Toudi6666 Posted November 11, 2025 Share Posted November 11, 2025 Zakupiłem ostatnio z olx takie cudo z prockiem.zewsze mnie ciekawił. Nowszy od mojego starego p9700r. Wszystko ok ale ma nieorginalna wtyczkę ISO i każdy kabel inny kolor.ma ktos to rozpisane ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted November 11, 2025 Share Posted November 11, 2025 A co to za problem ??? Schematów pełno w sieci.Zrob zdjęcie z tyłu ? A tak po za tym po wtyczce widzę że to było kiedyś moje radio 😬 Tam jest wszystko opisane 😉 Quote PIONEER ,INFINITY ,GENESIS R1,LEGIATA ,PHOENIX GOLD, DRAGSTER , XES M1 , PHASE ALIANTE ,BRAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakamichi Posted November 11, 2025 Share Posted November 11, 2025 1 godzinę temu, italiano1980 napisał: Tam jest wszystko opisane 😉 A sterowanie Remute do wzmacniaczy masz w procku . Raczej nie masz elektrycznej anteny , pozostaje przyciemnianie wyświetlacza . 1 godzinę temu, italiano1980 napisał: A tak po za tym po wtyczce widzę że to było kiedyś moje radio A skąd ma mój śrubokręt 🤨 Quote Byle do przodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toudi6666 Posted November 12, 2025 Author Share Posted November 12, 2025 17 godzin temu, italiano1980 napisał: A co to za problem ??? Schematów pełno w sieci.Zrob zdjęcie z tyłu ? A tak po za tym po wtyczce widzę że to było kiedyś moje radio 😬 Tam jest wszystko opisane 😉 Niechcialem czegos spalic.radio kupilem niedaleko warszawy w piatek.stan super.narazie podlaczylem wzmacniacz bez procka.spodziewalem sie ze ktos je mial z forum ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toudi6666 Posted November 12, 2025 Author Share Posted November 12, 2025 15 godzin temu, nakamichi napisał: A sterowanie Remute do wzmacniaczy masz w procku . Raczej nie masz elektrycznej anteny , pozostaje przyciemnianie wyświetlacza . A skąd ma mój śrubokręt 🤨 Hehe ..śrubokrętow mam duzo.orginalny japonski rubikon.sprzedaje i naprawiam sprzet medyczny to sie ich troche mi uzbieralo:) Czyli remute nie musze spinac razem z radiem? Ma odzielne ? Ogolnie to mało wiem o tym radiu. Mam jeszcze carrozerie deh-p088 i tam sie wkurzylem bo jest wyjscie tylko na wzmacniacz sub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toudi6666 Posted November 12, 2025 Author Share Posted November 12, 2025 To radio tez ma do wybory hal jezz pop rock studio jak w tych starych moich z dsp ? I jeszxze moze glupie pytanie czy jak podepne procesor to tylko on steruje wyjsciami wewnatrz czy tez steruje tymi wyjsciami z radia na wzmacniacz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakamichi Posted November 12, 2025 Share Posted November 12, 2025 Zawsze steruje radio , nawet gdy jest przypiety procek . Quote Byle do przodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
italiano1980 Posted November 12, 2025 Share Posted November 12, 2025 13 godzin temu, Toudi6666 napisał: To radio tez ma do wybory hal jezz pop rock studio jak w tych starych moich z dsp ? I jeszxze moze glupie pytanie czy jak podepne procesor to tylko on steruje wyjsciami wewnatrz czy tez steruje tymi wyjsciami z radia na wzmacniacz? To wogole nie ta bajka ....Może to będzie brutalne co napisze ale kupiłeś coś na czym się kompletnie nie znasz i raczej nie wykorzystasz jego potencjału.. Quote PIONEER ,INFINITY ,GENESIS R1,LEGIATA ,PHOENIX GOLD, DRAGSTER , XES M1 , PHASE ALIANTE ,BRAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakamichi Posted November 12, 2025 Share Posted November 12, 2025 46 minut temu, italiano1980 napisał: To wogole nie ta bajka ....Może to będzie brutalne co napisze ale kupiłeś coś na czym się kompletnie nie znasz i raczej nie wykorzystasz jego potencjału.. Daj Mu szanse , powrót do tego mial do tej pory spowoduje , ze raczej nigdy nie wykona kroku w ta właściwą stronę . Obok tego trochę ciekawsze niż jaki sub i jaka skrzynia 🙂 Quote Byle do przodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toudi6666 Posted November 12, 2025 Author Share Posted November 12, 2025 Ale przeciez napisalem ze niemam zielonego pojecia o tym radiu. Gdy kupowalem mojego pierwszego p9700r 25 lat temu tez nie mialem takze luz. To samo z carrozeria.tez kupilem a nie doczytalem ze nie zasila na przod i tyl wzmacniacza tylko sub. Nie kazdy rodzi sie idealny i wie odrazu wszystko ;)) chyba ze tacy istnieja;)) nie podejdzie mi to go sprzedam. Mialem takie proste pytania ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toudi6666 Posted November 12, 2025 Author Share Posted November 12, 2025 31 minut temu, nakamichi napisał: wykona 31 minut temu, nakamichi napisał: Daj Mu szanse , powrót do tego mial do tej pory spowoduje , ze raczej nigdy nie wykona kroku w ta właściwą stronę . Obok tego trochę ciekawsze niż jaki sub i jaka skrzynia 🙂 Byc moze nie ..a moze tak.niewiem.narazie planuje sciagnac przesieradlo z golfa bo tak stoi tyle lat.zrobic remont glowicy. Na zawody nim jezdzic nie bede bo duzo pali i jest strasznie niewygodny bo sztywny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toudi6666 Posted January 7 Author Share Posted January 7 A jak np. spiac razem deh-p088 i dex p9r ? Deh jako aux ? Deh bedzie tylko dawał dźwięk do dex. Gdzieś tam przypadkiem kupilem nowego cd-p44 multiplar i czarna wizja jest spiac je razem. Jeszcze mam adapter pod ipoda i ori adapter aux . Lezy tak na półce to bym wykorzystał. Jeszcze srebrna zmieniarka bo tez leży z pare lat w kartonie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts