfera nie do opisania. Auta z systemami dopracowanymi pod każdym względem i ludzie, którzy zarażają swoją pasją! Dziękuję organizatorom za to, że mogłem być i brać udział w takiej imprezie oraz uczestnikom i właścicielom pojazdów, które miałem przyjemność posłuchać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakamichi Posted June 9 Author Share Posted June 9 14 godzin temu, Kavaa94 napisał: Pierwsza moja taka impreza i na pewno nie ostatnia! Możliwość odsłuchu tylu aut z przeróżnymi systemami w jednym miejscu to coś wspaniałego a klimat i atmosfera nie do opisania. Auta z systemami dopracowanymi pod każdym względem i ludzie, którzy zarażają swoją pasją! Dziękuję organizatorom za to, że mogłem być i brać udział w takiej imprezie oraz uczestnikom i właścicielom pojazdów, które miałem przyjemność posłuchać. Dokładnie taki był jej zamysł , to jest impreza dla Was i stworzona dokładnie w takim celu . Nic nie wygrasz , nic nie przegrasz , możesz jedynie zyskać . Quote Byle do przodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufik Posted June 9 Share Posted June 9 Podziękowania za organizację dla @nakamichi Podsiadło robi koncert na dwa dni to i Pan Józef w przyszły roku musi zrobić piknik na dwa dni Parę fotek w załączniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakamichi Posted June 10 Author Share Posted June 10 Podziękowania za organizację dla @nakamichi Podsiadło robi koncert na dwa dni to i Pan Józef w przyszły roku musi zrobić piknik na dwa dni xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Jak przyjedzie z tym koncertem do Nas , to prawie obiecuję 😀 Quote Byle do przodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufik Posted June 10 Share Posted June 10 tyle fur a niektóre nawet z kolejkami, że za rok 2 dni konieczne żeby wszystkiego posłuchać Dawid P to zbędny dodatek hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Various Posted Wednesday at 10:44 PM Share Posted Wednesday at 10:44 PM Mnie tam wizja 2 dni się podoba. Tylko czy większości to podpasuje? Z drugiej strony.. Można drugiego dnia posiedzieć w mniejszym gronie i też będzie fajnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozek260 Posted Thursday at 09:45 AM Share Posted Thursday at 09:45 AM 11 godzin temu, Various napisał: Mnie tam wizja 2 dni się podoba. Tylko czy większości to podpasuje? Z drugiej strony.. Można drugiego dnia posiedzieć w mniejszym gronie i też będzie fajnie. My imprezujemy od piątku 🤣 Jestem jak najbardziej za !!! Bardzo dziękuję za wiosnę wszystkim tym co dołożyli cegiełkę wsparcia! najlepsza impreza !!!! Quote Któż to wie Link to comment Share on other sites More sharing options...
pruskiewicz Posted Thursday at 12:54 PM Share Posted Thursday at 12:54 PM Również dziękuję za świetną imprezę. Możliwość posłuchania wielu samochodów oraz przede wszystkim rozmowy z wszystkimi! Dziękuję za przekazaną wiedzę i bardzo miłą atmosferę, do zobaczenia za rok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
intermis Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago https://youtu.be/IPv9xDVB-sY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts