Svag Posted October 30 Share Posted October 30 Cześć, jako że moje poszukiwania zakończyły się słabo to zapytam tutaj obecnych specjalistów - chciałbym dowiedzieć się trochę więcej na temat wzmacniacza ze zdjęć - LEM VS600 z tego co udało mi się znaleźć w sieci firma LEM powstała we Włoszech i mogła mieć powiązania z STEGiem. Jednak nie znalazłem żadnych informacji na temat samego wzmacniacza, pojawiają się pojedyncze posty z innymi konstrukcjami ale również jest mało informacji. Może ktoś z was kolekcjonuje stare magazyny CA lub siedzi głębiej w włoskich produktach? Próbowałem również dowiedzieć się czegoś na forum włoskim ale bez żadnych odpowiedzi. Sam wzmacniacz jest prawdopodobnie z roku 1997 lub później (sugeruje się nadrukiem na płycie PCB), bezpiecznik 50A, reszta raczej powinna być widoczna na zdjęciach, czy warto zachować sobie ten wzmacniacz na jakieś przyszłościowe amatorskie CA? Obudowa jest bliźniacza do wzmacniaczy Rainbow ze starszych lat produkcji. Czy ktoś z użytkowników ewentualnie świadczy usługę pomiaru takiego wzmacniacza aby sprawdzić jego realne możliwości? Dziękuję z góry za każdą odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svag Posted Tuesday at 08:20 PM Author Share Posted Tuesday at 08:20 PM Podbije lekko, może jednak ktoś coś wie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts