Jankus Posted March 23 Share Posted March 23 Passat idzie na sprzedaż, także graty z niego również. 1. Alpine PDX1.1000 w moich rękach od 8 lat, nie naprawiany podczas mojego użytkowania. Samego wzmacniacza nie trzeba nikomu przedstawiać, 1KW w 4 i 2 omach. Dziś wymontowany z samochodu, górna ramka była pomalowana przez poprzedniego właściciela, a sam wzmacniacz otrzymałem z jedną wtyczką głośnikową. 1200 zł + KW 2. Genesis Four Channel ponad 10 lat w moich rękach. Niecałe 10 lat temu był w naprawie u passata, zwarcie miały tranzystory. Od czasu naprawy nie było z nim żadnych problemów, na dzień pisania tematu jeszcze zamontowany w samochodzie. Model dobrze znany, ze starej szkoły i czasów wzmacniaczy klasy AB. U mnie miał w miarę lekkie życie dzięki dużemu wentylatorowi który go chłodził od marca/kwietnia do października/listopada. 1300zł + KW 3. Swans F12s + skrzynka z maskownicą. Głośnik ze skrzynką zakupiony od kolegi Zygastg. U niego pograł może 30 godzin u mnie 6 lat. Nie wykręcałem go ze skrzynki, maskownica od Phase Aliante ale pasuje bez problemu montując ją od czoła głośnika. Głośnik grał z PDXem, przesteru nie widział, uzupełniał przód z powodzeniem. Bardzo fajny głośnik, z jajem, wykopem ale potrafiący zejść nisko. Brzmienie, takie koncertowe. Głośnik ze skrzynką 1200zł sam głośnik 1000zł + KW. Z racji pancerności i ciężaru skrzyni, głośnik ze skrzynią tylko odbiór osobisty, chyba że wysyłka 2 osobnymi paczkami. 4. Scan Speak D3004/602000 Od nowości w moim posiadaniu. Brak oznak użytkowania, raz zamontowane, na dzień pisania tematu jeszcze zamontowane w samochodzie. Bardzo fajne, jakościowe tweetery. Bardzo dobrze sprawdzają się w 2 drogach. Głośniki bardzo dobrze znane nie ma co się rozpisywać. 700zł + KW Aktualne zdjęcia Genesisa i Scanów wstawię jak je zdemontuję z samochodu. Zdjęcia tych 2 klocków są mniej więcej z czasów gdy je montowałem. Quote Passat: CDE-W296BT -> Genesis 4 Channel -> Focal K2P, SS D3004(krótki) -> Alpine PDX 1.1000 -> Swans F12s Master: UTE-92BT -> Audison Milenium Power 4 -> Woofer DEGO SP, Tweeter Replay Audio -> Daytona 2 -> Focal Access 25A1 Roomster: FH-S720BT -> Eton SDA 100.4 -> DLS MC6.2 przód, stare DLS Reference (zielony kosz) tył Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted April 13 Author Share Posted April 13 Scan speaki nie aktualne. Quote Passat: CDE-W296BT -> Genesis 4 Channel -> Focal K2P, SS D3004(krótki) -> Alpine PDX 1.1000 -> Swans F12s Master: UTE-92BT -> Audison Milenium Power 4 -> Woofer DEGO SP, Tweeter Replay Audio -> Daytona 2 -> Focal Access 25A1 Roomster: FH-S720BT -> Eton SDA 100.4 -> DLS MC6.2 przód, stare DLS Reference (zielony kosz) tył Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted April 18 Author Share Posted April 18 Aktualne zdjęcia genesisa Quote Passat: CDE-W296BT -> Genesis 4 Channel -> Focal K2P, SS D3004(krótki) -> Alpine PDX 1.1000 -> Swans F12s Master: UTE-92BT -> Audison Milenium Power 4 -> Woofer DEGO SP, Tweeter Replay Audio -> Daytona 2 -> Focal Access 25A1 Roomster: FH-S720BT -> Eton SDA 100.4 -> DLS MC6.2 przód, stare DLS Reference (zielony kosz) tył Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankus Posted May 30 Author Share Posted May 30 Up Quote Passat: CDE-W296BT -> Genesis 4 Channel -> Focal K2P, SS D3004(krótki) -> Alpine PDX 1.1000 -> Swans F12s Master: UTE-92BT -> Audison Milenium Power 4 -> Woofer DEGO SP, Tweeter Replay Audio -> Daytona 2 -> Focal Access 25A1 Roomster: FH-S720BT -> Eton SDA 100.4 -> DLS MC6.2 przód, stare DLS Reference (zielony kosz) tył Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts